Mese laterale

9 articole în total
Masă laterală FERA, alb, oțel, Blomus
737 lei –7 %
685 lei
BM66199
Masă laterală PICK-UP 49 cm, negru, Alessi
2 490 lei
ALJW02B
Masă laterală cu tavă detașabilă OP-LA, 52 cm, neagră, Alessi
1 490 lei
ALJM12BB
Masă laterală TOILETPAPER LIPSTICKS 57 x 48 cm, roz, Seletti
1 850 lei
SLT17184
Masă laterală TOILETPAPER REVOLVER, 57 x 48 cm, roșu, Seletti
1 850 lei
SLT17182
Masă laterală TOILETPAPER SHIT, 57 x 48 cm, galben, Seletti
1 850 lei
SLT17186
Masă laterală TOILETPAPER LIPSTICKS, 57 x 48 cm, albastru, Seletti SLT17183
Masă laterală TOILETPAPER SNAKES, 57 x 48 cm, negru, Seletti
1 850 lei
SLT17187
Masă laterală TOILETPAPER TWO OF SPADES 57 x 48 cm, gri, Seletti
1 850 lei
SLT17180

Mese laterale - adăugând o notă de eleganță în maximizarea spațiului dvs

Unde pot amplasa o masă laterală?

Mesele laterale sunt, de obicei, mese mici care sunt plasate lângă alte piese de mobilier pentru a păstra la îndemână obiecte precum corpuri de iluminat, ceasuri, cărți și alte lucruri utile.

Aceste articole sunt clasificate pe Kulina în funcție de atribute, inclusiv culoare, material și mărci, cum ar fi Hübsch și Seletti.

O masă laterală este un element esențial versatil, care poate fi amplasat în diverse locuri din casă, în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. Vă puteți aranja camera de zi cu măsuțele noastre laterale bine plasate lângă canapele sau fotolii, permițându-vă să vă bucurați de seri de film cu băuturi și gustări în apropiere, fără ca paharele să cadă de pe suporturile pentru mâini.

Un alt loc în care sunt folosite mesele laterale este în dormitor. În mod obișnuit, noptierele se găsesc în dormitoare, dar o masă laterală oferă posibilități pentru momente de lectură încântătoare și mărește spațiul de depozitare în dormitor.

În cele din urmă, birourile care utilizează mai multe echipamente pot beneficia, de asemenea, de mesele laterale bine amplasate, care sunt perfecte pentru a ține lucrurile esențiale pentru birou și pentru a permite lucrătorilor să maximizeze productivitatea, reducând în același timp dezordinea.

Care este diferența dintre o masă laterală și o masă de cafea?

Mesele laterale și măsuțele de cafea sunt ambele tipuri de mobilier care servesc unor scopuri specifice într-o cameră de zi sau într-o zonă de relaxare, dar diferă în ceea ce privește dimensiunea, funcția și amplasarea. Iată o prezentare generală a principalelor diferențe dintre aceste două tipuri de tabele:

Masă laterală:

 1. Dimensiune și înălțime: Mesele laterale sunt, în general, mai mici și mai compacte decât mesele de cafea. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi lângă sau pe lângă mobilierul de ședere, cum ar fi canapelele sau fotoliile.

 2. Funcție: Mesele laterale sunt folosite pentru a oferi o suprafață convenabilă pentru a plasa obiecte mici la îndemână. Acestea sunt ideale pentru a ține obiecte precum băuturi, cărți, telecomenzi sau accente decorative.

 3. Plasament: Mesele laterale sunt plasate de obicei lângă mobilierul de ședere pentru a oferi un loc de odihnă pentru obiecte fără a fi nevoie să se întindă sau să ajungă departe. Acestea sunt adesea poziționate la capătul unei canapele sau între două scaune.

 4. Design: Mesele laterale sunt disponibile în diferite stiluri și modele, de la cele simple și minimaliste la cele mai ornamentate și decorative. Acestea pot completa decorul general al camerei, fiind în același timp funcționale.

 5. Versatilitate: Mesele laterale pot fi folosite în diverse încăperi, dincolo de camera de zi, cum ar fi dormitoarele, birourile de acasă și chiar ca noptiere.

Masă de cafea:

 1. Dimensiune și înălțime: Mesele de cafea sunt mai mari și mai mici în înălțime în comparație cu mesele laterale. Acestea sunt menite să fie plasate în centrul unei zone de ședere.

 2. Funcție: Mesele de cafea servesc ca punct central de adunare într-o zonă de relaxare. Acestea oferă o suprafață mai mare pentru a plasa articole precum băuturi, gustări, reviste și obiecte decorative. În plus, măsuțele de cafea au adesea opțiuni de depozitare, cum ar fi rafturi sau sertare.

 3. Plasament: Mesele de cafea sunt plasate în centrul aranjamentelor de ședere, de obicei înconjurate de canapele și scaune. Acestea sunt destinate să fie accesibile pentru toate locurile pe scaune.

 4. Design: Mesele de cafea sunt disponibile în diverse modele, de la forme dreptunghiulare sau rotunde la forme mai unice și artistice. Acestea pot fi un punct focal în cameră și pot contribui la designul și stilul general.

 5. Spațiul de interacțiune: Mesele de cafea oferă un spațiu pentru ca oamenii să interacționeze, să se joace și să se implice în activități atunci când stau în jurul mesei.

 6. Variații de mărime: Mesele de cafea sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu diferite amenajări ale camerei și aranjamente ale scaunelor. Pentru zonele de ședere mai mari, mesele de cafea mai mari sunt mai frecvente.

Pe scurt, mesele laterale sunt mai mici, destinate a fi așezate lângă mobilierul pentru scaune și oferă o suprafață pentru obiecte mici. Mesele de cafea sunt mai mari, plasate în centrul zonelor de ședere și oferă o suprafață mai mare pentru diverse activități și obiecte. Alegerea între o măsuță masă laterală și o masă de cafea depinde de dimensiunea spațiului, de dispunerea scaunelor și de funcțiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească masa.

Pe Kulina, oferim o altă gamă versatilă de piese de mobilier, inclusiv măsuțe de cafea, cărucioare de masă și mese laterale.