Fețe de masă pentru Paște

4 articole în total
Farfurie pentru cină HAMMERSHOI SPRING, 22 cm, alb, Kähler
211 lei
KHL693243
Cană HAMMERSHOI SPRING, 330 ml, tematică de paște, alb, Kähler KHL693242
Ceașcă pentru ouă HAMMERSHOI SPRING, set de 2 buc, 5 cm, alb, Kähler KHL693252
Vază miniaturală HAMMERSHOI SPRING, set de 3 buc, alb, Kähler
331 lei
KHL693280

Vesela de Paște - sărbătoriți Paștele cu stil

Ce este vesela de Paște?

Vesela de Paște, denumită și veselă de Paște sau veselă de Paște, este o farfurie, un pahar sau o veselă folosită pentru a aranja o masă, pentru a servi și pentru a prezenta preparate culinare specifice sărbătorii de Paște. Vesela ideală poate îmbunătăți cu adevărat ambianța și poate face evenimentul și mai memorabil, indiferent dacă aveți o mare gustare de Paște, o frumoasă reuniune de familie sau o masă festivă.

Cu colecția noastră rafinată de veselă de Paște de la mărci renumite precum Kähler, care îmbină eleganța, fantezia și spiritul ocaziei, veți fi gata să vă întâmpinați vizitatorii de sărbători.

La ce se referă termenul de veselă de Paște?

Vesela de Paște este o veselă și o sticlărie decorată, de obicei, cu modele și simboluri tipice pentru acest sezon - cum ar fi iepurași, ouă și flori de primăvară. Acestea pot include

 • platouri de servire
 • o bonbonieră - un mic recipient ornamental pentru dulciuri, care este înfrumusețat cu flori de primăvară și un iepure.
 • cupe pentru ouă, decorate cu flori frumoase de primăvară, folosite pentru a servi ouă sau pentru a expune ouă decorative
 • vaze miniaturale și de dimensiuni normale, o modalitate excelentă de a decora masa de Paște

Pentru mai multe produse axate pe Paște, verificați decorațiunile de Paște, dar și tigăile pentru bundt, textilele de masă (inclusiv fețele de masă și șervețelele) și tigăile pentru friptură.

Cum puteți decora masa pentru Paște?

Decorarea mesei de Paște poate crea o atmosferă festivă și primitoare pentru masa de sărbătoare sau pentru adunarea de sărbători. Iată câteva idei creative pentru a vă ajuta să vă decorați masa de Paște:

 • Schema de culori pastelate: Îmbrățișați culorile moi, pastelate, asociate în mod tradițional cu Paștele, cum ar fi roz deschis, albastru, galben și verde. Folosiți aceste culori pentru fața de masă, șervețele și decorațiuni.

 • Centrul de masă de Paște: Creați un centru de masă uimitor folosind o vază umplută cu flori proaspete de primăvară, cum ar fi lalele, narcise sau zambile. De asemenea, puteți folosi un coș decorativ de Paște plin cu ouă și flori ca punct central.

 • Decor de ouă de Paște: Decorează-ți masa cu ouă de Paște colorate. Le puteți aranja într-un bol decorativ, le puteți împrăștia în centrul mesei sau chiar le puteți atârna de un centru de masă cu ramuri.

 • Inele de șervețel: Creați sau cumpărați inele de șervețel cu tematică de Paște. Le puteți realiza folosind materiale precum panglica, sfoara și mini ornamente în formă de iepurași, pui sau ouă.

 • Cărți de masă: Creați cartonașe de masă personalizate pentru invitații dvs. folosind mici decorațiuni cu tematică pascală sau încorporând mini ouă de ciocolată în fiecare loc.

 • Elemente pentru iepurașul de Paște: Încorporează elemente cu tema iepurașului în decorul mesei tale. Acestea pot include farfurii în formă de iepuraș, suporturi pentru șervețele sau chiar figurine drăguțe de iepuraș.

 • Frunziș de primăvară: Integrați verdeață și frunze proaspete sau artificiale pentru a da mesei dvs. un aer natural și revigorant. Așezați crenguțe de verdeață sau mici plante în ghiveci ca parte a piesei centrale.

 • Lenjerie de Paște: Folosiți fețe de masă, fețe de masă și șervețele cu modele de Paște, cum ar fi iepurași, pui sau ouă decorate.

 • Decorațiuni în miniatură: Folosiți obiecte decorative în miniatură, cum ar fi cuiburi de păsări, căsuțe pentru păsări și figurine mici, pentru a adăuga fantezie și farmec mesei.

 • Lumânări: Încorporează lumânări în culori moi de primăvară sau în forme de Paște, cum ar fi lumânări în formă de ouă sau iepurași, pentru a crea o ambianță caldă și confortabilă.

 • Confetti de Paște: Împrăștieți pe masă confetti cu tematică pascală sau mici elemente decorative pentru o notă jucăușă.

 • Cupe pentru ouă: Dacă serviți ouă fierte ca parte a mesei, folosiți cupe decorative pentru ouă care se potrivesc cu tema de Paște.

 • Linie sau pânză de sacou Alergători: Așezați o pânză de in sau de pânză de sac în centrul mesei ca bază pentru piesa centrală și decorațiuni.

 • Farfurii și tacâmuri de Paște: Folosiți farfurii și tacâmuri cu motive pascale sau de primăvară pentru a uni tema.

 • Afișaj de deserturi: Pregătiți o expoziție de deserturi cu bunătăți cu tematică pascală, cum ar fi prăjituri, fursecuri și un tort decorat cu glazură pastel.

Amintiți-vă că cheia este să vă distrați și să fiți creativi cu decorul mesei de Paște. Amestecați și asortați diferite elemente pentru a crea un aranjament de masă care să vă reflecte stilul personal și să adauge o notă festivă sărbătorii.