Cadouri pentru copii isteți

Popis

Cadouri pentru copii isteți

Uitați de păpuși și eroi de acțiune. Aceste cadouri închid televizorul și pun creierul în funcțiune. Și nu ar fi Kulina dacă nu s-ar gândi la burticile fericite ale micilor năzdrăvani.

Să ne distrăm împreună - pentru tineri și bătrâni

Copiilor le place cel mai mult atunci când sunteți cu toții împreună. Le place să uite de telefoanele mobile atunci când jocuri sociale, pe care le știi din copilărie. Brandul Printworks a scos la iveală toate jocurile tale preferate pentru ca tu să poți explora bijuterii arhitecturale celebre în pexes, ghiciți filme celebre sau jucați filme clasice șah sau domino.

Popis

Pentru cei mici

O să mă bag în cort, o să-mi scot chitara, o să gătesc ceva, apoi o să mă joc tati. Mami, nu vei ști despre mine până la prânz:-)

Popis Popis Popis

Pentru o gustare sănătoasă

Cutii de gustări de top? Yumbox! Dezvoltat de mame pentru părinți ocupați, cărora le pasă de o dietă echilibrată pentru copiii lor. Iaurtul și sosul sunt în siguranță în Yumbox - nimic nu se varsă sau se amestecă între compartimente. Alegeți din 3 rânduri:
Original - are 6 compartimente și este potrivit pentru copiii mai mici, cu vârsta de până la 8 ani. Etichetele jucăușe ajută, de asemenea, părinții în ceea ce privește compoziția sănătoasă a alimentelor și mărimea porțiilor.
Panino - are 4 compartimente și este ideal pentru sandvișuri.
Presto - compartimente din oțel inoxidabil pentru cei cărora nu le place mâncarea din plastic.

Popis