Prăjitoare de pâine KitchenAid

5 articole în total
Toaster 5KMT221ESX, 2 felii, oțel inoxidabil, KitchenAid
779 lei
KA5KMT221ESX
Toaster ARTISAN, 2 felii, fistic, KitchenAid
1 790 lei
KA5KMT2204EPT
Toaster ARTISAN, 2 felii, roșu regal, KitchenAid
1 790 lei
KA5KMT2204EER
Toaster ARTISAN 5KMT2204, 2 felii, gri regal, KitchenAid
1 790 lei
KA5KMT2204EGR
Toaster 5KMT2204EIB, 2 felii, albastru cerneală, KitchenAid
1 790 lei
KA5KMT2204EIB

✓ Producător american de înaltă calitate KitchenAid
✓ Prăjitor de pâine pentru 2 felii, 4 felii, mai multe felii...
✓ Design retro perfect într-o gamă largă de culori
Controlul temperaturii de încălzire și alte funcții

Marca KitchenAid oferă o selecție largă de prăjitoare de pâine care vă permit să vă răsfățați cu pâine prăjită și sandvișuri cu adevărat perfect crocante. Veți aprecia funcțiile de control al temperaturii de încălzire, de prăjire, de decongelare și de prăjire a sandvișurilor umplute.

Toate prăjitoarele de pâine au un design retro perfect, care va ieși în evidență în bucătărie. În plus, le puteți asorta cu alte aparate KitchenAid de înaltă calitate.

Vă prezentăm prăjitoarele de pâine KitchenAid: Îmbunătățiți experiența micului dejun

Îmbunătățiți-vă diminețile cu gama excepțională de prăjitoare de pâine KitchenAid, concepute pentru a aduce stil și precizie în rutina micului dejun. Cu un amestec perfect de funcționalitate și estetică, aceste prăjitoare de pâine sunt mai mult decât simple aparate de bucătărie - ele sunt cheia pentru a realiza felii delicioase și perfect prăjite de fiecare dată.

Prăjitoarele de pâine KitchenAid sunt o dovadă de inovație și măiestrie, asigurându-vă că pâinea, covrigii și produsele de patiserie sunt prăjite la perfecție. Echipat cu funcții avansate, cum ar fi controlul precis al temperaturii și multiplele setări de rumenire, aveți control complet asupra modului în care doriți ca pâinea prăjită să fie crocantă. Fie că preferați o nuanță aurie deschisă sau un finisaj caramelizat profund și bogat, prăjitoarele de pâine KitchenAid vă oferă rezultatele dorite în mod constant.

Designul elegant și modern al prăjitoarelor de pâine KitchenAid adaugă o notă de eleganță blatului dumneavoastră. Disponibile într-o gamă de culori pentru a se potrivi cu decorul bucătăriei dumneavoastră, aceste prăjitoare de pâine se integrează perfect în orice mediu culinar. Amprenta lor compactă asigură că nu vor ocupa un spațiu excesiv, ceea ce le face ideale pentru bucătării de toate dimensiunile.

Siguranța și confortul merg mână în mână cu KitchenAid. Prăjitoarele de pâine au un exterior cu atingere rece și funcții ușor de utilizat, asigurându-vă că vă puteți pregăti masa de dimineață fără nicio problemă. Tava detașabilă pentru firimituri face curățarea fără efort, permițându-vă să vă concentrați pe savurarea deliciilor prăjite fără să vă faceți griji cu privire la mizerie.

Fie că sunteți un împătimit al pâinii prăjite sau vă bucurați de o varietate de bunătăți pentru micul dejun, prăjitoarele de pâine KitchenAid sunt companioni versatili care vă ridică experiența culinară. Durabilitatea, precizia și stilul lor le fac să fie un accesoriu esențial pentru orice configurație de bucătărie.

Explorați colecția diversă de prăjitoare de pâine KitchenAid și redefiniți-vă jocul de mic dejun. Începeți-vă ziua cu felii perfect prăjite, care nu numai că sunt încântătoare pentru papilele gustative, dar sunt și un festin pentru ochii dumneavoastră. Ridicați-vă diminețile cu KitchenAid - unde inovația întâlnește perfecțiunea micului dejun.