Mixer de mână 5KHBV83EAC, migdale, KitchenAid

Cod: KA5KHBV83EAC
Marcă: KitchenAid
1 024 lei
În stoc (53 buc.)

Mixerul vertical KitchenAid 5KHBVV83 are un design simplu, performanțe excelente și este comod, deoarece mixerul poate fi operat cu ușurință cu o singură mână. Ideal pentru cei care au o pasiune pentru gătit. Amestecarea, tocarea, bătutul, zdrobirea, spumarea și mixarea, toate mai ușor ca niciodată.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Mixerul vertical KitchenAid 5KHBVV83 are un design simplu, performanțe excelente și este comod, deoarece mixerul poate fi operat cu ușurință cu o singură mână. Ideal pentru cei care au o pasiune pentru gătit. Amestecarea, tocarea, bătutul, zdrobirea, spumarea și mixarea, toate mai ușor ca niciodată.

De la milkshake-uri, supe și smoothie-uri până la humus, sosuri și mâncare pentru copii, veți avea mereu sub control toate rețetele și băuturile delicioase. Pesto perfect, salsa de fructe sau maioneză proaspătă, le puteți face pe toate cu ușurință. Blenderul flexibil și ușor de utilizat va deveni rapid unul dintre dispozitivele dvs. preferate.

Recipientul de amestecare de 1L fără BPA cu gradare și capac rezistent la stropire reduce nevoia de mai multe recipiente de măsurare sau boluri. Puteți pregăti, servi și depozita cu ușurință mâncarea într-un singur recipient.

Fie că faceți supă sau un milkshake, totul se face cu ușurință cu ajutorul tijei de amestecare din oțel inoxidabil, suficient de lungă și detașabilă.

Folosiți telul pentru a bate rapid albușurile de ou și frișca în nori pufoși sau pentru a amesteca toppingurile și maioneza. Mărunțiți ierburi, ceapă, nuci sau parmezan cu ajutorul accesoriului de tocat.

Nivelurile variabile de viteză vă oferă mai multă flexibilitate și control asupra rezultatului. Datorită regulatorului de viteză, puteți pregăti mâncarea și băuturile așa cum doriți.

Pentru a evita zgârierea ustensilelor, blenderul vertical este echipat cu un capac de protecție.

Tijă de amestecare detașabilă (20,3 cm) cu lamă din oțel inoxidabil în 4 puncte
Pentru a amesteca, mixa, face piureuri, zdrobi, spuma, bate și tăia ușor toate ingredientele, chiar și în vase, boluri și recipiente mai adânci. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai coșul superior).

Capac pentru a proteja vasele
Se utilizează pentru a preveni deteriorarea vaselor de către blenderul cu băț. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai coșul superior).

Atașament de tocat
Ideal pentru tocat ierburi, nuci, ceapă, parmezan etc. (include bol, lamă și accesoriu de tocat). Nu se poate spăla în mașina de spălat vase.

Recipient de amestecare fără BPA de 1 l cu capac și mâner
Ideal pentru amestecarea unor loturi unice sau pentru servire. Reduce necesitatea de a folosi mai multe căni sau boluri de măsurare. Alimentele pot fi preparate, servite și depozitate cu ușurință într-un singur recipient. Se poate spăla în mașina de spălat vase (numai coșul superior).

Tel
Pentru batere, amestecare și spumare. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase

Date tehnice:

  • Putere de intrare 180 W (nu reflectă puterea motorului)
  • Tipul de motor AC (curent alternativ)
  • Tensiune 220-240V/50-60Hz
  • Viteza 8250 - 11600
  • Materialul unității cu motorul Plastic
  • Lungime cablu 1,52 cm
  • Dimensiunile produsului 41,4 × 9,0 × 6,3 cm
  • Dimensiunile pachetului 32,7 × 12,5 × 12,5 cm
  • Greutatea produsului 935 g
  • Greutatea pachetului 2,55 kg

Parametri suplimentari

Categorie: Blendere de mână, Mixer vertical KitchenAid
Greutate: 2.55 kg
Culoare: Bej
Dimensiune: 41 cm
Volum: 1,0 l
Tip produs: Mixer vertical
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: