Accesorii șemineu

8 articole în total
Set de instrumente pentru șemineu ASHI, 3 buc, negru, Blomus
994 lei
BM66156
Suport de lemne de foc pentru interior LOG 44 cm, gri, Philippi
679 lei
PHP236004
Brichetă de foc FIREBIRD, roz, Alessi
379 lei
ALGV34P
Brichetă pentru foc FIREBIRD, auriu, Alessi
619 lei
ALGV34GD
Brichetă de foc FIREBIRD, neagră, Alessi
379 lei
ALGV34B
Set de instrumente pentru șemineu LOG, 3 buc, gri, Philippi
559 lei
PHP203013
Cleste pentru mâncare FLAMES, 47 cm, negru, Philippi
154 lei
PHP203012

Accesorii pentru șemineu - accesorii esențiale pentru siguranță și stil

Ce sunt accesoriile pentru șemineu?

Deținerea și utilizarea oricărui echipament care folosește focul, cum ar fi focarele, necesită utilizarea de accesorii pentru șeminee. Nimic nu este mai confortabil decât un foc autentic în timpul iernii, iar cu selecția noastră de accesorii pentru șeminee, puteți profita din plin de căldura și confortul său în cel mai mare confort.

La magazinul Kulina, avem accesorii de calitate superioară de la producători de top, cum ar fi Alessi, Blomus și Philippi.

Care sunt tipurile de accesorii disponibile pe Kulina?

Pentru a vă îmbunătăți experiența cu șemineul dumneavoastră, Kulina oferă o varietate de accesorii. Pe Kulina, veți descoperi o varietate de accesorii, inclusiv:

  • Instrumente pentru șemineu: Acest accesoriu constă, în mod normal, într-o selecție de echipamente necesare pentru întreținerea și utilizarea șemineului. Un vătrai pentru ajustarea buștenilor, o lopată pentru îndepărtarea cenușii, o perie pentru curățare și un clește pentru adăugarea sau rearanjarea buștenilor sunt instrumente comune într-un set de instrumente pentru șemineu.
  • Aprinde focul: O brichetă de foc este un instrument utilizat pentru a aprinde focul în mod convenabil și rapid. Acesta poate fi sub formă de lichid, gel, cub sau stick, printre alte forme. Acestea oferă o sursă sigură de flacără care poate fi folosită pentru a aprinde focul în focare de exterior, grătare cu lemne sau șeminee.
  • Tavă pentru bușteni din lemn: O tavă pentru bușteni de lemn, denumită uneori suport pentru bușteni sau coș pentru bușteni, este un recipient fabricat special pentru a păstra și a expune buștenii de lemn de foc lângă un șemineu sau o sobă cu lemne. Aceasta facilitează adăugarea de noi bușteni la foc, menține lemnele aranjate și le împiedică să se rostogolească sau să se împrăștie.

Cum aleg dimensiunea și numărul corect de unelte?

Seturile noastre de unelte pentru șemineu sunt disponibile în mai multe dimensiuni și ar trebui să alegeți unul în funcție de mărimea șemineului dumneavoastră; uneltele mai mari funcționează bine cu focuri mai mari, în timp ce uneltele mai mici sunt făcute special pentru șeminee mici și sobe pe lemne.

Tipul de echipament pentru șemineu de care aveți nevoie este următorul lucru la care trebuie să vă gândiți. Cele mai multe seturi de unelte pentru șemineu sunt seturi de trei sau patru piese. Un set tipic de unelte constă adesea într-un suport pentru a ține uneltele, un vătrai, o pereche de clești și lopeți și o pereche de clești, după cum s-a menționat mai sus.