Set cuțite de friptură 4 buc Classic Ikon WÜSTHOF crem

Cod: WU97160
Marcă: WÜSTHOF
1 990 lei –10 %
Set cuțite de friptură 4 buc Classic Ikon WÜSTHOF crem
1 990 lei –10 % 1 790 lei
În stoc (1 buc.)

Cuțitele de friptură Classic Ikon crem sunt echipate cu o lamă robustă și subțire. Acestea au o miez robust și o margine dreaptă. Taie fripturi și cotlete fără efort. Potrivit pentru carne la grătar.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitele de friptură Classic Ikon sunt echipate cu o lamă robustă și subțire. Acestea au o miez robust și o margine dreaptă. Taie fripturi și cotlete fără efort. Potrivit pentru carne la grătar.

Seria Classic Ikon créme

 • Cuțite elegante forjate de înaltă calitate fabricate în Solingen
 • Pentru bucătarii profesioniști și pasionații de bucătărie
 • Mâner cremos din material sintetic special
 • Ergonomic, plăcut la atingere, cu trei nituri
 • Aplicație din oțel inoxidabil cu logo pe călcâiul mânerului
 • Top german de oțel aliat german X50CrMoV15 folosit
 • Lamă extraordinară care este ușor de întreținut
 • Duritate 58 HRC scara Rockwell
 • Proces special de măcinare PEtec controlat de calculator
 • Prelucrare manuală de precizie și lustruire pentru o margine perfectă
 • Control de calitate strict și continuu, lama verificată cu laser
 • Forma scurtată a gărzii permite utilizarea întregii lame și o ascuțire mai ușoară
 • Tranziție lină între accesoriu și mâner
 • Atașare ușoară și igienică a mânerelor de cuțit
 • Cuțitele pot fi spălate în mașina de spălat vase - cu toate acestea, se recomandă spălarea manuală
 • Garanție extinsă împotriva defectelor de fabricație și a defectelor de material timp de 15 ani
 • Seria a primit distincția NSF de calitate și igienă în SUA

WÜSTHOF, acestea sunt cuțite de înaltă calitate, realizate cu mare grijă până la ultimul detaliu. Exact așa cum mă așteptam de la cuțitele Solingen. Seria elegantă de cuțite Classic Ikon créme, ale cărei lame sunt forjate dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil aliat X50CrMoV15, impresionează prin forma sa dinamică, calitatea prelucrării și, ulterior, confortul ridicat de utilizare.

Mânerul cuțitelor Classic Ikon este fabricat din material sintetic durabil într-o culoare crem. Acesta îndeplinește cerințele în ceea ce privește ergonomia, iar din punct de vedere estetic, combină în mod sensibil designul modern și aspectul tipic al unui mâner cu trei nituri. Materialul durabil al mânerului poate rezista la curățarea în mașina de spălat vase, dar recomandăm spălarea manuală pentru a menține calitatea lamei, ceea ce este de preferat pentru cuțitele de calitate.

Procesul special de ascuțire a cu țitelor WÜSTHOF , controlat de calculator , este utilizat pentru a menține cuțitele perfect ascuțite. Calculatorul folosește un laser pentru a măsura lama și îi oferă robotului informațiile de care are nevoie pentru a o ascuți perfect. Astfel, fabricarea asistată de calculator conferă cuțitelor o performanță inițială de tăiere extrem de ridicată (pe întreaga lungime a lamei) și o durată de viață lungă. Calitatea lamei este ridicată și, mai important, ușor de reînnoit.

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm importantul certificat NSF pe care seria Classic Ikon créme l-a primit în SUA. Scopul NSF este de a proteja sănătatea publică și mediul înconjurător. Acesta certifică, printre altele, echipamentele de bucătărie, inclusiv cuțitele, care nu sunt dăunătoare pentru sănătatea umană. Produsul este, de asemenea, testat în ceea ce privește designul, siguranța materialelor și utilizarea. Veți găsi logo-ul NSF pe produsele care sunt produse într-un mod ecologic și care nu afectează în mod inutil mediul înconjurător.

Tehnologii și materiale utilizate

Cuțitele WÜSTHOF sunt fabricate folosind oțelul german de înaltă calitate X50CrMoV15 , care are aproximativ 0,5 procente de carbon și elemente de aliere de crom, molibden și vanadiu. Datorită cromului adăugat, este rezistent la coroziune, ceea ce este de dorit pentru cuțitele de bucătărie.

Lamele de precizie sunt formate dintr-o bandă de oțel prin forjare în matriță. Acestea sunt întărite timp de 15 minute la 1070 °C și apoi sunt răcite rapid la 60 °C în două minute. Călirea ulterioară (un proces de încălzire lentă a materialului la 200 °C timp de 45 de minute) eliberează lama de tensiunile interne și îi stabilizează structura martensitică. Acest lucru conferă lamei duritatea optimă necesară de 58° Rockwell și o duritate mai mare.

Un proces special de ascuțire a cuțitelor WÜSTHOF numit PEtec (Precision Edge Technology) asigură unghiul ideal de tăiere. Este o tehnologie de top în care cuțitele sunt ascuțite de roboți care sunt controlați și monitorizați de computere. Avantajul acestui proces este geometria precisă pe întreaga lungime a lamei, performanța inițială de tăiere remarcabilă și extrem de ridicată a cuțitului, comparabilă cu o lamă ascuțită ca o lamă de ras și, nu în ultimul rând, durata lungă de viață a lamei.

Lamastabilă și geometria perfectă a lamei oferă performanțe de tăiere excepționale șiun control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort.

Garda transversală este integrată ca parte a lamei dintr-o singură bucată de oțel. Asigură distribuția corectă a greutății și asigură un control precis și sigur al cuțitului. Fitingurile de pe garda de la Classic Ikon créme trec ușor spre partea superioară a ricșei pentru o prindere și mai confortabilă.

Mânerul ergonomic este fabricat dintr-un material sintetic durabil, care este rezistent la spargere, la impact sau la acizi alimentari. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Mânerul este atașat prin 3 nituri. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne depunerile și bacteriile, astfel încât cuțitele îndeplinesc standardele de igienă.

Ascuțirea cuțitelor WÜSTHOF

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când, deoarece devine plictisitor după o utilizare îndelungată. Pentru a menține și a reînvia lama , folosim pietre de ascuțit cromate și recomandăm pietrele de ascuțit WÜSTHOF. Pentru cei mai puțin experimentați, oferim, de asemenea, polizoare cu operare mai ușoară. Pur și simplu treceți lama ușor prin canelura de șlefuire de câteva ori și lama va fi restaurată.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG a fost fondată în Solingen încă din 1814, iar pe parcursul celor 200 de ani de existență, șapte generații ale familiei Wüsthof au fost la conducere. Aceasta se mândrește cu unele dintre cele mai avansate și mai automatizate procese de producție din lume. De exemplu, în producția de cuțite în aproape 40 de etape, se folosesc 100 de roboți.

În prezent, cuțitele WÜSTHOF sunt vândute în peste 80 de țări din întreaga lume. Folosirea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor moderne controlate de calculator le face convenabile pentru a le folosi și a pregăti mâncarea. Un deliciu culinar în sine.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite friptură
Greutate: 0.36 kg
Număr bucăți: 4 buc
Tip produs: Set de cuțite
Seria: WÜSTHOF Classic Ikon creme
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: