Etichete de nume

9 articole în total
Breloc CRUISER 8 cm, negru, cu lumină LED, Philippi
123 lei
PHP273060
Breloc LOVELIGHT, 10 cm, cu LED lumină, Philippi
184 lei
PHP173106
Breloc SERGIO 12 cm, negru, Philippi
102 lei
PHP160001
Breloc ROTKÄPPCHEN 7,5 cm, argintiu, Philippi
92 lei
PHP273026
Breloc SWEETHEART 6 cm, roșu, Philippi
81 lei
PHP273066
Breloc BIKER 7 cm, argintiu, Philippi
82 lei
PHP157005
Breloc cu busolă POLE, 7,5 cm, argintiu, Philippi
89 lei –8 %
81 lei
PHP195197
Breloc ANGELO 5 cm, argintiu, Philippi
69 lei
PHP193210
Breloc ANGELO 5 cm, aur, zinc, Philippi
85 lei
PHP273082

Etichete cu nume - asigurați-vă că bagajele sunt în siguranță

De ce este util să ai o etichetă cu numele atașată la valiză?

Etichetele cu nume pentru valize sunt utile din mai multe motive:

  • Identificare: Etichetele cu nume oferă o modalitate clară și ușoară de a vă identifica valiza. În aeroporturile aglomerate sau în zonele aglomerate de preluare a bagajelor, multe valize pot părea similare, iar o etichetă cu numele vă ajută să vă identificați rapid propriul bagaj.

  • Prevenirea încurcăturilor: La fel ca în cazul identificării, ecusoanele ajută la prevenirea confuziilor accidentale. În cazul în care un alt călător are o valiză care seamănă cu a dvs., dacă numele dvs. apare pe o etichetă, se reduc șansele ca acesta să vă ia din greșeală geanta.

  • Bagaje pierdute: În cazul în care valiza se pierde în timpul călătoriei, un ecuson cu numele poate fi esențial pentru a ajuta personalul companiei aeriene sau de transport să vă regăsească bunurile. Eticheta conține datele dumneavoastră de contact, astfel încât compania aeriană să vă poată contacta atunci când bagajul este localizat.

  • Informații de contact: Etichetele cu numele includ adesea mai mult decât numele dumneavoastră; de obicei, ele includ și numărul de telefon și, uneori, adresa de e-mail. Astfel, este mai ușor pentru cel care găsește valiza pierdută să vă contacteze direct.

  • Personalizare: Etichetele cu nume pot adăuga o notă personalizată bagajului dumneavoastră. Puteți alege etichete care să vă reflecte stilul, preferințele sau chiar un pic de umor. Acest lucru poate face ca bagajele să iasă în evidență și vă poate ajuta să le identificați mai ușor.

  • Securitate: Includerea numelui dvs. pe o etichetă poate servi, de asemenea, ca măsură de securitate. În cazul în care valiza dvs. este lăsată nesupravegheată sau rătăcită, cineva vă poate contacta cu ușurință pentru a rezolva situația.

  • Recuperare rapidă: În situațiile în care trebuie să vă recuperați rapid valiza, cum ar fi atunci când o depozitați în compartimentele de deasupra capului în avioane sau în trenuri, un ecuson cu numele vă poate economisi timp și stres.

  • Călătorii organizate: Utilizarea ecusoanelor face parte dintr-o abordare generală de călătorie organizată. Când bunurile dumneavoastră sunt etichetate în mod clar, acest lucru ajută la simplificarea procesului de înregistrare, ridicare și sortare a bagajelor.

  • Liniște sufletească: Știind că bagajele dvs. sunt clar etichetate și ușor de identificat, vă puteți liniști în timpul călătoriilor, reducând potențialul stres legat de bagaje pierdute sau confuze.

Pe scurt, etichetele cu numele pentru valize sunt un instrument simplu, dar eficient, care vă poate ajuta să vă asigurați că bagajele sunt ușor de recunoscut, corect identificate și returnate în siguranță în cazul în care sunt pierdute.

Pot fi etichetele de identificare a valizelor elegante?

Cu siguranță! Etichetele cu numele valizelor au potențialul de a fi incredibil de elegante și de a reflecta estetica personală. Cu o gamă largă de materiale, modele, culori și opțiuni de personalizare disponibile, ecusoanele pot fi integrate perfect în stilul individual al fiecăruia. De la piele de lux și țesături cu modele complicate la finisaje metalice moderne și monograme minimaliste, există un ecuson pentru fiecare gust. Alegerea texturilor, a culorilor și chiar a unor mici ornamente oferă posibilitatea de a face o declarație unică, asigurând în același timp că bagajele rămân ușor de identificat. Aceste ecusoane elegante nu numai că adaugă o notă de eleganță echipamentului de călătorie, dar servesc, de asemenea, ca o notă personală care îmbunătățește experiența generală de călătorie.