Set de oale Zwilling

6 articole în total
Set de vase MODERN, 4 buc, Zwilling
1 675 lei
ZW66870004
Set de oale FLOW, 5 buc, Zwilling
2 202 lei –28 %
1 570 lei
ZW66920005
Set de oale VITALITY ACTION , 5 buc, Zwilling
2 076 lei –36 %
1 309 lei
ZW66460000
Set de vase TRUEFLOW, 4 buc, Zwilling
1 876 lei –27 %
1 361 lei
ZW66920004
Set oale ESSENCE, 4 buc, Zwilling
1 745 lei –18 %
1 429 lei
ZW66220003
Set de oale TWIN CLASSIC , 5pcs, Zwilling
1 780 lei
ZW40901001

✓ Seturi de oale premium Zwilling
✓ Oțel inoxidabil de înaltă calitate
✓ Baza sandwich Sigma Classic sau Classic+ pentru o conducție și o acumulare optimă a căldurii
✓ Marca germană Zwilling - tradiția combinată cu inovația

Marca premium Zwilling produce o gamă de seturi de oale din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Oalele au o bază sandwich Sigma Classic sau Sigma Classic+ care conduce și păstrează căldura în mod eficient. Acestea sunt echipate cu capace practice din sticlă sau din oțel inoxidabil, cu etanșare perfectă, precum și cu mânere ergonomice.

ZWILLING J. A. Henckels este o marcă germană importantă, care este una dintre cele mai vechi din lume. Din 1731, produce produse de calitate superioară din cele mai bune materiale. Este specializată în special în fabricarea cuțitelor, folosind numeroase procese inovatoare și moderne, cum ar fi metoda FRIODUR® de călire a oțelului. Cu toate acestea, gama mărcii include multe alte produse de înaltă calitate, cum ar fi tacâmuri, ustensile de gătit din oțel inoxidabil, tigăi, ustensile de bucătărie și accesorii pentru cuțite.

Explorați lumea seturilor de oale Zwilling, unde calitatea și versatilitatea se întâlnesc. Colecția noastră oferă o gamă variată de seturi de vase de gătit de înaltă calitate, concepute pentru a vă ridica experiența culinară.

Seturile de oale Zwilling sunt realizate cu precizie și expertiză pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii și o performanță excepțională la gătit. De la gătitul pastelor la prepararea supelor, aceste seturi sunt esențiale pentru fiecare bucătărie.

Alegeți dintr-o varietate de dimensiuni și materiale pentru oale, pentru a se potrivi preferințelor dvs. culinare. Fie că preferați oțelul inoxidabil, suprafețele antiaderente sau acoperirea ceramică, avem setul de oale perfect pentru a vă satisface nevoile de gătit.

Mânerele ergonomice și capacele bine concepute oferă confort și comoditate. Cu seturile de oale Zwilling, este ușor să creați mâncăruri delicioase care vă vor impresiona familia și prietenii.

Investiți în ce e mai bun pentru bucătăria și aventurile dvs. culinare. Seturile de oale Zwilling sunt de încredere atât pentru bucătarii profesioniști, cât și pentru bucătarii casnici, pentru calitatea și performanța lor superioară.

Îmbunătățiți-vă elementele esențiale din bucătărie și explorați astăzi colecția noastră de seturi de oale Zwilling. Descoperiți setul perfect pentru a vă ajuta să gătiți cu încredere și precizie.