Măsuțe de cafea

5 articole în total
Masă laterală FERA, set de 2 buc, alb, Blomus
836 lei –6 %
783 lei
BM66198
Masă laterală FERA, set de 2 buc, negru, Blomus
839 lei
BM65750
Masă laterală FERA, set de 2 buc, gri deschis, Blomus
836 lei –6 %
783 lei
BM65989
Masă de cafea NUSA, 58 x 40 cm, verde, Hübsch
2 416 lei
HU21408
Masă laterală FERA, set de 2 buc, gri, Blomus
836 lei –6 %
783 lei
BM65985

Măsuțe de cafea - maximizarea stilului în ridicarea decorului spațiului dvs

La ce poți folosi o masă de cafea ?

O măsuță masă de cafea este o măsuță mică destinată să fie așezată într-o zonă de ședere și este folosită pentru a păstra obiecte precum reviste, cărți, telecomenzi și ornamente. De asemenea, poate fi folosit pentru a așeza băuturile atunci când stați în camera de zi.

Mesele de cafea sunt o modalitate minunată de a da caracter casei tale și de a proiecta interioare uimitoare. Cu toate acestea, le puteți folosi și pentru a salva sau a expune unele dintre obiectele dvs. preferate, cum ar fi albume de fotografii sau amintiri neprețuite din vacanțe. De asemenea, vă puteți pune băuturile și gustările pe măsuțele de cafea în timp ce vă uitați la televizor sau primiți vizitatori. Acestea pot fi folosite ca locație pentru a depozita lucruri precum lumânări, flori, cărți, reviste și alte lucruri pe care le doriți în apropiere atunci când vă relaxați pe canapea.

Mese de cafea ca Hübsch sunt suficient de largi pentru a expune un set de obiecte speciale într-o configurație inteligentă pe fiecare suprafață. Aceasta este o modalitate excelentă de a maximiza spațiul din camera de zi, făcându-l în același timp să pară elegant și primitor.

Unde pot amplasa o masă de cafea?

Combinația de comoditate și stil a unei masă de cafea o face flexibilă pentru a fi folosită în orice încăpere a casei dumneavoastră. Acestea se găsesc de obicei în camerele de zi, așezate lângă canapele sau fotolii, așa cum am menționat mai sus.

De asemenea, le puteți amplasa în dormitoare mai mari, cum ar fi apartamentele principale. Amplasarea lor în dormitor, la picioarele patului, creează atât eleganță, cât și funcționalitate, cu suprafețe care pot găzdui băuturile de dimineață, oferind în același timp și materiale de lectură, spațiul rămas pentru accente decorative adăugând un plus de atractivitate estetică.

Când vine vorba de spații în aer liber, cum ar fi terase sau terase, investiți în mese de cafea rezistente la intemperii, cum ar fi set de 2 mese de cafea de la Blomus nu numai că va oferi aranjamente suplimentare de scaune, dar va adăuga suprafețe care pot găzdui confortabil băuturi, gustări și chiar lămpi de masă pentru exterior.

m măsuțe laterale bine amplasate, perfecte pentru a ține lucrurile esențiale pentru birou și pentru a permite lucrătorilor să maximizeze productivitatea, reducând în același timp dezordinea.

Care este diferența dintre o masă laterală și o masă de cafea?

Mesele laterale și măsuțele de cafea sunt ambele tipuri de mobilier care servesc unor scopuri specifice într-o cameră de zi sau într-o zonă de relaxare, dar diferă în ceea ce privește dimensiunea, funcția și amplasarea. Iată o prezentare generală a principalelor diferențe dintre aceste două tipuri de tabele:

Masă laterală:

 1. Dimensiune și înălțime: Mesele laterale sunt, în general, mai mici și mai compacte decât mesele de cafea. Acestea sunt concepute pentru a se potrivi lângă sau pe lângă mobilierul de ședere, cum ar fi canapelele sau fotoliile.

 2. Funcție: Mesele laterale sunt folosite pentru a oferi o suprafață convenabilă pentru a plasa obiecte mici la îndemână. Acestea sunt ideale pentru a ține obiecte precum băuturi, cărți, telecomenzi sau accente decorative.

 3. Plasament: Mesele laterale sunt plasate de obicei lângă mobilierul de ședere pentru a oferi un loc de odihnă pentru obiecte fără a fi nevoie să se întindă sau să ajungă departe. Acestea sunt adesea poziționate la capătul unei canapele sau între două scaune.

 4. Design: Mesele laterale sunt disponibile în diferite stiluri și modele, de la cele simple și minimaliste la cele mai ornamentate și decorative. Acestea pot completa decorul general al camerei, fiind în același timp funcționale.

 5. Versatilitate: Mesele laterale pot fi folosite în diverse încăperi, dincolo de camera de zi, cum ar fi dormitoarele, birourile de acasă și chiar ca noptiere.

Masă de cafea:

 1. Dimensiune și înălțime: Mesele de cafea sunt mai mari și mai mici în înălțime în comparație cu mesele laterale. Acestea sunt menite să fie plasate în centrul unei zone de ședere.

 2. Funcție: Mesele de cafea servesc ca punct central de adunare într-o zonă de relaxare. Acestea oferă o suprafață mai mare pentru a plasa articole precum băuturi, gustări, reviste și obiecte decorative. În plus, măsuțele de cafea au adesea opțiuni de depozitare, cum ar fi rafturi sau sertare.

 3. Plasament: Mesele de cafea sunt plasate în centrul aranjamentelor de ședere, de obicei înconjurate de canapele și scaune. Acestea sunt destinate să fie accesibile pentru toate locurile pe scaune.

 4. Design: Mesele de cafea sunt disponibile în diverse modele, de la forme dreptunghiulare sau rotunde la forme mai unice și artistice. Acestea pot fi un punct focal în cameră și pot contribui la designul și stilul general.

 5. Spațiul de interacțiune: Mesele de cafea oferă un spațiu pentru ca oamenii să interacționeze, să se joace și să se implice în activități atunci când stau în jurul mesei.

 6. Variații de mărime: Mesele de cafea sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu diferite amenajări ale camerei și aranjamente ale scaunelor. Pentru zonele de ședere mai mari, mesele de cafea mai mari sunt mai frecvente.

Pe scurt, mesele laterale sunt mai mici, destinate a fi așezate lângă mobilierul pentru scaune și oferă o suprafață pentru obiecte mici. Mesele de cafea sunt mai mari, plasate în centrul zonelor de ședere și oferă o suprafață mai mare pentru diverse activități și obiecte. Alegerea între o măsuță masă laterală și o masă de cafea depinde de dimensiunea spațiului, de dispunerea scaunelor și de funcțiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească masa.

Pe Kulina, oferim o altă gamă versatilă de piese de mobilier, inclusiv mese consolă, cărucioare de masă și mese laterale.