WMF Barista

8 articole în total
Borcan pentru miere BARISTA, WMF
199 lei
WM0636646040
Pahar Latte macchiato BARISTA, set de 2 buc, cu pereți dubli, WMF WM951722040
Dozator de zahăr BARISTA, WMF
140 lei –10 %
126 lei
WM0636616040
Cană pentru cafea BARISTA, set de 2 buc, alb, WMF
130 lei –17 %
107 lei
WM695959440
Ceașcă pentru espresso cu farfurioară BARISTA, set de 2 buc, alb, WMF WM695939440
Set pentru frișcă și zahăr BARISTA, alb, WMF
295 lei
WM695899440

În colecția WMF Barista, iubitorii de cafea vor găsi combinația perfectă de stil și funcționalitate. Această colecție excepțională transformă fiecare ceașcă de cafea într-o experiență elegantă și plăcută pe care nu veți dori să o ratați.

Colecția Barista de la WMF oferă o gamă de cești și pahare elegante, fiecare dintre acestea fiind atent concepute pentru a vă spori plăcerea de a savura cafeaua. Fie că preferați ceștile subțiri cu margini ușor evazate pentru a savura ultima picătură de spumă cremoasă, fie că preferați o ergonomie bine gândită pentru o prindere confortabilă, această colecție vă acoperă.

Ceea ce diferențiază colecția WMF Barista este utilizarea de materiale premium care asigură o neutralitate completă a aromei. Vă puteți baza pe faptul că cafeaua dvs. va avea un gust bogat și pur, așa cum ar trebui, fără nicio interferență din partea materialelor din care este făcută ceașca dvs.

Stilul uimitor al colecției WMF Barista va adăuga o notă de rafinament pauzei dumneavoastră de cafea. Cu argint strălucitor, ceramică frumoasă și sticlă de înaltă calitate, aceste cești și pahare nu sunt doar funcționale, ci sunt piese distincte care vă vor înălța experiența consumului de cafea.

Fie că sunteți un iubitor de cafea sau pur și simplu vă place să vă răsfățați cu cafeaua de zi cu zi, colecția WMF Barista oferă o gamă de opțiuni care se potrivesc gustului și stilului dumneavoastră. De la iubitorii de espresso la cei care se bucură de latte, veți găsi recipientul perfect pentru cafeaua dumneavoastră.

Investiți astăzi în colecția WMF Barista și duceți pauza de cafea la un alt nivel. Experimentați combinația perfectă de stil și funcționalitate pe care WMF Barista o aduce în momentele dvs. de cafea. Explorați magazinul nostru online și descoperiți modalități de a vă îmbunătăți experiența cafelei.