WOLL Titanium Nowo Induction

32 articole în total
Wok TITANIUM NOWO 32 cm, pentru inducție, titan, WOLL
739 lei –7 %
687 lei
WL11321IL
Grătar TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, pentru inducție, mâner detașabil, WOLL WL16281IL
Tigaie Wok TITANIUM NOWO 36 cm, titan, WOLL
819 lei –12 %
717 lei
WL11361IL
Wok TITANIUM NOWO 32 cm, pentru inducție, WOLL
739 lei
WL1132IL
Tigaie Wok TITANIUM NOWO 36 cm, pentru inducție, WOLL
799 lei –22 %
620 lei
WL1136IL
Wok TITANIUM NOWO 30 cm, inducție, mâner detașabil, WOLL
649 lei –13 %
561 lei
WL11030IL
Oală TITANIUM NOWO 24 cm, inducție, WOLL
699 lei –7 %
644 lei
WL124IL
Sus
Produsele următoare

Vă prezentăm seria WOLL Titanium Nowo Induction, unde excelența culinară întâlnește tehnologia de ultimă oră. Această colecție de vase de gătit este proiectată cu meticulozitate pentru a satisface cerințele bucătăriilor moderne și ale pasionaților de gătit care nu se așteaptă decât la ce e mai bun.

În centrul seriei Titanium Nowo Induction se află o bază termică de 8 mm grosime, turnată manual la perfecțiune. Aceasta asigură o distribuție și o retenție optimă a căldurii, ceea ce face ca aceste tigăi și oale să se încălzească rapid și să rămână calde chiar și după ce sunt scoase de pe plita de inducție. Spuneți adio risipei de energie și bun venit gătitului eficient.

Caracteristica care iese în evidență a tigăilor de gătit cu inducție Titanium Nowo este acoperirea cu titan a suprafeței sale dure. Acest strat premium nu este doar de înaltă calitate, ci și incredibil de robust și de lungă durată. Este proiectat pentru a rezista la rigorile bucătăriei dvs., oferindu-vă libertatea de a găti și de a prăji fără a vă face griji cu privire la durabilitatea tigăii dvs. de gătit.

Unul dintre cele mai inovatoare aspecte ale acestei serii este mânerul detașabil de pe tigăi. Acest design bine gândit face ca depozitarea să fie lipsită de probleme, permițând tigăilor să încapă cu ușurință în dulapul dvs. și în mașina de spălat vase. Iar atunci când aveți nevoie, aceste tigăi pot fi folosite chiar și ca forme de tort, arătându-și versatilitatea.

Colecția Titanium Nowo Induction oferă o gamă largă de opțiuni de vase de gătit pentru a se potrivi nevoilor dvs. culinare. De la tigăi și cratițe la grătare și prăjitoare, aveți instrumentul perfect pentru fiecare rețetă. În plus, suprafața antiaderentă reduce nevoia de ulei în exces, promovând o gătire mai sănătoasă fără a compromite aroma.

Meșteșugul este în prim-planul tigăilor de gătit cu inducție Titanium Nowo. Fiecare piesă este turnată meticulos de mână pentru a elimina pungile de aer, asigurând cea mai înaltă calitate. Marginea ranforsată oferă o rezistență suplimentară la impact, iar forma sa previne scurgerile atunci când se toarnă.

Aceste tigăi se încălzesc rapid și uniform, iar retenția excepțională a căldurii înseamnă că puteți reduce căldura în timpul gătitului fără a compromite rezultatele. Mâncărurile dvs. rămân calde mai mult timp în tigaie, ceea ce face ca a doua porție să fie o nimica toată, chiar și fără a avea nevoie de un cuptor cu microunde.

Tigăile Titanium Nowo Induction au o greutate substanțială, dar tigăile pentru sărituri și cele pătrate pentru prăjituri sunt prevăzute cu un mâner ajutător turnat, ceea ce le face mai ușor de ridicat și manevrat.

Cu designul lor fără mâner, aceste tigăi se potrivesc fără efort în cuptor, chiuvetă, mașina de spălat vase și dulapul din bucătărie. Se stivuiesc cu grijă, fiind deosebit de convenabile pentru fanii devotați Titanium Nowo.

Experimentați diferența pe propria piele și ridicați-vă jocul de gătit cu seria WOLL Titanium Nowo Induction. Este mai mult decât o simplă baterie de gătit; este o revoluție culinară. Spuneți adio obișnuitului și îmbrățișați extraordinarul. Eliberați-vă potențialul culinar cu fuziunea perfectă de stil, performanță și inovație în fiecare piesă din această colecție extraordinară.