Noutăți

Popis
 

Noutăți

Suntem mereu în căutare de noi comori pentru tine.

BUGATTI

Sinonim cu luxul. Înconjurați-vă de aparate frumoase care vă vor energiza și stimula emoțiile și simțurile chiar înainte de a le porni.

MILL & MORTAR

Cele mai bune condimente din întreaga lume. Produse organice atent selecționate în calitate BIO și de comerț echitabil.

NACHTMANN BARISTA

Espresso se potrivește în porțelan, iar flat white, cappuccino și latte se savurează cel mai bine în sticlă. Straturile vizibil separate de cafea și lapte sunt măiestria barista și aparțin plăcerii de a savura cafeaua.

FRITZ HANSEN IKEBANA

Poate că nu putem vorbi limba florilor, dar suntem aproape siguri că atunci când ne uităm la această vază, toate florile strigă "Vrem să fim Ikebana!".

KITCHENAID BLOSSOM

Acesta nu este doar un robot extrem de puternic. Acesta este noua bijuterie a casei dumneavoastră. O investiție pe care nu o veți regreta niciodată. O ediție limitată inspirată de frumusețea naturii.

WÜSTHOF COLOUR

Cuțitul meu. Stilul meu. Cuțitele preferate de încredere în culori noi și proaspete.

EVA SOLO NISIPIU AURIU

Lăsați soarele să intre în casa dumneavoastră, indiferent dacă strălucește sau nu în afara ferestrelor. Încălziți-vă cu o privire și o băutură caldă și nici o somnolență nu poate.

EVA SOLO GREEN TOOLS

Aceste ajutoare elegante nu sunt verzi din întâmplare.50% din plastic este înlocuit cu fibră de grâu - produsele sunt astfel ecologice, iar textura materialului este plăcută la atingere.