Lumânări conice

2 articole în total
Lumânare stâlp GUIRLANDE 25 cm, roșu, Bjørn Wiinblad
99 lei
BJORW53085

Lumânări cu lumânări - o modalitate frumoasă de a adăuga căldură, lumină și parfum în camera dvs

Ce este o lumânare conică?

O lumânare conică este o lumânare lungă și subțire, cu o bază mai largă și un vârf conic care se îngustează semnificativ la mijloc. Aceste lumânări mici, care sunt adesea folosite pentru decorare, pot fi folosite și pentru sărbători religioase, cum ar fi nunțile și botezurile. Există mai multe tipuri și mărimi de lumânări de lumânări de tip "taper", iar acestea sunt adesea fabricate din ceară și stearină.

Unde puteți folosi lumânări de lumânări la domiciliu?

Lumânările cu lumânări în formă de conuri pot adăuga o notă de eleganță și ambianță în diferite zone ale casei tale, mai ales dacă le folosești cu suporturi elegante pentru lumânări în formă de conuri. Iată câteva locuri în care puteți folosi lumânări cu lumânări:

 • Masă de luat masa: Lumânările de tip "taper" sunt folosite în mod obișnuit ca piese centrale pe mesele de luat masa. Acestea creează o atmosferă caldă și intimă pentru mese, întâlniri și ocazii speciale.
 • Mantel: Așezați lumânări pe șemineul șemineului pentru a adăuga un aspect clasic și confortabil în camera de zi.
 • Intrarea: Folosiți lumânări în formă de lumânări pe o masă consolă sau pe masa de la intrare pentru a întâmpina oaspeții cu o strălucire caldă și primitoare.
 • Baie: Creați o atmosferă de spa plasând lumânări pe blat sau lângă cadă pentru o baie relaxantă.
 • Dormitor: Lumânările cu lumânări pot oferi o lumină blândă pe noptiere, creând o atmosferă liniștitoare pentru relaxare sau romantism.
 • Adunări în aer liber: Încorporează lumânări cu lumânări în spațiul de divertisment în aer liber, cum ar fi pe o masă de terasă, pentru a extinde festivitățile până seara.
 • Ocazii speciale: Folosiți lumânări de lumânări pentru a marca ocazii speciale, cum ar fi zilele de naștere, aniversările și sărbătorile, așezându-le pe un tort sau ca parte a unui afișaj decorativ.
 • Ministerul de Interne: Adăugați o notă de seninătate în mediul de lucru prin amplasarea de lumânări pe birou sau pe rafturile din apropiere.
 • Spațiu de meditație sau de yoga: Lumânările cu lumânări pot contribui la crearea unei atmosfere pașnice și contemplative într-o zonă de meditație sau de yoga.
 • Decorațiuni pentru petreceri sau evenimente: Lumânările cu lumânări pot face parte din decorațiuni elegante pentru evenimente formale, cum ar fi nunți, petreceri sau sărbători.
 • Mese laterale: Așezați lumânări pe mesele laterale din camera de zi, din birou sau din alte spații pentru a crea o atmosferă confortabilă și rafinată.
 • Lectură: Îmbunătățiți-vă colțul de lectură cu strălucirea blândă a lumânărilor pentru un mediu confortabil și liniștitor.

Nu uitați să fiți întotdeauna precauți și să urmați instrucțiunile de siguranță atunci când folosiți lumânări, inclusiv să le așezați în suporturi adecvate pe suprafețe stabile și să nu le lăsați niciodată nesupravegheate.

Cum să folosiți lumânările de lumânări în siguranță?

Există măsuri de siguranță pe care ar trebui să le luați atunci când ardeți lumânări cu lumânări în casă, în afară de beneficiul estetic menționat mai sus.

Când arde o lumânare cu lumânare, nu părăsiți niciodată camera fără să o stingeți. În acest fel, vă puteți asigura că lumânarea nu va cădea sau că nu va provoca accidental un incendiu. Țineți materialele combustibile și lichidele departe de lumânările care ard. Frunzele care atârnă de planta preferată sau draperiile ar trebui să fie ținute la distanță în timp ce lumânarea arde.

În funcție de dimensiunea zonei dvs., decideți înălțimea pe care doriți să o aveți pentru lumânările dvs. Atunci când lumânările sunt așezate pe o șemineu într-o cameră în stil colonial cu tavane joase, înălțimea poate fi un factor important pentru a păstra siguranța mediului în timp ce vă bucurați de lumânări. Atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, lumânările conice sunt încă foarte sigure, dacă se iau în considerare toți acești factori.

Nu uitați să verificați și selecția noastră de lumânări parfumate și suporturi pentru lumânări cu lumânări. Avem, de asemenea, o colecție de parfumuri de casă. Nu le ratați!