Inserare pentru oală sub presiune VITAVIT 22 CM, neperforat, Fissler

Cod: FS61030000820
Marcă: Fissler
170 lei
În stoc (2 buc.)

Inserția neperforată este concepută pentru oalele sub presiune vitavit® cu un diametru de 22 cm. Cu acest accesoriu puteți să preparați alimente ce lasă suc în oală sau puteți dezgheța alimentele datorită inserției.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Inserția neperforată este concepută pentru oalele sub presiune vitavit® cu un diametru de 22 cm. Cu acest accesoriu puteți să preparați alimente ce lasă suc în oală sau puteți dezgheța alimentele datorită inserției.

La fiecare 3 secunde, 1 produs Fissler este vândut în întreaga lume!

Fissler GmbH este cel mai mare producător de ustensile de uz casnic și de bucătărie din Germania . Acesta operează pe toate continentele lumii, în peste 80 de țări, prin intermediul birourilor sale de vânzări. Eticheta "Superbrand din Germania" plasează pe bună dreptate Fissler printre cele mai influente brandy-uri. O concentrare puternică pe inovație și dezvoltare , care se întinde pe parcursul mai multor decenii, contribuie în mod corect la realizarea unor produse care vă permit să experimentați procesele tehnologice adesea plictisitoare într-un mod jucăuș și nou . În fiecare an, clienții așteaptă cu nerăbdare noi produse care să îi distreze. Fissler este un pionier al noilor tendințe, după cum o dovedesc numeroasele brevete și premii pentru design. De asemenea, merită menționat managementul de control, care se desfășoară pe parcursul întregului proces de producție în conformitate cu standarde stricte. Tehnologiile moderne de producție și noile instrumente de inspecție garantează cea mai înaltă calitate. De peste 170 de ani, Fissler se bazează pe 3 piloni cheie - know-how tehnologic, producție perfectă și o mare putere de inovare . Toți cei 700 de angajați au un singur obiectiv în minte - un produs adaptat la nevoile clientului. Gătitul trebuie să ne încânte clienții! Fabricat în Fissler (Germania)

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii pentru oale
Greutate: 0.41 kg
Dimensiune: 22 cm
Tip produs: Accesorii pentru oale
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: