84 articole în total
Suport pentru lumânări Tealight LICHTERMEER Philippi 23 cm black PHP119002
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 46 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56408
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 55 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56409
Suport de lumânare pentru cină BILBAO 32 cm, maro, aluminiu, Philippi PHP238039
Suport de lumânare pentru cină CANDELABRA, 30 cm, argintiu, Philippi PHP123167
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 38 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56407
Suport de lumânare cu stâlp FINCA L 52 cm, montat pe perete, Blomus BM65423
Suport de lumânare EVA 9 cm, albastru, ceramică, Bjørn Wiinblad BJORW56551
Suport de lumânare cu stâlp EVA 9 cm, lavanda, ceramică, Bjørn Wiinblad BJORW56550
Suport pentru lumânări ACORN, set de 2 buc, verde, Eva Solo
152 lei –9 %
138 lei
ES571380
Suport pentru lumânări ACORN set de 2 buc, roz, Eva Solo
153 lei –9 %
138 lei
ES571377
Bol decorativ ARENA 30 cm, argintiu, Philippi
567 lei
PHP123076
Suport pentru lumânări LINE, 14 cm, var, Philippi
Outlet
153 lei –25 %
114 lei
PHP107010
Suport pentru lumânări ROLL alamă, Hübsch
Outlet
142 lei –25 %
106 lei
HU991317
Lampă cu ulei LUCIE 17,5 cm, chihlimbar, Stelton
195 lei
SN4971
Sus
Produsele următoare

Suporturi de lumânări - adăugați stil și atmosferă interiorului dvs

De ce sunt importante suporturile de lumânări pentru decorul casei tale?

Suporturile de lumânări sunt elemente importante de decorare a casei, care oferă atât beneficii practice, cât și estetice. Iată de ce sunt importante:

 • Ambianță și stare de spirit: Suporturile de lumânări joacă un rol esențial în stabilirea atmosferei și a stării de spirit a unui spațiu. Strălucirea caldă și blândă a lumânărilor creează o atmosferă confortabilă și primitoare, perfectă pentru relaxare, romantism sau relaxare după o zi lungă.

 • Apel vizual: Suporturile de lumânări sunt disponibile în diferite stiluri, materiale și modele, ceea ce le face accesorii decorative versatile. Acestea pot adăuga eleganță, farmec și o notă de rafinament oricărei încăperi. De la cele elegante și moderne la cele ornamentate și tradiționale, suporturile de lumânări contribuie la estetica vizuală a spațiului.

 • Puncte focale: Suporturile de lumânări mai mari sau cu un design unic pot servi ca puncte de atracție într-o cameră. Amplasarea lor în mod strategic atrage atenția și adaugă interes pentru anumite zone, contribuind la compoziția generală a designului.

 • Textura și profunzimea: Suporturile de lumânări introduc diferite texturi și dimensiuni în decorul dumneavoastră. Fie că sunt realizate din metal, sticlă, ceramică sau lemn, acestea aduc elemente tactile care îmbogățesc experiența senzorială a camerei.

 • Iluminat stratificat: Pe lângă valoarea lor decorativă, suporturile de lumânări contribuie la un iluminat stratificat, în special în timpul serilor sau la ocazii speciale. Acestea completează alte surse de iluminat și oferă o strălucire mai blândă, mai intimă.

 • Versatilitate: Suporturile de lumânări pot fi mutate și rearanjate cu ușurință pentru a se potrivi cu diferite ocazii sau schimbări de decor de sezon. Acestea reprezintă o modalitate flexibilă de a actualiza aspectul unei încăperi, fără a face schimbări majore.

 • Simbolism și ritualuri: Lumânările au adesea semnificații simbolice, reprezentând speranța, căldura, sărbătoarea sau amintirea. Suporturile de lumânări oferă un mod adecvat și respectuos de a expune și de a se bucura de lumânări în timpul diferitelor ritualuri și evenimente.

 • Relaxare și bunăstare: Acțiunea de a aprinde lumânări poate favoriza relaxarea și bunăstarea. Suporturile de lumânări creează un spațiu destinat acestui ritual, permițându-vă să vă relaxați și să vă reîncărcați.

 • Personalizare: Alegerea unor suporturi de lumânări care se aliniază cu stilul personal vă permite să vă infuzați personalitatea în decor. Puteți selecta suporturi care să rezoneze cu gustul și preferințele dumneavoastră, făcând ca spațiul dumneavoastră să se simtă numai al dumneavoastră.

