Radiatoare de exterior

2 articole în total
Șemineu pentru exterior HEATUP, Eva Solo
2 394 lei
ES571135
Șemineu pentru exterior acoperire HEATUP, Eva Solo
198 lei –13 %
171 lei
ES571141

Încălzitoare de exterior - cheia pentru spații de exterior confortabile și primitoare

Ce este un șemineu pentru exterior?

Încălzitoarele electrice pentru terasă sunt o modalitate excelentă de a adăuga căldură la terasă sau în grădină. Nevoia de a furniza căldură pe tot parcursul lunilor reci devine din ce în ce mai importantă pe măsură ce gătitul și mesele în aer liber devin tot mai populare.

Evenimentele dumneavoastră în aer liber vor fi posibile doar în lunile mai calde, dacă nu există căldură. De aceea, este esențial să oferiți căldură în mod sigur și eficient cu încălzitoare electrice pentru terase. Încălzitoare electrice de terasă de la renumita marcă Eva Solo sunt disponibile într-o varietate de stiluri la Kulina și pot fi montate, suspendate sau așezate pe un spațiu adecvat pentru terasă sau terasă.

De asemenea, puteți verifica și alte produse de la Kulina, cum ar fi focare de foc și rafturi pentru lemne de foc.

Care sunt tipurile de încălzitoare de exterior disponibile în Kulina?

Pe Kulina, oferim o varietate de încălzitoare atât de perete, cât și de sine stătătoare, care sunt cele două categorii principale.

Cea mai bună distribuție a căldurii pentru spațiile pe care le folosiți cel mai mult poate fi obținută cu încălzitoarele de terasă montate pe perete. Nu uitați să alegeți un încălzitor de perete pentru exterior cu un cablu de tragere convenabil pentru a-l porni dacă îl montați la o înălțime mai mare.

Cu toate acestea, încălzitorul electric de exterior nu trebuie să fie fixat pe un perete. Alte tipuri sunt fixate pe suporturi, astfel încât să le puteți muta în funcție de necesități; aceste încălzitoare electrice de grădină sunt deosebit de utile dacă doriți să folosiți diferite spații exterioare și nu doriți instalații permanente peste tot.

Pot fi utilizate încălzitoarele de exterior în interior?

Din motive de siguranță, încălzitoarele de exterior nu sunt adecvate pentru utilizarea în interior. Acestea nu dispun de funcționalitatea necesară pentru funcționarea în interior, deoarece sunt concepute pentru medii deschise.

Folosirea încălzitoarelor de exterior în interior poate cauza probleme de ventilație, deoarece acestea emit monoxid de carbon și alte produse secundare de ardere, care se pot acumula în zone mici și pot fi periculoase pentru sănătatea umană. Folosiți încălzitoare fabricate exclusiv pentru utilizare în interior și respectați instrucțiunile producătorului pentru a garanta siguranța și conformitatea.