Cuțit de patiserie Zwilling

3 articole în total
Cuțit pentru pâine FOUR STAR 20 cm, Zwilling
507 lei –20 %
402 lei
ZW31076201
Cuțit pentru pâine FIVE STAR 20 cm, Zwilling
542 lei –11 %
477 lei
ZW30046201
Cuțit de patiserie TWIN GRIP 11 cm, Zwilling
82 lei
ZW38726110

✓ Cuțite de patiserie premium Zwilling
✓ Calitate superioară, durabilitate și lame excepțional de ascuțite
✓ Cuțite pentru bucătari de casă și profesioniști deopotrivă
✓ Marca germană Zwilling - tradiția combinată cu inovația

Marca premium Zwilling se mândrește cu lamele sale zimțate de înaltă calitate, care sunt întărite prin congelare în producție cu ajutorul tehnologiei FRIODUR® pentru o duritate sporită, tenacitate și rezistență la coroziune. Mânerele ergonomice sunt realizate din material sintetic de înaltă calitate, cu aplicație din oțel inoxidabil.

ZWILLING J. A. Henckels este o marcă germană importantă, care este una dintre cele mai vechi din lume. Din 1731, produce produse de calitate superioară din cele mai bune materiale. Este specializată în special în fabricarea cuțitelor, folosind numeroase procese inovatoare și moderne, cum ar fi metoda FRIODUR® de călire a oțelului. Cu toate acestea, gama brandului include multe alte produse de înaltă calitate, cum ar fi tacâmuri, vase de gătit din oțel inoxidabil, tigăi, ustensile de bucătărie și accesorii pentru cuțite.

Explorați lumea cuțitelor de patiserie Zwilling, unde precizia se îmbină cu versatilitatea. Colecția noastră oferă o gamă variată de cuțite de pâine de înaltă calitate, esențiale pentru fiecare bucătărie.

Cuțitele de pâine Zwilling sunt renumite pentru măiestria și performanța lor excepțională. Aceste cuțite taie fără efort pâini crocante și produse de patiserie fragede, asigurând felii perfecte de fiecare dată.

Alegeți dintr-o varietate de dimensiuni și modele pentru a vă satisface nevoile și preferințele culinare. Fie că aveți nevoie de un cuțit de pâine zimțat clasic sau de o opțiune modernă și elegantă, avem instrumentul perfect pentru bucătăria dvs.

Mânerele ergonomice ale cuțitelor de pâine Zwilling oferă confort și control, făcând felierea pâinii o joacă de copii. Cu aceste cuțite în mână, puteți crea cu ușurință felii demne de copt.

Investiți în ce e mai bun pentru bucătăria dvs. și ridicați experiența dvs. de feliere a pâinii. Atât brutarii profesioniști, cât și bucătarii casnici au încredere în cuțitele de pâine Zwilling pentru calitatea și performanța lor superioară.

Îmbunătățiți-vă consumabilele de bucătărie și explorați astăzi colecția noastră de cuțite de pâine Zwilling. Descoperiți cuțitul perfect pentru a vă ajuta să obțineți felii perfecte de pâine pentru sandvișuri, pâine prăjită și multe altele.