WÜSTHOF Classic Ikon creme

9 articole în total
Cuțit pentru bucătărie CLASSIC IKON CREME 20 cm, Wüsthof
819 lei
WU4596020
Cuțit pentru friptură CLASSIC IKON 12 cm, crem, Wüsthof
557 lei
WU40960
Cuțit Santoku CLASSIC IKON CREME 17 cm, Wüsthof
819 lei
WU41760
Cuțit pentru feliat CLASSIC IKON 20 cm, crem, Wüsthof
758 lei
WU4506020
Cuțit pentru bucătărie CLASSIC IKON 16 cm, crem, Wüsthof
709 lei
WU4596016
Set cuțite de friptură 4 buc Classic Ikon WÜSTHOF crem
1 890 lei
WU97160
Cuțit universal CLASSIC IKON 16 cm, crem, Wüsthof
709 lei
WU4506016
Set de cuțite CLASSIC IKON CREAME, 3 buc, Wüsthof
1 790 lei
WU96010
Cuțit pentru pâine CLASSIC IKON 20 cm, crem, Wüsthof
649 lei
WU4166020

Colecția de produse Wüsthof CLASSIC IKON CREME redefinește eleganța în ceea ce privește tacâmurile de bucătărie. Această colecție prezintă o gamă uimitoare de cuțite și accesorii care îmbină perfect ingineria de precizie cu un design atemporal, alb-crem, ceea ce o face o alegere de top atât pentru bucătarii casnici, cât și pentru profesioniști.

Nucleul colecției CLASSIC IKON CREME este reprezentat de lamele sale excepționale, meticulos lucrate din oțel inoxidabil cu conținut ridicat de carbon. Aceste lame sunt renumite pentru ascuțimea și rezistența lor extraordinară, asigurându-se că își păstrează muchia ascuțită chiar și după o utilizare îndelungată.

Ceea ce distinge cu adevărat colecția CLASSIC IKON CREME sunt mânerele sale, care nu sunt doar confortabile în mână, ci și atrăgătoare din punct de vedere vizual. Mânerele de culoare alb-crem sunt proiectate cu un contur grațios și ergonomic care se potrivește în mod natural în mână, oferind un echilibru și un control superior în timpul sarcinilor de feliere, tăiere în cuburi și tocare.

În cadrul colecției CLASSIC IKON CREME, veți descoperi o selecție extinsă de tipuri de cuțite, fiecare dintre acestea fiind proiectat pentru a excela în sarcini culinare specifice. De la cuțite de bucătar versatile până la cuțite de bucătărie precise, aceste cuțite răspund nevoilor dvs. de gătit cu precizie și stil.

În plus, colecția oferă seturi de cuțite care vin împreună cu un bloc de depozitare elegant, păstrând cuțitele organizate și ușor accesibile, îmbunătățind în același timp estetica bucătăriei dvs.

Așa cum este caracteristic pentru Wüsthof, cuțitele CLASSIC IKON CREME sunt construite pentru a rezista rigorilor utilizării zilnice, asigurându-se că își mențin performanța și longevitatea în timp.

Pentru cei care caută excelența atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și frumusețea, colecția Wüsthof CLASSIC IKON CREME este alegerea supremă. Ridicați-vă abilitățile culinare și decorul bucătăriei cu aceste cuțite fin lucrate.

Pe scurt, colecția de produse Wüsthof CLASSIC IKON CREME combină măiestria de precizie cu un design atemporal alb-crem, pentru a oferi o experiență extraordinară în bucătărie. Cu lamele lor excepțional de ascuțite, mânerele ergonomice și durabilitatea, aceste cuțite exemplifică angajamentul de nezdruncinat al Wüsthof față de calitate. Explorați astăzi colecția CLASSIC IKON CREME și aduceți eleganță și performanță în eforturile dvs. culinare.