Vaze Fritz Hansen

7 articole în total
Vază IKERU 19 cm, verde, sticlă, Fritz Hansen
689 lei –7 %
639 lei
FH840144
Vază IKEBANA 24 cm, aur, sticlă, Fritz Hansen
1 090 lei –5 %
1 035 lei
FH840140
Vază IKEBANA 13 cm, argint, sticlă, Fritz Hansen
589 lei –10 %
530 lei
FH840146
Vază IKERU 24 cm, verde, sticlă, Fritz Hansen
589 lei –11 %
520 lei
FH840143
Vază IKEBANA 33 cm, aur, sticlă, Fritz Hansen
1 090 lei –9 %
989 lei
FH840142
Vază IKEBANA 33 cm, argint, sticlă, Fritz Hansen
1 090 lei –9 %
989 lei
FH840148
Vază IKEBANA 13 cm, aur, sticlă, Fritz Hansen
589 lei –10 %
530 lei
FH840141

Vaze - o modalitate elegantă de a vă stiliza interiorul

O vază este un recipient folosit pentru a depozita flori, ramuri decorative sau alte obiecte ornamentale. Adesea este fabricat din sticlă, porțelan sau gresie, dar vazele moderne sunt adesea fabricate din oțel inoxidabil sau plastic. Vasele sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și culori, adesea decorate cu diferite modele sau motive.

Vasele disponibile pe Kulina sunt realizate de sticlării tradiționale, dar și de producători moderni, cum ar fi Holmegaard, Blomus, Philippi, și Kahler. Seletti brandul oferă vaze care nu arată deloc ca niște vaze, așa că le puteți verifica și pe acestea, dacă sunteți suficient de curajoși. Dacă sunteți în căutare de mai multe decorațiuni pentru casă, vă puteți uita și la alte decorațiuni pentru casă din oferta noastră.

Care sunt diferitele tipuri de vaze?

Vasele pot fi clasificate în grupuri pe baza modelelor, compozițiilor și formelor lor. În continuare sunt prezentate câteva dintre cele mai populare tipuri de vaze:

  • Vase din gresie: Gresul este o ceramică dură și durabilă, care este arsă la temperaturi ridicate. Vasele realizate din gresie sunt adesea grele și se potrivesc cu stilurile rustic, country și boho.
  • Vase din ceramică: Spre deosebire de gresie, vasele din ceramică sunt arse la o temperatură mai scăzută. Ca urmare, acestea devin mai delicate și adesea mai ornamentale.
  • Vase de sticlă: Vasele din sticlă transparentă sau vasele din sticlă colorată sunt disponibile într-o gamă largă de opțiuni. Vasele de sticlă sunt foarte atractive, se potrivesc oricărui stil de interior, pot fi ușoare sau grele și sunt întotdeauna o idee de cadou excelentă.
  • Vase din porțelan: Porțelanul este un tip de material ceramic care este copt la temperaturi foarte ridicate, ceea ce îl face neporos și foarte durabil. Vasele din porțelan sunt adesea împodobite cu modele elaborate și sunt disponibile în diferite culori. Acestea arată perfect în interioarele tradiționale sau eclectice.
  • Vase din oțel inoxidabil: sunt foarte moderne și sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni. Acestea se potrivesc cu interioarele moderne și minimaliste și sunt cadouri excelente pentru cei care iubesc simplitatea.

Aceste tipuri de vaze și multe altele disponibile în magazinele Kulina au o varietate de forme, cum ar fi cilindrice, sferice, bulboase, evazate, drepte etc.

Care sunt diferitele moduri în care îmi pot aranja vază?

Fie că vă decideți să expuneți o vază cu sau fără flori, există mai multe moduri de a o aranja în casa dvs. Iată câteva sugestii pentru a vă pune pe picioare:

Folosiți o singură vază: O vazăsimplă, cu sau fără flori, poate conferi eleganță oricărei încăperi. O singură vază poate fi folosită și ca element de decor, fie că este așezată pe o consolă, o masă de cafeasau o comodă.

Faceți o compoziție: Pentru a realiza o compoziție atractivă din punct de vedere vizual, aranjați mai multe vaze de diferite dimensiuni, forme sau culori pe o masă sau pe un raft. Pentru o expunere stratificată și dinamică, puteți amesteca și asorta diferite materiale, cum ar fi sticla, gresia, porțelanul și ceramica.

Folosiți vaze ca piesă centrală: Pentru o masă de masă de sufragerie, o masă de cafeasau o altă suprafață mare, luați în considerare utilizarea unei vază ca piesă centrală. Puteți pune în vazăflori sau alte obiecte decorative, cum ar fi fructe sau crenguțe.

Pentru a expune mai multe flori în interiorul dvs., consultați selecția noastră de ghivece și suporturi pentru flori.