Lămpi de birou

13 articole în total
Lampă de masă KAISER IDELL 42 cm, neagră, Fritz Hansen
3 656 lei
FH62701408
Lampă de masă CUT & PASTE, 58 cm, alb-negru, Seletti
1 129 lei
SLT15190
Lampă de masă KAISER IDELL 47 cm, neagră, Fritz Hansen
2 929 lei
FH62703008
Lampă de masă AQ01 45 cm, neagră, Fritz Hansen
1 761 lei
FH62699008
Lampă de birou STAGE S, LED, alb, Blomus
1 204 lei
BM66180
Lampă de birou STAGE S, LED, gri taupe, Blomus
1 204 lei
BM66181
Lampă de birou STAGE S, LED, gri cald, Blomus
1 133 lei –5 %
1 068 lei
BM66182
Lampă portabilă de masă FAROL 33 cm, LED, gri cald, Blomus
689 lei
BM66126
Lampă portabil de masă FAROL 33 cm, LED, gri, Blomus
688 lei –16 %
572 lei
BM66125
Lampă portabilă de masă FAROL 33 cm, LED, alb, Blomus
688 lei –7 %
636 lei
BM66124
Lampă de birou ACORN 21 cm, LED, gri, plastic, Eva Solo
Nou
989 lei –20 %
791 lei
ES720001501

Lămpile de birou - iluminați-vă spațiul de lucru

Ce este o lampă de birou?

O lampă de birou portabilă care se așează pe un birou sau pe o masă pentru a asigura o iluminare specifică pentru îndeplinirea unor sarcini precum lucrul la calculator, cititul, scrisul, redactarea, meșteșugul, contabilitatea, cusutul, tricotatul și pictura. Acestea oferă, de asemenea, iluminare reglabilă pentru a asigura vizibilitatea sarcinilor și confortul ergonomic.

La Kulina, avem lămpi de birou într-o gamă largă de stiluri, dimensiuni, materiale și mărci, cum ar fi Fritz Hansen, Blomus și Seletti, ceea ce facilitează găsirea lămpii ideale pentru a vă completa spațiul.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți o lampă de birou?

  • Tipul și intensitatea iluminatului: Decideți tipul de iluminat de care aveți nevoie: iluminat ambiental, de lucru sau de accent. Alegeți o lampă de birou cu niveluri de luminozitate reglabile sau cu opțiuni de atenuare pentru a controla intensitatea luminii.

  • Direcția și unghiul de iluminare: Optați pentru o lampă de birou cu braț sau gât reglabil, ceea ce vă permite să direcționați lumina exact acolo unde aveți nevoie de ea. Luați în considerare o lampă cu o funcție de pivotare pentru a schimba cu ușurință unghiul de lumină.

  • Tipul și compatibilitatea becului: Verificați tipul de bec pe care îl folosește lampa (LED, CFL, incandescent) și asigurați-vă că acesta oferă temperatura de culoare și eficiența energetică dorite. Asigurați-vă că tipul de bec al lămpii este ușor de găsit și poate fi înlocuit.

  • Temperatura de culoare: Luați în considerare temperatura de culoare a luminii (măsurată în grade Kelvin) pentru a se potrivi sarcinii dumneavoastră. Tonurile mai calde (în jur de 2700-3000K) sunt confortabile, în timp ce tonurile mai reci (în jur de 5000K) sunt mai apropiate de lumina zilei și sunt potrivite pentru sarcini.

  • Dimensiuni și proporții: Alegeți o lampă de dimensiuni care să se potrivească cu spațiul de pe birou fără a fi prea mare sau prea mică. Asigurați-vă că înălțimea și raza de acțiune a lămpii sunt adecvate pentru spațiul de lucru și pentru sarcinile pe care le veți efectua.

  • Adaptabilitate și flexibilitate: Căutați o lampă cu caracteristici reglabile, cum ar fi un gât flexibil, un cap rotativ sau un braț extensibil pentru a personaliza direcția și acoperirea luminii.

  • Materiale și estetică: Selectați o lampă care să completeze decorul și preferințele de stil ale spațiului dvs. de lucru. Luați în considerare materialele de construcție și finisajele lămpii, asigurându-vă că sunt durabile și că se potrivesc cu estetica dumneavoastră.

  • Sursa de alimentare: Decideți dacă doriți o lampă de birou cu fir sau o variantă fără fir care utilizează baterii sau este reîncărcabilă.

  • Eficiența energetică: Optați pentru lămpile de birou LED, deoarece acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic și oferă o iluminare de lungă durată.

Luând în considerare cu atenție acești factori, puteți găsi o lampă de birou care să se potrivească nevoilor dvs. de iluminat, să vă îmbunătățească spațiul de lucru și să contribuie la un mediu confortabil și productiv.

Este o lampă de birou LED lampă de birou bună pentru ochi?

Da, este larg recunoscut faptul că LED lămpile de birou sunt excelente pentru ochi. Se știe că becurile tradiționale generează mai multă căldură, ceea ce poate duce la oboseala și oboseala ochilor. În plus, acestea oferă o lumină de mai bună calitate, care seamănă mai mult cu lumina directă a soarelui, ceea ce ar putea reduce probabilitatea apariției durerilor de cap și a oboselii ochilor. Lămpile noastre de birou LED oferă, în plus, setări de atenuare și luminozitate reglabilă, astfel încât să puteți ajusta iluminarea în funcție de cerințele și dorințele dumneavoastră. În general, dacă doriți să vă reduceți oboseala ochilor și să creșteți confortul pe care îl obțineți în timp ce lucrați la birou, vă recomandăm să cumpărați oricare dintre lămpile de birou LED.

Asigurați-vă că verificați și alte corpuri de iluminat, inclusiv plafoniere și aplice.