Fețe de masă pentru Crăciun

8 articole în total

Veselă de Crăciun - creați atmosfera pentru sărbători

Ce este vesela de Crăciun?

Vesela de Crăciun este reprezentată de farfurii, sticlărie și produse suplimentare pe care le puneți pe masă pentru a servi mâncare și băuturi în timpul sărbătorilor de Crăciun. Aceste piese sunt adesea decorate cu modele sau simboluri asociate cu Crăciunul, cum ar fi Moș Crăciun, reni, oameni de zăpadă sau un pom de Crăciun. Pe Kulina veți găsi veselă de Crăciun produsă de companii de renume precum Philippi și Kähler.

Cum se așează o masă de Crăciun?

 • La fiecare scaun, așezați un covoraș de masă și o farfurie.
 • Farfuria trebuie să aibă un șervețel deasupra sau chiar sub ea, furculițele în stânga, cuțitul de masă la aproximativ un centimetru în dreapta, o lingură de supă dacă serviți mai întâi supă sau un cuțit de pește dacă serviți pește.
 • Așezați furculița de tort și lingura de desert deasupra covoraș de masă în poziție orizontală, în direcții opuse.
 • Ca o alternativă, dacă oferiți un fel principal de mâncare care se servește singur, aranjați mâncarea pe linguri de servire în mijlocul mesei și dați fiecărui invitat o farfurie pentru cinăgoală.

Consultați colecția noastră de textile și decorațiuni de Crăciun pentru mai multe colecții de Crăciun.

Cum puteți decora masa pentru Crăciun?

Decorarea mesei de Crăciun poate insufla reuniunilor de sărbători căldură, veselie și o atmosferă festivă. Iată câteva idei creative pentru a vă ajuta să vă decorați masa de Crăciun:

 • Schema clasică de culori: Adoptați culorile tradiționale de Crăciun - roșu, verde și auriu - pentru decorarea mesei. Folosiți aceste culori pentru fețe de masă, șervețele și decorațiuni.

 • Crăciun Centerpiece: Creați un frumos centru de masă folosind o combinație de crengi de pin, hrișcă, fructe de pădure roșii și conuri de pin. De asemenea, puteți încorpora lumânări sau o figurină festivă de sărbători pentru un plus de farmec.

 • Ornamente de Crăciun: Folosiți ornamente mici pentru pomul de Crăciun ca decorațiuni de masă unice și colorate. Aranjați-le într-un bol sau de-a lungul centrului mesei.

 • Aranjamente pentru lumânări: Așezați lumânări elegante în suporturi de lumânări decorative ca element central. De asemenea, puteți folosi lumânări cu lumânări în suporturi de sticlă pentru o strălucire confortabilă.

 • Cărți de masă: Confecționați sau achiziționați cartonașe personalizate pentru fiecare invitat. Atașați un ornament mic sau o crenguță de agrișe la fiecare felicitare.

 • Masă festivă de masă Runner: Așezați un rulou de masă cu modele de Crăciun, cum ar fi fulgi de zăpadă, reni sau carouri, pentru a adăuga o notă de spirit de sărbătoare.

 • Copaci de Crăciun în miniatură: Încorporați în decorul dvs. mici pomi de Crăciun de masă. Le puteți decora cu mici ornamente și luminițe.

 • Frunzișul de iarnă: Folosiți ramuri veșnic verzi, conuri de pin și holly pentru a evoca o atmosferă de pădure de iarnă. Așezați-le în vaze sau împrăștiați-le de-a lungul mesei.

 • Lenjerie de Crăciun: Folosiți fețe de masă festive, fețe de masă și șervețele cu modele de sărbătoare pentru a da tonul.

 • Scena Nașterii: Dacă sărbătoriți Crăciunul din motive religioase, luați în considerare posibilitatea de a include o scenă a nativității ca parte a decorului de masă.

 • Figurine de vacanță: Integrați figurine cu Moș Crăciun, reni, oameni de zăpadă sau alte personaje iconice de Crăciun ca parte a piesei centrale.

 • Crackers de Crăciun: Așezați biscuiții de Crăciun la locul fiecărui invitat. Aceste mărțișoare amuzante și colorate pot adăuga un element interactiv mesei tale.

 • Decor comestibil: Încorporează decorațiuni comestibile, cum ar fi bețișoare de ciocolată, prăjituri de turtă dulce sau afine zaharisite, în designul mesei tale.

 • Accente metalice: Adăugați o notă de farmec cu accente metalice, cum ar fi farfurii aurii sau argintii, ustensile sau inele pentru șervețele.

 • Vacanță în China: Dacă aveți veselă sau porțelanuri cu tematică de sărbători, folosiți-le pentru a spori atmosfera festivă a mesei.

 • Lumini de șir: Așezați șiruri de lumini care funcționează cu baterii de-a lungul centrului mesei pentru o strălucire magică și confortabilă.

 • Globuri de zăpadă: Globurile de zăpadă în miniatură pot fi așezate pe fiecare masă sau pot fi folosite ca parte a piesei centrale.

 • Aranjamente florale de Crăciun: Aranjați flori proaspete, cum ar fi poinsettia sau amaryllis, în vaze sau recipiente decorative pentru o notă de culoare.

Cheia este să îmbrățișezi spiritul sărbătorilor și să încorporezi elemente care rezonează cu stilul și tradițiile tale personale. Amestecați și combinați aceste idei pentru a crea un aranjament de masă de Crăciun care să aducă bucurie și căldură în cadrul adunărilor festive.

Unde pot cumpăra cele mai bune articole de masă de Crăciun?

Pentru cea mai mare colecție de veselă festivă, vizitați magazinul online Kulina! La Kulina, ne face o deosebită plăcere să selectăm o gamă largă de produse de înaltă calitate care să răspundă cerințelor și preferințelor dumneavoastră individuale.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea o experiență culinară spectaculoasă și de neuitat de sărbători este disponibil în sortimentul nostru vast de veselă de Crăciun.

Puteți să explorați site-ul nostru și să găsiți o gamă de seturi frumoase de veselă, seturi de băuturi spectaculoase, veselă fermecătoare și decorațiuni de masă atrăgătoare cu doar câteva clicuri rapide.

La Kulina, cumpărăturile sunt simple - răsfoiți numeroasele categorii de pe site-ul nostru ușor de utilizat și găsiți cele mai noi modele de veselă de Crăciun. Pentru confortul dumneavoastră, fiecare pagină de produs include descrieri amănunțite, imagini și specificații.

Vizitați site-ul nostru astăzi pentru a afla cum Kulina poate fi partenerul dvs. de încredere în crearea unei experiențe culinare magice de Crăciun.

Pentru a obține o atmosferă de sărbătoare, puteți cumpăra și alte articole Decorațiuni de Crăciun a Crăciunului, cum ar fi decorațiuni de Crăciun și textile de Crăciun.