 • Cadouri și simboluri: Suporturile de lumânări sunt cadouri grijulii pentru diverse ocazii. Sunt cadouri versatile, care se pot potrivi cu diferite gusturi și preferințe, ceea ce le face să fie apreciate ca simboluri de afecțiune.

În concluzie, suporturile de lumânări depășesc suportul funcțional; ele îmbunătățesc atractivitatea vizuală, atmosfera și chiar rezonanța emoțională a casei dumneavoastră. Încorporarea suporturilor de lumânări în decorul dvs. oferă o oportunitate de a crea un mediu primitor și semnificativ, care se adresează atât esteticii, cât și bunăstării.

Cum să potriviți suporturile de lumânări cu stilul casei dvs.?

Asortarea suporturilor de lumânări la stilul casei tale implică luarea în considerare a temei generale de decor, a paletei de culori și a preferințelor estetice ale spațiului tău. Iată câțiva pași care vă vor ajuta să obțineți un aspect coerent și armonios:

 • Identificați stilul casei dumneavoastră: Determinați stilul general al decorului casei dumneavoastră. Este modernă, tradițională, rustică, minimalistă, industrială, boemă sau un alt stil? Înțelegerea temei de design a casei dvs. vă va ghida în alegerile dvs.

 • Luați în considerare materialele: Alegeți suporturi de lumânări care se aliniază cu materialele predominante din decorul dumneavoastră. De exemplu, dacă stilul tău este industrial, optează pentru suporturi din metal sau beton. Pentru o temă rustică, luați în considerare finisajele din lemn sau cele înrăutățite.

 • Armonia culorilor: Asortați culorile suporturilor de lumânări la paleta de culori a camerei. Armonizați cu mobilierul, pereții și accesoriile existente. Alegeți tonuri care fie se îmbină, fie oferă un contrast complementar.

 • Scară și proporție: Asigurați-vă că dimensiunea suporturilor de lumânări se potrivește bine în spațiu. Camerele mai mari pot găzdui suporturi mai mari sau mai multe, în timp ce spațiile mai mici pot beneficia de opțiuni mai delicate.

 • Detaliile și ornamentația: Acordați atenție detaliilor, cum ar fi modelele, texturile și ornamentele. Modelele complicate se pot potrivi cu stilurile tradiționale sau eclectice, în timp ce liniile simple și curate se potrivesc bine cu un decor modern sau minimalist.

 • Gusturi personale: Luați în considerare preferințele personale și starea de spirit pe care doriți să o creați. Dacă vă place o ambianță confortabilă și romantică, alegeți suporturi care difuzează o lumină moale și caldă. Pentru o senzație elegantă și contemporană, optați pentru modele aerodinamice.

 • Temă și anotimp: Aliniați-vă alegerile cu orice decorațiuni de sezon sau tematice. De exemplu, în timpul sărbătorilor, luați în considerare suporturile care completează decorul festiv.

 • Gruparea și gruparea: Amestecați și asortați suporturile de lumânări pentru un aspect stratificat și eclectic. Grupați suporturi de dimensiuni și stiluri diferite pentru o prezentare interesantă.

 • Afișaj coerent: Așezați suporturile de lumânări în zone care le sporesc impactul. Șemineele, măsuțele de cafea, mesele de sufragerie sau rafturile sunt locuri excelente pentru a le expune în mod proeminent.

 • Experiment: Nu vă fie teamă să experimentați și aveți încredere în instinctele dumneavoastră. Uneori, combinațiile neașteptate pot duce la aranjamente unice și fermecătoare.

Nu uitați că realizarea unui aspect coerent nu înseamnă că totul trebuie să se potrivească perfect. Un amestec bine ales de suporturi de lumânări care reflectă stilul și personalitatea ta poate adăuga caracter și profunzime decorului tău. Scopul este de a crea un mediu echilibrat și primitor, care să corespundă preferințelor dvs. estetice și care să facă ca locuința dvs. să fie o adevărată reflectare a dvs.

Pe Kulina veți găsi o selecție largă de suporturi de lumânări potrivite pentru diferite cerințe, stiluri de interior și tipuri de lumânări, disponibile de la producători renumiți, cum ar fi Philippi, Höfats, Hübsch, , și multe altele.