Cadouri pentru femei

Popis

Cadouri pentru femei

Cadouri pentru soție, parteneră, prietenă, mamă sau bunică pentru o casă frumoasă și bucuria de a găti. Consultați sfaturile Kulina.ro pentru cadouri practice care aduc bucurie.

Timp pentru mine

Oferiți-i timp pentru ea însăși. Timp pentru relaxare - în baie, cu un pahar de vin și lumânări. Timp pentru frumusețe - cu ritualuri regulate de manichiură și de îngrijire corporală.

Popis Popis Popis

O grădină parfumată în bucătărie

Ierburi proaspete în orice moment al anului. Pentru gătit, dar și pentru relaxare. Un ceai de mentă proaspătă sau de lumânărică o va liniști și o va calma după o zi plină de responsabilități. Și setul de grădină pentru ierburi cu auto-irigare aproape că are grijă de ierburi de la singur.

Popis

Când coacerea este o bucurie pură

Pentru toate iubitoarele de copt și de o casă parfumată cu aromă de prăjituri, fursecuri sau carne prăjită la foc mic, aceste 3 piese iconice sunt, de obicei, un vis: robotul KitchenAid, oala din fontă Staub și forma ceramică Emile Henry. Alegeți tipul și culoarea care să se potrivească cu bucătăria ei.

Popis Popis

Un cadou original pentru a vă aminti de persoana dăruitoare

Pune-i un zâmbet pe buze cu un obiect pe care îl va ridica aproape zilnic. Originalul breloc de chei sau cârligul pentru poșetă o va însoți peste tot și, odată cu ele, amintirea voastră.

Popis

Pentru băutură, sănătate și relaxare

Crăciunul este o ocazie pentru un cadou special. Este o iubitoare de ceai? Încântați-o cu o cutie de lux de la brandul francez de amestecuri exclusive de ceaiuri organice Kusmi Tea. Setul include un set de ceai popular de Crăciun și un termos. Ceaiul negru Tsarevna va încânta cu aroma sa de portocală, vanilie și cardamom. Glogg-ul fructat și cu plante, cu hibiscus, coacăze negre și scorțișoară, amintește de vinul fiert. Un fan al unui stil de viață sănătos? Atunci îi va plăcea una dintre cănile termo sau sticlele de apă funcționale și originale.

Popis PopisPopis