Grătar cu contact electric OPTIGRILL ELITE GC750D30, Tefal

Cod: TEFGC750D30
Marcă: Tefal
1 736 lei
În stoc (1 ks)

Grătarul de casă OptiGrill Elite este maestrul grătarului perfect pentru carne. Fiți la înălțimea experienței dumneavoastră de grătar și încântați-i pe toți cei dragi cu un rezultat perfect. Acesta poate produce tot felul de rezultate, de la carne mai crudă la carne bine făcută. Optigrill Elite este inteligent și măsoară grosimea cărnii, ia în considerare numărul de bucăți de carne și ajustează automat timpul de gătire pentru un rezultat perfect. Noua funcție de intensificare a arderii vă va oferi rezultate asemănătoare cu cele de la restaurant, cu urme uimitoare de grătar pe carne.

Pentru acest produs veți primi un CADOU PENTRU RECENZIE și o alegere de trei cadouri ca recompensă. Vă rugăm să consultați mai jos, la sfârșitul descrierii produsului, termenii și condițiile de acordare a cadoului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Frigeți ca un profesionist cu acest grătar de casă și încântați-i pe cei dragi, indiferent cum le place carnea, de la rumenită la bine făcută. Datorită tehnologiei inteligente patentate a grătarului electric de casă OptiGrill: acesta stabilește automat parametrii ideali pentru gătitul ingredientelor în funcție de grosime. Veți obține rezultate perfecte la grătar.

Descoperiți o experiență fără complicații cu grătarul electric de casă: asistentul intuitiv pentru grătar vă ghidează pas cu pas prin grătarul care vă stă la îndemână: știți când trebuie să adăugați și să scoateți carnea și dacă este în sânge, medie sau bine făcută. OptiGrill Elite oferă, de asemenea, o prăjire excelentă datorită funcției sale de prăjire rapidă. Carnea va fi perfect prăjită, ca la un grătar în aer liber dintr-un restaurant. Bucurați-vă de posibilități infinite în fiecare zi, datorită celor 12 programe automate ale acestui grătar electric.

Pe lângă prepararea cărnii roșii, se descurcă cu ușurință și cu pui, pește, legume și alte ingrediente delicioase, pe care nu trebuie să le supravegheați în timpul preparării. În același timp, funcția "Snacking & Baking" poate fi utilizată pentru a transforma grătarul într-un aparat pentru prepararea de rețete dulci și sărate, cum ar fi pizza sau plăcintă. Vă veți bucura de o experiență de grătar unică, fără probleme, datorită opțiunii care permite spălarea în mașina de spălat vase. OptiGrill Elite vine, de asemenea, cu o carte de rețete și aplicații pentru posibilități infinite de gătit!

Pentru acest produs veți primi un CADOU PENTRU RECENZIE și o alegere de trei cadouri ca recompensă. Vă rugăm să consultați mai jos, la sfârșitul descrierii produsului, termenii și condițiile de acordare a cadoului.

Cum să obțineți unul dintre cele trei cadouri: Tefal Carte de bucate „Adela nu și-a luat încă cina” - Ondřej Slanina și Adéla Elbel, sau Set pentru copii Pirates - cutie + sticlă (EMSA KIDS BOX BOTTLE PIRATE 518136) sau Tigaie pentru clătite SIMPLE COOK 25 CM (B5561053, nu este potrivit pentru inducție).

După cumpărare, vă rugăm să vă înregistrați pe site-ul TEFAL https://promo.tefal.cz/promo/darek-za-recenzi-vybrane-vyrobky-tefal/

  • Vi se va cere un print screen și un link către recenzia dvs., informații despre locul de unde puteți achiziționa produsul implicat în promoție și informații despre cadou, precum și informații despre locul unde TEFAL ar trebui să trimită cadoul.
  • După trimiterea formularului, TEFAL vă va trimite un e-mail pentru a verifica informațiile pe care le-ați introdus și pentru a confirma corectitudinea acestora. Fără această confirmare, cererea dumneavoastră va fi ștearsă după 24 de ore.
  • Și ați terminat. Cadoul va fi trimis de TEFAL la adresa dumneavoastră în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră.

    Promoția este valabilă până la 31.12.2022

Parametri suplimentari

Categorie: Grătare de contact, Grill electric Tefal
Greutate: 7.2 kg
Tip produs: Grill electric
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: