Cadouri pentru cei, care au deja totul

Popis

Cadouri pentru cei, care au deja totul

Știți acel grup popular care are deja totul sau, dimpotrivă, nu are nevoie de nimic? Acestea sunt în fruntea listei "favoritelor" de Crăciun. La Kulina, ne-am pus creierul la lucru pentru voi și iată lista noastră de cadouri care au puterea de a pune un zâmbet pe buzele persoanelor din această categorie.

 

Indestructibile? Serios? Și puteți să-mi arătați?

Programul de familie din Ajunul Crăciunului este asigurat. Din păcate, la Kulina nu avem artificii tip steluțe, dar paharele indestructibile avem. A avut grijă de ele marca Koziol din Germania și în seria Club chiar am fost surprinși. Probabil pentru că pasiunea lor pentru această cauză nu vine din necesitatea de a respecta planul cincinal, ci dintr-o pasiune autentică pentru viitorul planetei noastre. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care au ales numele ușor hipster Koziol pentru gama lor 100% durabilă. Dacă, pe de altă parte, aveți la inimă viitorul industriei sticlei, puteți alege și opțiunea care se poate sparge (dar trebuie să vă străduiți cu adevărat). Ne gândim la toată lumea :-)

Popis Popis Popis

Ce spuneți...

Aceste piese au fost create de cei mai importanți designeri din lume pentru marca italiană Alessi. Cu scopul de a distra, de a provoca, dar mai ales de a nu fi "doar pentru spectacol". Deci, să vedem - pentru ce vreți un castor astăzi? Puternicul castor cromat mușcă din creionul vostru și nu va da drumul până când nu va fi ascuțit ca un brici. Un creion obișnuit nu este încă scos din uz și nici un castor. Vedeți și celelalte accesorii pentru birou.

Popis

Punk is not dead

Punk-ul nu este mort. Și poate să se simtă ca un rebel/ă când își toarnă băutura preferată în seria de pahare Nachtmann Punk. Studenta britanică la design Anke Buchmann a creat această colecție de succes pentru sticlăria germană, ca parte a programului NextGen. Micile piramide tipice "gulerelor" punk conferă sticlei tradiționale un aspect neconvențional.

Popis

Nu aveți nevoie de ele. Le doriți.

Cuțite de calitate. Cum altfel? Dar are o săbiuță? Pentru ce aveți nevoie de o săbiuță? Pentru sabotaj. Dacă vreți să vă uimiți echipa (fie că e vorba de o cabină de hochei sau un party), nu trebuie doar să deschideți o sticlă de șampanie.

Cuțite frumoase în general, prinde la inimă chiar și pe cel mai mare practicant. Poate că le poftește în secret, dar nu și-ar lua unul, și de aceea tu (aka Moș Crăciun) ești aici. Din categoria "nu am nevoie de nimic" se află cuțitele de steak-uri. Asupra acestora ezită adesea inima practicianului. Dar, odată ce le încearcă, nu va mai "tăia" niciodată friptura cu un cuțit de tacâmuri.

Popis PopisPopis