Iluminat exterior decorativ

5 articole în total
Suport pentru lumânări cu gel LUNA 24 cm, negru, Blomus
401 lei
BM65390

Iluminat decorativ pentru exterior - grădini strălucitoare și terase orbitoare2

Ce sunt luminile decorative în aer liber?

Lumina decorativă de exterior se referă la lumina artificială fixă de exterior utilizată pentru a lumina spațiile exterioare fără acoperiș, cum ar fi copacii, grădinile, verandele sau aleile.

Aceste lumini sunt, de asemenea, utilizate pentru a păstra sau îmbunătăți performanța vizuală a celor care se angajează în activități umane în aer liber, pe lângă faptul că înfrumusețează împrejurimile. Pe site-ul Kulina, avem mărci autentice de iluminat decorativ cu încredere, cum ar fi Blomus și Seletti.

Cu ce ocazie pot folosi luminile decorative de exterior?

Luminile decorative de exterior oferă frumusețe și energie oricărui spațiu exterior, fie că este vorba de ocazii speciale sau de o distracție obișnuită. De exemplu, în timpul unor sărbători precum Crăciunul, Kwanzaa, Hanukkah, Diwali și Revelionul, precum și pentru petreceri, festivaluri și nunți, acestea pot fi folosite pentru a crea o atmosferă veselă și primitoare.

Aceste lumini fac ca zonele exterioare să fie mai încântătoare, adăugând o notă de farmec și estetică. Acestea fac ca terasele și grădinile să fie mai plăcute din punct de vedere estetic și mai atractive pentru utilizarea zilnică.

Pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, luminile decorative de exterior pot fi înfășurate în jurul copacilor, atârnate de pergole sau așezate de-a lungul aleilor.

Cum se instalează luminile de decorare în aer liber?

În urma selecției luminilor preferate, puteți instala cu ușurință iluminatul decorativ de exterior folosind sfaturile de mai jos:

  • Stabiliți locurile de ancorare pentru șirurile de lumini, cum ar fi copacii, stâlpii sau clădirile, unde le puteți atașa. Luminile trebuie fixate cu ajutorul unor cârlige sau cleme.
  • Puteți folosi cârlige sau lanțuri pentru a fixa felinarele sau alte lumini suspendate de pergole, copertine de terasă sau alte structuri adecvate.
  • Asigurați-vă că luminile sunt poziționate și distanțate corect pentru a obține aspectul dorit.

Cum îmi pot proteja luminile de exterior?

Folosirea scuturilor de protecție împotriva intemperiilor este una dintre strategiile fantastice folosite pentru a proteja luminile de grădină. Luminile dumneavoastră sunt protejate de umiditate și de intemperii de către scuturile de protecție împotriva intemperiilor. Corpurile de iluminat de exterior pot fi, de asemenea, protejate cu ajutorul unor cutii numite scuturi de lumină, care pot fi folosite pentru a reorienta lumina care vine dintr-un anumit unghi. Scuturile de lumină pot ajuta la atenuarea luminilor excesiv de puternice într-o zonă, pe lângă faptul că oferă protecție pentru corpurile dvs. de iluminat exterior scumpe.

Puteți cumpăra și alte lumini disponibile pe Kulina, cum ar fi felinare pentru exterior, lămpi de masă pentru exterior și multe altele. Verificați aici.