Mese de hol

4 articole în total
Consolă FERA 85 cm, gri, oțel, Blomus
1 232 lei –19 %
991 lei
BM65986
Consolă FERA 85 cm, bej, oțel, Blomus
1 290 lei
BM65988
Consolă FERA 85 cm, gri deschis, oțel, Blomus
1 232 lei –5 %
1 166 lei
BM65990
Consolă FERA 85 cm, alb, oțel, Blomus
1 232 lei –5 %
1 166 lei
BM66200

Mese de consolă - un amestec perfect de stil și funcționalitate

Ce sunt mesele consolă?

O masă consolă este o opțiune de depozitare lungă și puțin adâncă, care este poziționată de obicei pe un perete, la intrare sau pe spatele canapelei. Aceste mese sunt disponibile pe Kulina într-o varietate de modele și culori, permițându-vă să le integrați cu ușurință în decorul interior. De asemenea, acestea pot fi în centrul atenției într-un foaier, oferind vizitatorilor o întâmpinare elegantă.

Care este diferența dintre mesele consolă și mesele laterale?

Atât mesele consolă, cât și mesele laterale sunt piese de mobilier care oferă design și utilitate unui spațiu, dar au câteva diferențe esențiale. Mesele laterale sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni și sunt, de obicei, poziționate lângă zonele de relaxare. Mesele consolă, pe de altă parte, sunt mai lungi și mai înguste și sunt concepute pentru a se potrivi la perete sau în locuri mici, cum ar fi holurile sau intrările. De asemenea, în timp ce măsuțele laterale pot fi folosite ca accente decorative, mesele consolă sunt piese care oferă o suprafață mare pentru expunerea decorului.

Pot funcționa mesele consolă în spații mici?

Zonele mici sunt perfecte pentru mesele consolă. Amenajarea deschisă vă păstrează bunurile, permițând în același timp trecerea luminii și creând senzația unei zone mari, deschise. Se potrivesc perfect pe coridoare înguste, holuri sau scări.

Cum să vă stilizați masa de consolă?

Stilizarea unei mese consolă este o modalitate excelentă de a îmbunătăți estetica intrării, holului, camerei de zi sau a oricărui spațiu în care aveți o masă consolă. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă aranjați masa consolă într-un mod atrăgător și echilibrat:

 • Alegeți o temă sau un stil: Alegeți o temă sau un stil care să se potrivească cu decorul general al camerei. Fie că este modernă, rustică, de epocă, minimalistă sau eclectică, o temă coerentă vă va ghida alegerile.

 • Începeți cu o bază: Începeți prin a așeza o bază decorativă pe masă. Acesta poate fi un rulou de masă, o bucată de țesătură sau o tavă decorativă. Baza ajută la ancorarea afișajului și adaugă textură și culoare.

 • Adăugați un punct focal: Alegeți un punct focal pentru masa dvs. de consolă. Acesta poate fi un obiect de decor mai mare, cum ar fi o oglindă, o operă de artă sau o vază cu flori. Punctul focal atrage privirea și dă tonul pentru restul aranjamentului.

 • Creați înălțime și echilibru: Variați înălțimea obiectelor pe care le așezați pe masă pentru a crea un interes vizual. Folosiți obiecte de diferite înălțimi, cum ar fi vaze înalte, cărți stivuite sau sculpturi. Obțineți un echilibru prin aranjarea obiectelor mai înalte pe o parte și a celor mai scurte pe cealaltă.

 • Utilizați elemente decorative: Obiectele decorative, cum ar fi sculpturile, figurinele și bolurile decorative, pot adăuga personalitate și farmec expunerii dumneavoastră. Alegeți obiecte care se potrivesc cu tema și stilul dumneavoastră.

 • Încorporează verdeață: Adăugarea de plante sau flori poate aduce viață și prospețime mesei de consolă. Luați în considerare utilizarea de plante în ghiveci, plante suculente sau o vază cu flori proaspete.

 • Cărți și reviste: Stivuirea câtorva cărți sau reviste bine alese poate adăuga textură și înălțime la afișaj. De asemenea, le puteți folosi ca platforme pentru a ridica alte obiecte.

 • Lumânări și iluminat: Încorporați lumânări, sfeșnice sau lămpi mici pentru a adăuga căldură și ambianță. De asemenea, acestea pot oferi o strălucire moale și primitoare spațiului.

 • Atingeri personale: Expuneți obiecte personale, cum ar fi fotografii înrămate, suveniruri de călătorie sau amintiri sentimentale pentru a face ca spațiul să pară mai personalizat.

 • Suprafețe reflectorizante: Oglinzile sau obiectele metalice pot adăuga o notă de farmec și lumină la aranjamentul mesei de consolă.

 • Gruparea și aranjarea: Aranjați obiectele în grupuri de numere impare, cum ar fi trei sau cinci. Jucați-vă cu diferite aranjamente până când găsiți o dispunere care să vă placă din punct de vedere vizual.

 • Spațiu negativ: Nu supraaglomerați masa. Lăsați un spațiu gol pentru a permite obiectelor să respire și pentru a evita ca afișajul să pară aglomerat.

 • Paleta de culori: Rămâneți la o paletă de culori coerentă care să completeze decorul camerei. Acest lucru va asigura că masa dvs. de consolă se integrează perfect în designul general.

 • Rotiți în funcție de sezon: Schimbați decorul de pe masa dvs. de consolă în funcție de sezon pentru a o menține proaspătă și interesantă. Luați în considerare actualizarea culorilor și a articolelor pentru a se potrivi cu perioada anului.

 • Întreținere regulată: Ștergeți praful și rearanjați periodic masa de consolă pentru a-i menține atractivitatea vizuală și pentru a preveni stagnarea acesteia.

Nu uitați că amenajarea mesei de consolă este o oportunitate de a vă exprima creativitatea și de a vă pune în valoare gustul personal. Experimentați cu diferite aranjamente până când obțineți un aspect care vă place și care completează spațiul.

Pe Kulina, oferim o altă gamă versatilă de piese de mobilier, inclusiv măsuțe de cafea, cărucioare de masă și mese laterale.