Cadouri pentru bărbați

Popis

Cadouri pentru bărbați

Cadou pentru partener, frate sau tată care apreciază calitatea. Uitați de șosetele infantile și de pantalonii scurți sexy aspiranți și inspirați-vă din sfaturile de cadouri care îl vor face să se simtă ca bărbați adevărați.

Orice bărbat bun are nevoie de un cuțit

Fie un briceag sau cuțit de bucătar. Ar trebui să fie un cuțit potrivit sub brad. Sau doar săbii? O sabie de Revelion poate fi punctul culminant al Revelionului vostru din acest an. Briceagul poate fi folosit de omul de munte, de entuziastul de camping și de manager, trebuie doar să alegeți stilul.

Popis
Popis Popis Popis

Tăiați steak-urile ca untul

Set de cuțite de friptură sau tacâmuri este o alegere excelentă pentru orice fan al grătarului. Gata cu carnea sfârâind în farfurie - cuțitele cu zimții lor ascuțiți se pot descurca fără probleme. Iar furculițele cu vârfurile lor foarte ascuțite vor prinde sparanghelul sau fasolea ca prin minune. În cutia de cadou din lemn, tacâmurile nu se ating și nu se pot zgâria.

Popis

Carnea nu este o știință
(adică, dacă o măsurați)

Acest termometru pentru carne este un succes pe Kulina. Și nu e de mirare. Este foarte inteligent. Cu o rază de acțiune extinsă prin Bluetooth de până la 50 m, puteți monitoriza carnea chiar și în pivniță sau în grădină și puteți "merge" pe manual sau automat - fie selectați tipul de carne în setarea automată, fie setați temperatura și timpul exact pe placul dumneavoastră. Cadoul perfect pentru orice bărbat.

Popis Popis Popis

Plosca este asemănătoare unui cuțit de buzunar. Poate că vi se pare un clișeu, dar există situații în viață în care această ploscă a salvat mulți nervi și căsnicii. Un cadou la fel de popular este un echipament pentru barul de acasă ca shakere, pahare sau accesorii pentru amestecarea cocktailurilor.

 

Popis

Aparat de cafea iconic

Prima mașină de espresso a văzut lumina zilei în 1905, în Italia (cum altfel). Aparate de cafea superbe cu pârghie La Pavoni nu sunt doar un mod tradițional de preparare a cafelei, ci mai ales bijuteria casei proprietarului lor. Viteza cu care apa trece prin cafea este în întregime în mâinile dumneavoastră, adică în pârghie. Ceea ce nu numai că este de modă veche, dar, mai presus de toate, asigură că ceașca dvs. este exact pe gustul vostru.