Grătar cu contact electric OPTIGRILL ELITE GC760D30, Tefal

Cod: TEFGC760D30
Marcă: Tefal
2 090 lei –28 %
Grătar cu contact electric OPTIGRILL ELITE GC760D30, Tefal
2 090 lei –28 % 1 502 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

OptiGrill Elite XL este un grătar electric de înaltă performanță, cu o capacitate XL pentru a găti mese delicioase pe tot parcursul anului, pentru până la 8 persoane. Acest grătar electric compact de 2200 W oferă o frigere ușoară datorită tehnologiei inteligente care se adaptează automat la grosimea și cantitatea de carne, un asistent de grătar intuitiv, prăjire cu calitate de restaurant, și multe altele. Cu grătarul electric OptiGrill Elite XL, veți avea parte de o experiență de grătar personalizată pentru fiecare dintre oaspeții dumneavoastră, exact așa cum își doresc.

Pentru acest produs veți primi un CADOU PENTRU RECENZIE și o alegere de trei cadouri ca recompensă. Vă rugăm să consultați mai jos, la sfârșitul descrierii produsului, termenii și condițiile de acordare a cadoului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Perfecționați-vă abilitățile de grătar cu OptiGrill Elite XL, un grătar electric de casă care asigură grătarul perfect pentru până la 8 persoane, suficient pentru a hrăni chiar și cele mai înfometate familii.

Descoperiți o experiență fără complicații cu grătarul electric de contact: asistentul intuitiv pentru grătar oferă instrucțiuni pas cu pas pentru a pregăti carnea perfect la grătar, fie că trebuie să fie rară, medie sau bine făcută. Tehnologia inteligentă brevetată OptiGrill se adaptează automat la grosimea și cantitatea de carne pentru rezultate profesionale. Nu a fost niciodată mai ușor să gătiți la grătar în funcție de cerințele fiecărui oaspete, indiferent de preferințele acestuia în ceea ce privește gradul de prăjire. Grătarul excelent este întotdeauna ușor datorită noii funcții de prăjire rapidă, cu urme irezistibile de grătar și calitate de restaurant, astfel încât să impresionați întotdeauna.

Bucurați-vă de posibilități zilnice infinite cu 16 programe automate pentru rezultate versatile, fără a fi nevoie să supravegheați totul. Pe lângă cele clasice, vă puteți răsfăța cu noi opțiuni, cum ar fi burgeri de miel sau vegetarieni. De asemenea, veți primi o carte de rețete care include rețete XL pentru familii numeroase și ocazii speciale.

Pentru acest produs veți primi un CADOU PENTRU RECENZIE și o alegere de trei cadouri ca recompensă. Vă rugăm să consultați mai jos, la sfârșitul descrierii produsului, termenii și condițiile de acordare a cadoului.

Cum să obțineți unul dintre cele trei cadouri: Tefal Carte de bucate „Adela nu și-a luat încă cina” - Ondřej Slanina și Adéla Elbel, sau Set pentru copii Pirates - cutie + sticlă (EMSA KIDS BOX BOTTLE PIRATE 518136) sau Tigaie pentru clătite SIMPLE COOK 25 CM (B5561053, nu este potrivit pentru inducție).

După cumpărare, vă rugăm să vă înregistrați pe site-ul TEFAL https://promo.tefal.cz/promo/darek-za-recenzi-vybrane-vyrobky-tefal/

  • Vi se va cere un print screen și un link către recenzia dvs., informații despre locul de unde puteți achiziționa produsul implicat în promoție și informații despre cadou, precum și informații despre locul unde TEFAL ar trebui să trimită cadoul.
  • După trimiterea formularului, TEFAL vă va trimite un e-mail pentru a verifica informațiile pe care le-ați introdus și pentru a confirma corectitudinea acestora. Fără această confirmare, cererea dumneavoastră va fi ștearsă după 24 de ore.
  • Și ați terminat. Cadoul va fi trimis de TEFAL la adresa dumneavoastră în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră.

    Promoția este valabilă până la 31.12.2022

Parametri suplimentari

Categorie: Grătare de contact
Greutate: 10.2 kg
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 44 cm
Tip produs: Grill electric
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: