Set de sare și moară de piper TAHITI 15 cm, alb/negru, lemn de fag, Peugeot

Cod: PG224260
Marcă: Peugeot
307 lei –6 %
Set de sare și moară de piper TAHITI 15 cm, alb/negru, lemn de fag, Peugeot
307 lei –6 % 286 lei
În stoc (7 buc.)

TAHITI Peugeot Peugeot set de măcinător de piper și sare, în rezumat:

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

TAHITI Peugeot Peugeot set de măcinător de piper și sare, în rezumat:

  • Fiecare mașină de tocat are propriul mecanism special de măcinare, dezvoltat numai pentru măcinarea piperului sau a sării grosiere.
  • Fabricat din lemn de fag lăcuit de calitate.
  • Recunoscută la prima vedere.
  • Fabricat în Franța.
  • Polizoarele se livrează pline.
  • Garanție extinsă de 5 ani pentru corpul polizorului.
  • Mecanismul de măcinare este garantat pe viață.

TAHITI este o serie de polizoare tinerești la modă. La prima vedere, puteți distinge cu ușurință un polizor de piper de un polizor de sare după culoare. Acestea sunt echipate cu un mecanism de măcinare bidirecțională cu posibilitatea de a alege reglarea grosimii de măcinare pe coroana polizorului. Polizoarele se disting prin literele P și S pe partea superioară a coroanei.

Detalii despre mecanismul râșniței de piper Peugeot:

Mecanismul constă într-o spirală dințată pe două rânduri care ghidează și reține perfect boabele de piper individuale. Oțelul din care este fabricat mecanismul este tratat special cu un proces patentat anti-coroziune. Ca urmare, mecanismul își păstrează ascuțimea și durabilitatea.

Ce piper să folosiți?

Pentru rezultate ideale, folosiți boabe de piper cu un diametru de 5 mm sau mai mic. Puteți folosi piper negru, alb sau verde. Amestecurile de piper colorat nu trebuie să conțină mai mult de 15% de piper roz (roșu). De asemenea, boabele de coriandru pot fi măcinate în râșnița de piper Peugeot.

Detalii despre mecanismul de măcinare a sării de la Peugeot:

Mecanismul de măcinare a sării a fost dezvoltat special pentru măcinarea sării de mare grosiere și uscate. Este fabricat din oțel inoxidabil, astfel încât nu este expus riscului de coroziune din cauza sării.

Ce sare să folosiți?

Pentru funcționarea și utilizarea ideală a mașinii de măcinat, vă recomandăm boabe de sare grosieră cu diametrul de până la 4 mm. Folosiți întotdeauna sare grunjoasă, fie sare de mare uscată, fie sare grunjoasă.

Peugeot, o marcă prezentă pe piață din 1810, este un simbol al gastronomiei și al stilului de viață francez. Corpurile și mecanismele de măcinare Peugeot sunt fabricate în Franța, în propriile noastre instalații. Morile sunt asamblate manual și apoi verificate cu mare atenție. Funcționarea fără cusur este o chestiune evidentă pentru marca Peugeot. Mecanismele de măcinare sunt acoperite de o garanție pe viață.

Parametri suplimentari

Categorie: Râșnițe de condimente
Greutate: 0.44 kg
Culoare: alb
Tip râșniță: Manual
Număr bucăți: 2 buc
Tip produs: Râșniță
Seria: Peugeot TAHITI
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: