Cupe de măsurat NEST, set de 8 buc, multicolore, Joseph Joseph

Cod: JS40019
91 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Setul stivuibil Nest™ Measure include:

 • 1x pahar mare de măsurare cu mâner 250 ml / 1 cup, violet
 • 1x cană de măsurare cu mâner 125 ml / ½ cană, violet
 • 1x lingură măsurare cu mâner, 85 ml / ⅓ cană, roșu închis
 • 1x lingură de măsurat cu mâner 60 ml / ¼ cană, roșu închis
 • 1x pahar de măsurare cu mâner 15 ml / 1 lingură, oranj
 • 1x pahar de măsurare cu mâner 5 ml / 1 lingură, oranj
 • 1x lingură de plastic 2,5 ml / ½ linguriță, galben vibrant
 • 1x lingură de plastic 1,25 ml / ¼ linguriță, galben vibrant

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Provocarea de design a lui Joseph Joseph: economisirea spațiului în bucătărie

Soluție: sistem Nest supraetajat

O bucătărie ordonată și fiecare bucățică de spațiu liber sunt două aspecte neprețuite în bucătărie. Abordarea inovatoare a designerilor de a pune recipientele împreună amintește de jocurile fără griji ale copilăriei, nu are cerințe mari de depozitare și, în același timp, ușurează munca în bucătărie. Doar scoateți acea cană de măsurare de pe blatul de lucru și folosiți în mod convenabil tot ce conține - fără a mai căuta.

 • Set de recipiente multifuncționale Nest
 • Soluție compactă stivuibilă
 • Design atractiv colorat, în conformitate cu cele mai recente tendințe
 • Se măsoară în ml
 • Mânere practice pentru o manipulare sigură și ușoară
 • Mânerele se fixează între ele
 • Fabricat din plastic fără BPA
 • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase
 • Livrat în cutie de cadou

Pentru setul multicolor Nest Measure Multi-colour, paleta curcubeu a fost sursa de inspirație la prima vedere. Nuanțele luminoase și bogate vor înveseli blatul de bucătărie și felul în care gătiți. Interioarele moderne în culori neutre se potrivesc bine cu accesoriile în culori vibrante. Galbenul vibrant trece prin portocaliu suculent, roșu stins până la violet strălucitor. Nuanțele inspirate din fructele coapte se potrivesc perfect pentru gătit.

Puteți folosi cele 8 căni de măsurare de diferite dimensiuni pentru mult îndrăgita coacere în scara de cups/spoons. Folosiți cele mai mici dimensiuni pentru a măsura ingredientele în timpul gătitului, dar și, de exemplu, pentru siropul de tuse. Nest Measure Multi-colour completează în mod creativ setul de boluri de copt Nest Mix, care, în mod deliberat, este disponibil doar în nuanțe de verde și albastru.

Îmbunătățirea ajutoarelor obișnuite de bucătărie a fost un obiectiv al lui Joseph Joseph și al designerilor săi încă din 2003. Frații Richard și Anthony Joseph au decis să își transfere experiența acumulată în urma studiilor de design de produs în propria afacere. Entuziasmul lor pentru inovație aduce noi produse și noi game de culori atractive în fiecare sezon. Fiecare produs în parte este rezultatul unei dezvoltări care a urmărit să ridice la maximum funcționalitatea, siguranța și atractivitatea vizuală. Produsele rezultate inspiră entuziasm și aduc bucurie, nu numai prin designul lor jucăuș, ci și prin caracterul lor surprinzător de practic, pe care îl veți îndrăgi de la prima utilizare. Joseph Joseph nu numai că se bucură de succese în toate domeniile, cu clienți din peste 100 de țări, ci și de numeroase premii și nominalizări pentru design și inovație în fiecare an. Vânzările ridicate și popularitatea produselor de bucătărie au permis designerilor să își mute atenția dincolo de blatul de lucru și, în special, sub acesta - către segmentul de deșeuri și curățare. Prin urmare, clienții se pot bucura acum nu numai de ustensile de bucătărie de design, ci și de o soluție cuprinzătoare, variabilă și inteligentă de reciclare și gestionare a deșeurilor, care se potrivește perfect cu stilul de viață modern. Joseph Joseph nu mai este doar o garanție de design și calitate premium, ci și o oportunitate de a vă schimba stilul de viață.

Parametri suplimentari

Categorie: Măsuri dozatoare de bucătărie
Greutate: 0.23 kg
Tip produs: Măsurare, cântărire
Seria: Joseph Joseph Nest™
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: