Furculițe desert

1 articole în total
Furculiță pentru desert FÄCHER, WMF
109 lei –6 %
102 lei
WM1224646340

Furculițe pentru desert - aveți o felie perfectă de desert

Ce sunt furculițele de desert și la ce sunt folosite?

Furculițele pentru desert sunt un fel special de tacâmuri care sunt de obicei mai mici decât furculițele standard pentru cină și au dinții mai subțiri și ceva mai scurți, astfel încât pot fi folosite cu mai multă precizie atunci când se taie sau se taie cantități mici de alimente. Acestea sunt folosite pentru a consuma deserturi și alte alimente dulci, inclusiv salate de fructe, plăcinte, tarte și prăjituri.

Furculițele pentru desert pot avea, de asemenea, un aspect decorativ pe mâner pentru a adăuga un sentiment de clasă la aranjarea mesei. Furcile sunt disponibile în materiale precum oțelul inoxidabil.

Furculițele pentru deserturi pot fi folosite pentru a mânca și alte mese mici, cum ar fi aperitive, aperitive sau fructe de mare, pe lângă deserturi. Sunt un tip de tacâmuri flexibile, care pot fi utilizate atât în contexte formale, cât și informale, inclusiv la cine.

De asemenea, puteți verifica farfuriile de desert, suporturile pentru tort uri și serverele pentru torturi pentru întreaga experiență elegantă a desertului.

Unde puneți furculiță pentru desert atunci când puneți masa?

La o masă formală, furculiță pentru desert este așezată de obicei deasupra farfurie pentru cină, aliniată orizontal cu partea de jos a farfuriei, cu vârfurile îndreptate spre dreapta. În cazul în care se folosește și o lingură de desert, aceasta se așează în dreapta furculiță pentru desert, cu bolul lingurii orientat spre stânga și cu mânerul lingurii paralel cu mânerul furculiței de desert furculiță pentru desert.

Alternativ, dacă desertul va fi servit cu o furculiță de tort sau o furculiță de patiserie, aceasta poate fi așezată orizontal deasupra farfurie pentru desert desert sau în stânga lingurii de desert. Dinții furculiței pentru prăjituri sau pentru patiserie trebuie să fie îndreptați spre stânga, iar mânerul trebuie să fie în dreapta.

Este important să rețineți că tradițiile de aranjare a mesei pot varia în funcție de regiune și cultură, așa că este întotdeauna o idee bună să verificați obiceiurile locale pentru a vă asigura că eticheta este adecvată.

Care este diferența dintre o furculiță de masă și o furculiță pentru desert?

A furculiță de masă și o furculiță pentru desert se disting în primul rând prin dimensiuni, formă și utilizare.

Furculițele de masă, care sunt mai mari decât furculițele de desert și au dinți mai lungi și mai largi pentru a ajuta la tăierea și la înfigerea suliței, sunt făcute pentru a mânca cantități mai mari de alimente. Acestea sunt prezentate în mod obișnuit cu mâncăruri importante, cum ar fi carnea, carnea de pasăre și legumele.

Pe de altă parte, furculițele de desert sunt mai precise atunci când se taie sau se înțeapă cantități mici de alimente, deoarece sunt mai mici decât furculițele de masă și au dinții mai subțiri și ceva mai scurți. Acestea sunt făcute special pentru a mânca deserturi și alte alimente dulci, cum ar fi salate de fructe, plăcinte, tarte și prăjituri.

Care sunt tipurile de furci pe care le pot găsi pe site-ul Kulina?

Pe site-ul Kulina, avem furci de diferite tipuri, fiecare cu un scop distinct. Unele dintre cele mai tipice soiuri sunt:

  • Furculiță de masă - Acesta este cel mai frecvent utilizat tip de furculiță, folosit pentru a mânca la masă. În mod normal, are patru dinți și un mâner lung.
  • Furculiță pentru desert - Această furculiță are dinții mai scurți și este mai mică decât o furculiță de masă. Este făcută pentru a fi folosită pentru deserturi, inclusiv prăjituri, plăcinte și produse de patiserie.
  • Furculiță de servit - Această furculiță are degete lungi care sunt folosite pentru a servi mese mari, cum ar fi caserole sau salate.