Set de vase MODERN, 4 buc, Zwilling

Cod: ZW66870004
Marcă: ZWILLING
1 790 lei –23 % 1 370 lei
În stoc (25 buc.)

Setul de oale de gătit Zwilling Modern din oțel inoxidabil conține 5 piese:

 • Oală caserolă cu capac cu orificiu de turnare, 20 cm, volum 2 l
 • Oală cu capac cu orificiu de turnare, 16 cm, volum 3 l
 • Oală cu capac cu orificiu de turnare, 20 cm, volum 3,5 l
 • Oală cu capac cu orificiu de turnare, 24 cm, volum 6 l

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dacă sunteți în căutarea unor ustensile de gătit din oțel inoxidabil cu un design extrem de funcțional, atunci colecția Modern a producătorului german Zwilling J. A. Henckels este pentru dumneavoastră. Este un vas de gătit premium din oțel inoxidabil cu fund tip sandwich, care la prima vedere impresionează prin designul său distinctiv, care, pe lângă mânerele din silicon ale vasului, este dominat de capacele multifuncționale din sticlă. Setul de gătit a fost fabricat din oțel inoxidabil 18/10 de înaltă calitate, cu un finisaj mat frumos, rezistent la zgârieturi și foarte ușor de întreținut. De asemenea, oalele moderne economisesc spațiu, deoarece sunt stivuibile, în adevăratul sens al cuvântului. Ocupă într-adevăr un spațiu minim.

Colecția Zwilling Modern:

 • Articole de gătit din oțel inoxidabil cu un design inovator și foarte funcțional
 • Ideale pentru gătit eficient, economic și cu puțină apă
 • Baza SIGMA Classic+ sandwich pentru stocarea și distribuirea optimă a căldurii + gătit eficient din punct de vedere energetic
 • Potrivite pentru toate tipurile de căldură, inclusiv pentru inducție, și pentru coacerea în cuptor (până la 180°C)
 • Oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10 - perfect igienic, robust și rezistent la zgârieturi
 • Material igienic, ușor de curățat, care nu absoarbe gusturi sau mirosuri
 • Scară de măsurare internă pentru a economisi timp în timpul gătitului
 • Margini curbate pentru o turnare ușoară, fără picurare
 • Mânere acoperite cu silicon rezistent la căldură pentru o manipulare sigură
 • Capace speciale din sticlă cu funcție de turnare controlată fără strecurătoare

Oțelul inoxidabil durabil și rezistent poate fi spălat în mașina de spălat vase. Dar acesta este doar unul dintre multele beneficii, de care vă veți bucura. Veți aprecia, de asemenea, marginile practice ale vasului pentru a turna fără picurare, scara de măsurare internă și capacele multifuncționale din sticlă, care economisesc energie și se potrivesc perfect. Tigăile Zwilling Modern sunt potrivite pentru toate tipurile de surse de căldură, inclusiv pentru inducție, și pot fi folosite chiar și pentru coacerea în cuptor până la 180°C.

Pentru toate sursele de căldură, inclusiv inducție

Avantajul tigăilor de gătit Zwilling Pro este fundul tip sandwich SIGMA Classic+ cu cinci straturi, conceput pentru toate tipurile de plită, inclusiv pentru inducție. Este alcătuit dintr-un mijloc robust din aluminiu, învelit în oțel inoxidabil, cu un înveliș exterior întărit cu oxid de titan pentru o durabilitate sporită. Acumulează foarte bine căldura și o distribuie rapid și uniform.

Capac multifuncțional cu funcție de turnare controlată

Capacele din sticlă cu margine formată din silicon sunt un element de design distinctiv și funcțional practic al seriei Simplify. Mânerul metalic inteligent permite ca capacul să fie "așezat" pe marginea vasului, economisind timp și muncă, deoarece nu murdărești suprafața de lucru. De asemenea, capacele permit un control constant al alimentelor pregătite, datorită ferestrei mari de vizualizare. Astfel, nu este nevoie să le ridicăm, ceea ce economisește din nou energie. De asemenea, le puteți spăla în mașina de spălat vase. Punctul culminant al întregului concept al paharelor de turnare sunt găurile din marginea de silicon de pe părțile laterale , care permit strecurarea orezului, pastelor sau cartofilor. Trebuie doar să ajustați dimensiunea corectă în funcție de marcajele de pe partea superioară a capacului. Prin rotirea capacului spre buza de turnare, puteți controla cu ușurință cantitatea de abur care trebuie să iasă din oală în timpul gătitului. Marca X de pe capac indică închiderea optimă a capacului fără scurgeri de abur.

Mânere Soft-Touch-Silicone pentru o manipulare sigură

Mânerele distinctive din oțel inoxidabil lustruit se remarcă de la prima vedere. Scopul principal al acestora este de a asigura manipularea în siguranță a ustensilelor fierbinți. Acestea rămân reci în timpul gătitului normal. Acestea au fost proiectate în conformitate cu regulile de ergonomie, asigurând o prindere confortabilă.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de oale
Greutate: 8.01 kg
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil
Volum: 3,0 l
Număr bucăți: 4 buc
Caracteristici: Potrivit pentru cuptor
Tip produs: Set de oale
Seria: ZWILLING Modern
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: