Decorațiuni Crăciun

47 articole în total
Ornament pentru pomul de Crăciun APE DELL'ORO, albastru petrol, Alessi ALMJ165
Ornament pentru pomul de Crăciun RE COCCINELLO, roșu, Alessi
229 lei
ALMJ168
Suport pentru bușteni TOBAGO 89 cm, negru, oțel, Philippi
779 lei
PHP203018
Candelabru LA SERENA 30 cm, aur, oțel inoxidabil, Philippi
775 lei
PHP105038
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 38 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56407
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 46 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56408
Suport de lumânare pentru cină HURRICANE 55 cm, alamă, Bjørn Wiinblad BJORW56409
Figurina de Crăciun HAPPY ETERNITY BABY, alb, Alessi
589 lei
ALAGJ01W
Bibelou din porțelan PRESEPE Alessi 6 buc aur
549 lei
ALAMGI10GD
Brad de Crăciun SANTA CRUZ 37 cm, argintiu, din oțel inoxidabil, Philippi PHP202030
Ornament pentru pomul de Crăciun CIGNO DI PRIMAVERA, alb, Alessi ALMJ1610
Glob de Crăciun MADONNA, albastru, Alessi
109 lei
ALAMJ132
Suport pentru bușteni TOBAGO 47 cm, negru, oțel, Philippi
365 lei
PHP203017
Glob de Crăciun ANGIOLETTO, violet, Alessi
109 lei
ALAMJ136
Glob de Crăciun BALDASSARRE roșu, Alessi
109 lei
ALAMJ1310
Glob de Crăciun BUE, auriu, Alessi
109 lei
ALAMJ134
Ornament pentru pomul de Crăciun SAN BAMBINO, alb, Alessi
159 lei
ALMJ166
Ornament pentru pomul de Crăciun CUBIK SUN, aur, Alessi
104 lei
ALGJ027
Ornament pentru pomul de Crăciun SANTA CUBE, roșu, Alessi
104 lei
ALGJ021
Glob de Crăciun HAMMERSHOI 2021 alb, Kähler
127 lei
KHL693247
Glob de Crăciun HAMMERSHOI 2022, alb, Kähler
128 lei
KHL693260
Sus
Produsele următoare

Decorațiuni de Crăciun - transformă-ți casa într-o țară a minunilor de iarnă

Care sunt tipurile de decorațiuni de Crăciun disponibile pe Kulina?

TermenulDecorațiuni de Crăciun" se referă la o varietate de ornamente folosite în timpul sărbătorilor și în special în timpul Crăciunului. La Kulina, vă oferim articole speciale pentru decorarea întregii locuințe și pentru a lumina ochii familiei dumneavoastră de la mărci renumite precum Alessi, Kähler și Rosendahl.

Colecția noastră de produse vă poate inspira, vă poate oferi câteva idei interesante de Decorațiuni de Crăciun și vă poate ajuta să vă creați propriul tărâm al minunilor de iarnă, de care să se bucure întreaga familie.

 • Ornamente pentru pomul de Crăciun - un ornament de Crăciun este un mic ornament care se agață în pomul de Crăciun pentru decorare. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de forme, dimensiuni și culori și sunt adesea din sticlă sau aliaj. Unele sunt convenționale, cum ar fi clopotele, stelele și bilele, în timp ce altele sunt mai unice și mai creative.
 • Figurine de Crăciun - Figurinele de Crăciun sunt mici obiecte folosite pentru a împodobi casele în perioada sărbătorilor. Acestea vin într-o gamă largă de dimensiuni și forme, cum ar fi Moș Crăciun, backpiuper, angelo etc.
 • Suporturi de lumânări - verificați selecția noastră de suporturi de lumânări și alegeți-le pe cele care se vor potrivi cel mai bine cu decorul dvs. de Crăciun

Cum îți decorezi bradul de Crăciun ca un profesionist?

Există o mulțime de moduri de a decora un pom de Crăciun. Unii folosesc o temă și o schemă de culori pentru a realiza un brad sofisticat și elegant, în timp ce alții folosesc culori vii și decorațiuni nepotrivite pentru a realiza un brad mai convențional.

Înainte de orice altceva, vă recomandăm să aprindeți luminile, astfel încât să nu vă grăbiți să le poziționați și să asigurați o distribuție adecvată. Evitați să plasați luminile în grupuri, păstrați-le cât mai uniform distanțate și ascundeți cablurile cât mai mult posibil.

