Cuțit pentru pâine PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling

Cod: ZW31026201
Marcă: ZWILLING
509 lei –10 %
Cuțit pentru pâine PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling
509 lei –10 % 457 lei
În stoc (6 buc.)

Cuțitul de pâine PROFESSIONAL "S" are o lamă lungă și groasă, zimțată. Această lamă taie fără efort pâinea tare și alte produse de patiserie. Datorită vârfurilor sale lungi și pătrunzătoare, acesta taie bine felii îngrijite.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul de pâine PROFESSIONAL "S" are o lamă lungă și groasă, zimțată. Această lamă taie fără efort pâinea tare și alte produse de patiserie. Datorită vârfurilor sale lungi și pătrunzătoare, acesta taie bine felii îngrijite.

Seria PROFESSIONAL "S"

  • Un clasic printre cuțitele de calitate
  • Mâner ergonomic din material sintetic în design tradițional cu trei nituri
  • Gardă de protecție Standard
  • Tranziție lină între gardă și mâner
  • Oțel special produs pentru ZWILLING J. A. Henckels
  • Lamă FRIODUR®, întărită la îngheț
  • Cuțit SIGMAFORGE® - forjat dintr-o singură bucată
  • Duritate aprox. 57 HRC pe scara Rockwell
  • Măcinare manuală
  • Controlul lamei laser
  • Garanție pe viață împotriva defectelor de fabricație ale lamei
  • Cuțitele pot fi spălate în mașina de spălat vase - cu toate acestea, se recomandă spălarea manuală

Cuțitele din seria PROFESSIONAL "S" sunt renumite în întreaga lume pentru măiestria lor minuțioasă, distribuția optimă a greutății și utilizarea sigură. Acestea sunt cuțite clasice cu un design cu trei nituri, care, datorită utilizării unui oțel special și ascuțirii manuale precise, se mândresc cu o ascuțire ridicată și de lungă durată. Bucătarii profesioniști din întreaga lume au încredere în ele, încercați-le și dumneavoastră! După prima utilizare, nu veți mai dori să schimbați.

Tehnologii și materiale utilizate

Pentru producția cuțitelor a fost folosit un oțel special de înaltă calitate, cu o cantitate optimă de crom și carbon, produs în conformitate cu cerințe speciale exclusiv pentru ZWILLING J. A. Henckels. Cu o duritate Rockwell de aproximativ 57 HRC, acest oțel este flexibil, are o bună performanță inițială de tăiere, o durată de viață lungă a lamei și o rezistență perfectă la coroziune. Cuțitele fabricate din acest oțel special sunt, de asemenea, ușor de ascuțit. Ceea ce confirmă că în producție se folosește „rețeta" corectă este faptul că peste 100 de milioane de cuțite au fost deja fabricate din această rețetă fără a schimba compoziția oțelului.

Proprietățile oțelului sunt îmbunătățite și mai mult în scopul producției de cuțite printr-o metodă specială patentată de călire FRIODUR®, prin care oțelul este înghețat la -70 °C după ce a fost încălzit la o temperatură de peste 1000 °C și călit la -70 °C și apoi încălzit de două ori la o temperatură de aproximativ 250 °C. Structura moleculară rezultată crește semnificativ duritatea, tenacitatea și rezistența la coroziune a cuțitului.

Lama cuțitului este forjată dintr-o singură bucată de oțel, folosind metoda SIGMAFORGE®, care îmbunătățește proprietățile oțelului. Lamele forjate în acest mod au o structură mai densă și mai omogenă, ceea ce asigură o mai mare rezistență, tenacitate și rezistență la tocire.

Lama stabilă și geometria perfectă a lamei au ca rezultat o performanță de tăiere excepțională și un control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort.

Bolsterul Standard este integrat ca parte a lamei într-o singură bucată de oțel. Asigură distribuirea corectă a greutății, protejează degetele de alunecarea pe lamă și asigură un control precis al cuțitului.

Mânerul ergonomic este fabricat dintr-un material sintetic durabil, care este rezistent la spargere, la impact sau la acizi alimentari. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Mânerele sunt atașate prin trei nituri. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor, astfel încât cuțitele îndeplinesc standarde stricte de igienă.

Întreținerea cuțitelor ZWILLING

Cuțitele cu mânere din plastic pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală, care este mai blândă cu cuțitul. Dacă preferați să spălați în mașina de spălat vase, vă rugăm să țineți cont de faptul că cuțitele de înaltă calitate pot fi deteriorate dacă intră în contact cu alte tacâmuri, oale sau tigăi în timpul procesului de spălare. Prin urmare, atunci când puneți vasele în mașina de spălat vase, este esențial să verificați dacă lamelele acestora nu pot atinge alte obiecte. Producătorul recomandă, de asemenea, un program economic cu o temperatură maximă de 55 °C pentru o eventuală utilizare a mașinii de spălat vase.

Ascuțirea cuțitelor ZWILLING

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când. Deoarece ascuțirea cuțitelor zimțate este specifică, vă recomandăm să vă ascuțiți cuțitele la experți. De aceea oferim ascuțirea originală direct la producător - vom aranja ca cuțitul să fie trimis la ZWILLING J. A. Henckels în Germania.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite de pâine, Cuțit de patiserie Zwilling, ZWILLING PROFESSIONAL "S"
Greutate: 0.25 kg
Dimensiune: 20 cm
Lungimea lamei: 20 cm
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Cuțit de patiserie
Seria: ZWILLING PROFESSIONAL "S"
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: