WMF profiresist

WMF

REDUCERE 20 %
WMF PROFI RESIST
Tigaia potrivită, chiar de la început

O tigaie antiaderentă pentru toată viața.
Rezistă la zgârieturi și rezistă la temperaturi ridicate pentru a frige carnea.

#1
Marca WMF este numărul unu în categoria produselor de uz casnic în Germania.
160 de ani de istorie. Peste 500 de premii pentru design.
Atingeți meseria adevărată

wmfno1

🛒 WMF Profi Resist

 

Inoxidabil, dar neaderent

Grilă de protecție

Suprafața antiaderentă a PermaDur este protejată de o structură din oțel inoxidabil în formă de fagure de miere. Aceasta nu numai că protejează împotriva zgârieturilor, dar permite și o distribuție ideală a grăsimii pentru o rumenire uniformă și o prăjire crocantă.

Suprafață neaderentă PermaDur

Extrem de durabil, fără substanțe nocive. Potrivit pentru prăjirea rapidă, precum și pentru gătitul delicat cu o cantitate mică de grăsime (de exemplu, pentru pește, ouă sau clătite).

Încălzire rapidă și uniformă

Tigăile sunt fabricate din trei straturi de material - miez de aluminiu, interior din oțel inoxidabil 18/10 și exterior din oțel cromat extrem de durabil. Acest material distribuie căldura în mod uniform pe întreaga sa suprafață.

Universală

Pentru cuptor și inducție

Tigăile sunt rezistente la temperaturi de până la 260°C și sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv plite cu inducție.

Manipulați cu o căldură redusă

Mânerul are o construcție scobită, ceea ce îl face mai puțin fierbinte și permite ca tigaia să fie ținută confortabil în mână.*Nu este valabil atunci când se utilizează tigaia în cuptor

Turnare ușoară

Marginea largă a tigăii permite o turnare mai ușoară fără picurare

WMF Profi Resist - cele mai bune două lumi

Prăjit ca într-o tigaie din oțel inoxidabil sau oțel, cu ușurința și confortul unei tigaii antiaderente

Pro și contra tigăilor antiaderente

Tigăile antiaderente sunt o alegere obișnuită a începătorilor culinari. Ouăle sau clătitele nu se vor lipi de ele, iar întreținerea este foarte ușoară. Cu toate acestea, friptura este dificil de gătit pe ele - nu pot fi încălzite la o temperatură ridicată, iar crusta și scurgerile care sunt cruciale pentru aroma cărnii nu se vor forma pe suprafața antiaderentă.

Dacă suprafața antiaderentă este zgâriată, aceasta își pierde proprietățile antiaderente. De asemenea, aveți grijă când cumpărați tigăi mai ieftine. Suprafețele antiaderente de proastă calitate pot conține PFOA și alte substanțe nocive care sunt eliberate în alimente atunci când sunt zgâriate.

Tigăile ușoare pot părea grozave pentru gătit, dar după un an de zile veți constata adesea că încep să se încovoaie. Tigaia nu se încălzește uniform, iar clătitele vor fi arse pe margini și insuficient coapte la mijloc.

WMF PROFI RESIST
Combinarea avantajelor din ambele lumi

Avantaje și dezavantaje ale tigăilor din oțel inoxidabil sau din oțel

Tigăile din oțel sunt ideale pentru gătitul cărnii. Acestea pot fi încălzite la o temperatură ridicată pentru rumenirea și prăjirea rapidă a cărnii. Cu cât le folosiți mai mult, cu atât devin mai bune și devin antiaderente în mod natural. Sunt deosebit de rezistente și durează practic o viață întreagă.

Cu toate acestea, ele necesită un pic de îndemânare și experiență. Tigăile din oțel trebuie să fie coapte înainte de prima utilizare. Iar multe dintre ele pur și simplu nu sunt potrivite, în special pentru prepararea alimentelor delicate, cum ar fi peștele sau ouăle.

"Satisfacție deplină, nu arde, dar carnea este frumos prăjită. Se spală bine chiar și fără mașină de spălat vase."
Marcela M.

"Tigaia perfectă! Tratamentul profi resist funcționează impecabil. Voi mai cumpăra încă una ;-)"
Dušan E.

REDUCERE 20 %
La tot ce ține de marcă WMF

Acum puteți cumpăra tigăi și vase de copt WMF Profi Resist cu o reducere de 20%.
Și nu numai atât, reducerea se aplică la toate produsele de la WMF, cu excepția aparatelor electrice. Până la data de 3.9.2023

Totul de la brandul WMF

WMF