În al doilea rând, țineți cont de faptul că bradul dvs. nu trebuie să arate într-un anumit fel sau să fie decorat în mod profesionist pentru a fi vesel. Găsirea unui stil care să se potrivească cu tine, cu casa ta și care să îți dea impresia că este Crăciunul este cheia.

Cum vă puteți decora casa pentru Crăciun?

Decorarea casei pentru Crăciun este o modalitate încântătoare de a îmbrățișa spiritul sărbătorilor și de a crea o atmosferă caldă și festivă. Iată câteva idei pentru a vă ajuta să vă decorați casa pentru Crăciun:

 • Pomul de Crăciun: Piesa centrală a decorului de sărbători, bradul de Crăciun poate fi împodobit cu lumini, ornamente, ghirlande și un ornament. Alegeți o schemă de culori care să completeze interiorul casei dumneavoastră.

 • Coroane: Agățați coronițe pe ușa de la intrare și în toată casa dumneavoastră. Puteți folosi coronițe tradiționale din lemn veșnic verde sau puteți fi creativi cu coronițe realizate din alte materiale, cum ar fi ornamente, conuri de pin sau chiar fructe uscate.

 • Ghirlande și Swags: Înfășurați ghirlande și ghirlande de-a lungul balustradelor, șemineelor și pervazurilor. Puteți adăuga lumini, ornamente sau panglici pentru a le spori aspectul festiv.

 • Lumini: Strângeți luminițe în jurul exteriorului casei, de-a lungul gardurilor sau pe copaci și arbuști. În interior, puneți luminițe pe bradul de Crăciun, de-a lungul rafturilor și în jurul ușilor.

 • Ciorapi: Agățați ciorapii lângă șemineu sau de-a lungul unei zone de expunere a ciorapilor. Personalizați-le pentru fiecare membru al familiei.

 • Lumânări: Folosiți lumânări în suporturi decorative pentru a crea o ambianță caldă. Luați în considerare lumânările parfumate care evocă arome de Crăciun, cum ar fi scorțișoara, pinul sau turta dulce.

 • Setări de masă: Aranjați-vă masă de sufragerie cu fețe de masă, fețe de masă, șervețele și veselă festive. Folosiți centre de masă, cum ar fi aranjamentele florale de sărbători sau lumânările.

 • Decorațiuni pentru șemineu: Decorați șemineul cu ghirlande, ciorapi și decorațiuni de sezon. De asemenea, puteți amplasa un punct focal festiv, cum ar fi o coroniță sau un banner decorativ.

 • Spărgători de nuci și figurine: Încorporați în decorul dvs. spărgători de nuci, figurine de Moș Crăciun, globuri de zăpadă și alte figurine decorative de Crăciun.

 • Decor în aer liber: Nu uitați de spațiile exterioare. Agățați lumini de exterior, amplasați decorațiuni gonflabile și instalați în curte reni sau oameni de zăpadă iluminați.

 • Decor de fereastră: Decorați ferestrele cu ornamente, coronițe sau luminițe pe tema sărbătorilor pentru a crea o priveliște veselă atât din interior, cât și din exterior.

 • Verandă sau intrare: Așezați pe verandă sau la intrare plante cu frunze veșnic verzi în ghivece, coronițe și covorașe festive pentru a întâmpina oaspeții.

 • Ornamente: Agățați ornamente de candelabre, de tije de perdele sau chiar de ramuri de plante pentru a răspândi veselia sărbătorilor în toată casa dumneavoastră.

 • Lenjerie de pat festivă: Schimbați lenjeria de pat obișnuită cu lenjeria de pat cu tematică de sărbători pentru a crea o atmosferă confortabilă în dormitoare.

 • Decor scara: Înfășurați ghirlande în jurul balustradelor scărilor și adăugați fundițe, ornamente sau panglici pentru o notă elegantă.

 • Artizanat DIY: Creați-vă propriile decorațiuni de Crăciun cu meșteșuguri DIY, cum ar fi ornamente de casă, fulgi de zăpadă din hârtie și artă pe tema sărbătorilor.

 • Calendar de Advent: Încorporează un calendar de advent, fie el tradițional sau modern, în decorul tău pentru a număra zilele până la Crăciun.

Nu uitați, cheia succesului în decorarea Crăciunului este de a vă infuza stilul și preferințele personale. Indiferent dacă preferați un aspect clasic, rustic, modern sau capricios, scopul este de a crea un mediu festiv care să aducă bucurie și spirit de sărbătoare în casa dumneavoastră.

Pentru a obține o atmosferă de sărbătoare, puteți cumpăra și alte articole Decorațiuni de Crăciun de Crăciun, cum ar fi vesela de Crăciun și textilele de Crăciun.