Oale

62 articole în total
Oală ORIGINAL-PROFI COLLECTION, 20 cm, 4 l, Fissler
858 lei –6 %
802 lei
FS84128200000
Tigaie ALCHIMY, 28 cm, 7 l, oțel inoxidabil, de Buyer
1 290 lei –28 %
920 lei
DB360528
Oală WHITE LINE 16 cm, 2,5 l, alb, Eva Solo
449 lei –12 %
391 lei
ES256620
Oală DIAMOND LITE PRO 20 cm, inducție, WOLL
619 lei –13 %
533 lei
WL120DLPI
Oală MILADY 20 cm, din oțel inoxidabil lustruit, de Buyer
904 lei
DB342720
Oală înaltă GOURMET PLUS 24 cm, oțel inoxidabil mat, WMF
1 139 lei
WM0725246030
Oală înaltă MAMI 20 cm, oțel inoxidabil, Alessi
869 lei
ALSG10020
Capac pentru cratiță 24 cm, fontă, neagră, Eva Solo
699 lei –7 %
645 lei
ES216441
Oală TITANIUM NOWO 24 cm, inducție, WOLL
699 lei –7 %
644 lei
WL124IL
Oală înaltă ORIGINAL-PROFI COLLECTION, 20 cm, 5,2 l, Fissler
1 074 lei –5 %
1 012 lei
FS84118200000
Oală mare DUETTO+ G7197955 22 cm, Tefal
219 lei –7 %
203 lei
TEFG7197955
Oală M'COOK 16 cm, cu capac, Mauviel
1 190 lei –5 %
1 123 lei
ML523117
Oală de gătit ORIGINAL PROFI 20 cm, argintie, din oțel inoxidabil, Fissler FS84129200000
Sus
Produsele următoare

Oale și castroane - o necesitate în fiecare bucătărie

Oalele și oalele sunt echipamente de bucătărie esențiale. Oalele sunt, de asemenea, unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le cumpărați dacă vă mutați din casa părinților, dacă vă cumpărați o casă nouă împreună cu partenerul sau dacă vă mutați într-o locuință complet nouă, cu o bucătărie nou-nouță în care vechiul set de oale ar arăta... urât. Și știați că majoritatea oamenilor cumpără un set de oale doar de două sau trei ori în toată viața lor? Uneori avem tendința de a cumpăra o mașină mai des! Și de aceea, oalele ar trebui tratate ca o adevărată investiție, pentru că, dacă vă decideți să cumpărați o oală de înaltă calitate, vă veți putea bucura de funcționalitatea și de designul ei pentru o veșnicie, iar dacă nu știți de ce oale aveți nevoie de fapt sau ce material să alegeți citiți aici ghidul nostru complet de cumpărături pentru oale. Puteți verifica, de asemenea, site-ul nostru cu cele mai bine vândute oale aici.

Pentru ce aveți nevoie de o oală de rezervă?

Oalele, vasele foarte mari și adânci sunt foarte versatile și pot fi folosite pentru:

  • ciorbe de gătit, bulion, etc.
  • gătitul unor cantități mari de paste
  • fierberea fructelor de mare
  • pregătirea tocănițelor și a mâncărurilor într-un singur vas
  • apă clocotită

La Kulina vă oferim o gamă largă de vase - vase foarte adânci, vase mari și vase mai mici, realizate din diferite materiale, fabricate de mărci de încredere și concepute pentru diferite stiluri de interior. Dacă nu știți ce oală să alegeți, verificați ce oale au astfel de mărci precum Fissler, Zwilling sau Eva Solo pe care le avem în ofertă.

Cum să îngrijești oalele?

Știți că majoritatea oamenilor cumpără un set de oale doar de două sau trei ori în timpul vieții lor? Uneori avem tendința de a cumpăra o mașină mai des decât oale! De aceea, merită să investești în oale de înaltă calitate și să te bucuri de funcționalitatea lor ani la rând și de fiecare dată când gătești. Și dacă investiți bani în vase de gătit de înaltă calitate, ar trebui să vă asigurați, de asemenea, că aveți grijă de oalele dvs. într-un mod corespunzător. Cum să aveți grijă de oale?

  • citiți întotdeauna instrucțiunile producătorului înainte de prima utilizare și asigurați-vă că nu introduceți vasele în mașina de spălat vase dacă nu este recomandat,
  • nu folosiți ustensile metalice care pot zgâria suprafața vaselor, folosiți în schimb ustensile de bucătărie din lemn sau din silicon,
  • evitați să lăsați oalele murdare peste noapte sau să le înmuiați timp îndelungat (mai ales cele din oțel inoxidabil),
  • dacă doriți să scăpați de petele de pe suprafața vaselor din oțel inoxidabil, curățați-le cu un produs de curățare a oțelului inoxidabil,
  • evitați să vă curățați oalele acoperite cu ceramică cu vată de oțel,
  • curățați-vă oalele de fier imediat după utilizare și nu folosiți săpun, deoarece metalul este poros și poate absorbi aroma substanțelor chimice,
  • evitați șocurile de temperatură, nu puneți vasele fierbinți în apă rece etc.,
  • nu gătiți alimente acide (cum ar fi roșiile) în vase de gătit din fontă,
  • nu suprapuneți oalele și tigăile acoperite, deoarece acest lucru poate cauza zgârieturi și cioburi. Agățați-le de cârlige sau așezați-le pe laterale.