Seria KitchenAid Artisan 175

6 articole în total
Mixer vertical ARTISAN 175, roșu metalizat, KitchenAid
4 290 lei
KA5KSM175PSECA
Mixer cu bol ARTISAN 175, alb, KitchenAid
4 290 lei
KA5KSM175PSEWH
Mixer vertical ARTISAN 175, gri argintiu, KitchenAid
4 290 lei
KA5KSM175PSEMS
Mixer vertical ARTISAN 5KSM175PSEMA matcha, KitchenAid
4 290 lei
KA5KSM175PSEMA
Mixer vertical ARTISAN 175, albastru cerneală mat, KitchenAid
4 290 lei
KA5KSM175PSEIB
Mixer vertical ARTISAN 175, albastru gheață, KitchenAid
4 290 lei
KA5KSM175PSEIC

Descoperiți meșteșugul rafinat și designul inovator al seriei KitchenAid Artisan 175, o adevărată capodoperă pentru bucătarii pasionați și gospodine. Această serie excepțională îmbină performanța superioară cu eleganța atemporală, făcând-o alegerea ideală pentru îmbunătățirea experienței dvs. culinare.

Performanță de neegalat: Proiectată cu perfecțiune, seria KitchenAid Artisan 175 se mândrește cu motoare puternice și controale de precizie care livrează rezultate constante și eficiente. De la amestecat până la framântat, această serie vă împuternicește să explorați o gamă largă de tehnici culinare, menținând în același timp cele mai înalte standarde de calitate.

Eleganță și Stil: Ridicați estetica bucătăriei dvs. cu designul elegant și stilat al seriei Artisan 175. Fabricate pentru a îmbina perfect inovația modernă cu farmecul clasic, aceste aparate nu sunt doar instrumente, ci și o declarație a sofisticării dvs. culinare.

Funcționalitate Versatilă: Fie că pregătiți bezele delicate sau abordați aluatul dificil, seria KitchenAid Artisan 175 este echipată cu accesorii versatile care se adaptează cu ușurință nevoilor dvs. culinare. Cu o varietate de accesorii disponibile, puteți să vă extindeți creativitatea și repertoriul culinar.

Durabilă și Fiabilă: Construită din materiale robuste și susținută de moștenirea excelentă a KitchenAid, seria Artisan 175 este proiectată să reziste probelor timpului. Puteți conta pe fiabilitatea sa neclintită pentru a vă susține aventurile culinare ani de zile.

Explorați Colectia: Răsfoiți colecția noastră de aparate din seria KitchenAid Artisan 175, inclusiv mixere de podea, blendere și multe altele. Fiecare produs din această serie este meticulos proiectat pentru a vă inspira călătoria culinară și a da viață viziunilor dvs. culinare.

Ridicați Arta Culinara: Fie că sunteți un bucătar profesionist sau un pasionat gospodar, seria KitchenAid Artisan 175 este cheia pentru a debloca excelența culinară. Îmbrățișați arta gătitului cu aceste aparate excepționale care îmbină inovația și tradiția în mod armonios.

Cumpărați Acum: Ridicați nivelul bucătăriei dvs. cu performanța de neegalat și rafinamentul seriei KitchenAid Artisan 175. Explorați colecția noastră și aduceți vârful meșteșugului culinar în casa dvs. astăzi!

Ridicați experiența dvs. culinară cu seria KitchenAid Artisan 175. Răsfoiți colecția și aprindeți-vă pasiunea pentru gătit ca niciodată înainte!