Suporturi pentru lumânări conice

35 articole în total
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 46 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56408
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 55 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56409
Suport de lumânare pentru cină BILBAO 32 cm, maro, aluminiu, Philippi PHP238039
Suport de lumânare pentru cină CANDELABRA, 30 cm, argintiu, Philippi PHP123167
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 38 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56407
Suport de lumânare cu stâlp FINCA L 52 cm, montat pe perete, Blomus BM65423
Suport de lumânare EVA 9 cm, albastru, ceramică, Bjørn Wiinblad BJORW56551
Suport de lumânare cu stâlp EVA 9 cm, lavanda, ceramică, Bjørn Wiinblad BJORW56550
Suport de lumânare GUIRLANDE 12 cm, roșu, porțelan, Bjørn Wiinblad BJORW53084
Suport de lumânare pentru cină COSMIC DINER LUNAR, 24 cm, alamă, Seletti SLT10878
Suport de lumânare pentru cină COSMIC DINER LUNAR, 17 cm, alamă, Seletti SLT10877
Suport lumânare LITUS 10 cm, maro, sticlă, Bloomingville
55 lei
BV82055081
Suport de lumânare cu stâlp FINCA S 38 cm, montat pe perete, Blomus BM65422
Sus
Produsele următoare

Suporturi de lumânări cu lumânări - îmbunătățiți-vă decorul casei cu suporturi de lumânări elegante și căldura unui foc

Suporturile pentru lumânări cu lumânări sunt elemente decorative care sunt făcute pentru a ține și a expune lumânări cu lumânări. Lumânările conice sunt lumânări lungi și subțiri (adesea numite lumânări de cină) care sunt uneori drepte, alteori mai late la bază și ascuțite în vârf. Acestea sunt utilizate frecvent în contexte formale sau pentru evenimente speciale.

Suporturile noastre pentru lumânări sunt fabricate din diferite materiale, inclusiv, de exemplu, sticlă, alamă, oțel inoxidabil, plastic, porțelan etc. și pot fi găsite într-o varietate de dimensiuni, forme și stiluri. Acestea pot ține fie o lumânare, fie mai multe lumânări deodată.

Aceste suporturi de lumânări au fost atent selectate de la producători de top, inclusiv Blomus, Höfats, și Seletti.

Care este diferența dintre un suport de lumânare conică și un suport de lumânare de ceai?

Tipul de lumânare pe care fiecare dintre ele este destinat să o țină este principala distincție între un suport de lumânare conică și un suport de lumânare cu lumânare de ceai. Lumânările conice sunt lumânări lungi și înguste, cu un vârf în partea de sus, iar suporturile pentru lumânări conice sunt făcute special pentru ele. Pe de altă parte, suporturile pentru lum ânări de ceai sunt făcute pentru a ține lumânări mici, sferice, cu lumânări de ceai.

Deoarece lumânările conice sunt adesea mai lungi decât lumânările de ceai , acestea sunt adesea mai mari și mai înalte decât suporturile pentru lumânări de ceai. Greutatea lumânării în formă de con are potențialul de a o face să se răstoarne dacă nu este susținută, de aceea suporturile pentru lumânări în formă de con sunt, de asemenea, realizate pentru a menține lumânarea în siguranță într-o poziție verticală.

Dimpotrivă, suporturile pentru lumânări de ceai au adesea o mică adâncitură sau o fantă în care să se odihnească lumânarea de ceai, deoarece acestea sunt de obicei autonome și nu au nevoie de atât de mult sprijin.

Unde poate fi plasat un suport de lumânare pentru cină ?

Există multe locuri în casa ta sau în alte apartamente în care poți pune suporturi de lumânări cu lumânări. Iată câteva concepte:

  • Masă de sufragerie: O masă de cină formală sau informală include adesea suporturi pentru lumânări cu lumânări. Acestea vă pot face experiența culinară mai luxoasă și mai sofisticată.
  • Masă laterală: Pentru a crea o ambianță caldă și primitoare într-o cameră de zi sau într-un dormitor, un suport de lumânări cu lumânări conice poate fi poziționat pe o masă laterală.
  • Comoda cu sertare: Un suport de lumânări așezat pe o comodă sau pe o masă consolă poate fi un element decorativ frumos al interiorului și este de obicei folosit ca atare în amenajările clasice ale locuințelor
  • Masă de cafea: Așezați un suport de lumânări pe masă de cafea și bucurați-vă de o atmosferă intimă și confortabilă în camera de zi

Și dacă vă plac lumânările, nu uitați să verificați selecția noastră de lumânări și felinare parfumate.