Felinare exterior

9 articole în total
Suport ELEVATION pentru șemineu de masă SPIN 90, negru, Höfats HO00038
Husă de protecție pentru șemineu de masă SPIN 120, Höfats
174 lei
HO00375
Lanternă FINCA M 36,5 cm, negru, Blomus
309 lei
BM63687
Suport pentru lumânare WISMA 30 cm, negru, Philippi
288 lei
PHP239009
Suport lumânare LUNA 25 cm, negru, Philippi
Outlet
515 lei –25 %
386 lei
PHP190007
Suport lumânare LUNA 20 cm, negru, Philippi
359 lei
PHP190006
Lanternă FINCA L, 46 cm, negru, Blomus
329 lei
BM63688
Lumânare parfumată FRAGA ⌀ 13 cm, in moale, Blomus
279 lei
BM63686
Lanternă MESH 20 cm, negru, Philippi
226 lei
PHP153005

Felinare de exterior - crearea unei ambianțe magice prin iluminarea spațiului dvs. exterior

Ce este un lanternăde exterior?

O lanternă exterior este o formă portabilă de iluminare cu o carcasă de protecție pentru sursa de lumină, care este de obicei o lumânare sau o lampă cu baterii, ceea ce o face mai ușor de transportat și de agățat.

Acestea sunt folosite ca sursă de lumină generală, ca torțe, pentru evenimente festive sau pentru semnalizare. Puteți găsi unul potrivit de la producători renumiți disponibili pe Kulina, cum ar fi Blomus, Höfats, șiPhilippi.

Care sunt tipurile de felinare de exterior disponibile?

Pe site-ul Kulina, oferim o selecție largă de felinare de exterior construite din diverse materiale, inclusiv metal, oțel inoxidabil, fier, oțel, oțel, nichel și sticlă. Felinarele noastre din metal oferă durabilitate și un farmec rustic, în timp ce felinarele din oțel inoxidabil oferă o estetică modernă și elegantă. Felinarele din oțel au un echilibru între durabilitate și accesibilitate, ceea ce le face să fie o alegere populară. Puteți găsi, de asemenea, felinare din sticlă care vă oferă un aspect atractiv și clasic, iar acestea sunt adesea însoțite de rame metalice sau din oțel pentru un plus de eleganță. Cu aceste opțiuni de materiale diferite și multe altele, puteți cumpăra un lanternă exterior care se potrivește stilului dvs. unic și designului dvs. de decor în aer liber pe site-ul Kulina.

Care sunt avantajele utilizării felinarelor de exterior?

Transformarea spațiului dvs. exterior cu felinare de exterior vă poate oferi numeroase beneficii, dincolo de iluminarea grădinii sau a terasei. Unul dintre avantaje este nivelul suplimentar de securitate care vine odată cu iluminarea puternică a exteriorului pe timp de noapte, hoții evitând proprietățile bine iluminate și crescând, de asemenea, riscul de a fi prinși pe nepregătite.

Pe lângă aspectele legate de siguranță, care nu trebuie neglijate, lumina ambientală de la felinarele decorative creează, de asemenea, o atmosferă primitoare, perfectă pentru a te relaxa după o zi lungă de muncă.

Poate fi folosit un lanternă de exterior în interior?

Da, puteți utiliza o lampă de exterior în interior. Felinarele de exterior sunt adesea construite pentru a rezista vânturilor puternice și ploii și sunt, în general, fabricate din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi metalul sau oțelul. Acest lucru înseamnă că nu există niciun pericol de incendiu sau de deteriorare în timpul utilizării lor în condiții de siguranță în interior. De fapt, mulți proprietari de locuințe adaugă o notă de frumusețe și ambianță în casele lor prin utilizarea felinarelor de exterior în interior.

Dacă doriți să adăugați ceva nou la decorul grădinii dvs., puteți cumpăra, de asemenea, lămpi solare de exterior, lămpi de masă de exterior și torțe de grădină.