Cadouri pentru iubitorii de design

Popis

Cadouri pentru iubitorii de design

Un cadou pentru cei, cărora le place să se înconjoare de frumusețe. Obiectele care combină funcția, frumusețea și ideile reprezintă cea mai înaltă disciplină a designului. Și, de asemenea, un cadou frumos.

 

Un tocător, pe care nu îl veți ascunde

UBRD - o tânără companie cehă de la poalele munților Brd și-a unit forțele cu designerul Petr Novagu și pentru colecția de tocătoare și suporturi au câștigat premiul iF Design Award 2019. Lemnul de nuc american de culoare maro închis, cu o strălucire purpurie, conferă produselor un aspect luxos care va domina orice bucătărie. Tăietura diagonală pe o parte face trimitere la forma steagului național ceh și este, de asemenea, o caracteristică practică pentru a aduna mâncarea tocată sau firimiturile.

Popis

Piese iconice ale designului mondial

Designerilor mărcii italiane Alessi le place să se joace. Aceștia iau obiecte de uz casnic obișnuite și practice și le transformă în jucării de design sofisticate, cu o funcționalitate perfectă. Iubesc ironia, surpriza și ingeniozitatea. De exemplu, bricheta deliberat "incorectă" Alessi Firebird încă evocă emoții la 30 de ani după ce a văzut lumina zilei. De aceea, creațiile Alessi sunt cadouri populare. Obiecte practice de zi cu zi care sunt frumoase la vedere și foarte distractive.

Popis Popis Popis

Bijuteria casei

Acest aparat de espresso a fost primul. Și din 1905, când a văzut lumina zilei, a fost "bijuteria" mărcii italiene La Pavoni. Baza din oțel inoxidabil și alamă este imbatabilă. La fel și principiul tradițional de a prepara o ceașcă perfectă de espresso prin simpla tragere a unei manete. Dar puteți alege dintre finisaje luxoase cu cupru, aur, elemente din lemn sau un vultur mândru în vârf. Acest aparat de cafea este o expresie a stilului și a atitudinii față de timp și lucruri. Nu poți grăbi lucrurile bune din viață, iar obiectele de calitate sunt atemporale și frumoase de mai bine de un secol.

Popis

Paleta cromatică a stilului vostru

Culorile creează o stare de spirit și pot contribui semnificativ la atmosfera întregii încăperi. Dacă destinatarul este un iubitor de design, cu siguranță își va asorta interiorul la o anumită paletă de nuanțe. Dacă nu sunteți sigur că nimeriți, alegeți un alb sau un negru neutru sau, dimpotrivă, piese unice într-o culoare preferată, care înveselesc o paletă de interior neutră, sunt un succes.

Popis PopisPopis