Cuțite de pâine

9 articole în total
Cuțit pentru pâine PREMIUM 20 cm, negru, Laguiole
151 lei
LAGSDV-300978
Cuțit pentru pâine CLASSIC IKON CREME 23 cm, Wüsthof
743 lei
WU1030431123
Cuțit pentru pâine PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling
509 lei –10 %
457 lei
ZW31026201
Cuțit pentru pâine CLASSIC IKON 20 cm, crem, Wüsthof
639 lei
WU4166020
Cuțit pentru bucătar ICE FORCE K2320214, 20 cm, oțel inoxidabil, Tefal TEFK2320214
Cuțit pentru pâine GOURMET 20 cm, Wüsthof
336 lei
WU1035045720
Cuțit pentru patiserie GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, maro, Dellinger
156 lei
DNGRXZB2S8B
Cuțit pentru pâine GOURMET 23 cm, Wüsthof
450 lei
WU1035045723

Cuțit pentru pâine - un cuțit pentru fiecare bucătărie

Ce face ca un cuțit să fie un cuțit pentru pâine?

Un cuțit pentru pâine este un cuțit lung cu lama zimțată. De obicei, este destul de flexibil și suficient de delicat pentru a păstra pâinea intactă în timp ce o feliază. Lama zimțată vă permite să tăiați pâinea moale și să treceți prin crusta acesteia fără margini zimțate și fără a zdrobi și aplatiza pâinea. Acest tip de cuțit este unul dintre cele trei cuțite esențiale pentru fiecare bucătărie - vă rugăm să consultați aici ghidul nostru suprem de cumpărare a unui cuțit.

În Kulina veți găsi cuțite de pâine din oțel inoxidabil de calitate, fabricate de mărci de încredere, cum ar fi Wusthof, Zwilling sau WMF. Puteți alege, de asemenea, cuțite de pâine forjate de marca olandeză Forged sau verificați cele mai bune cuțite de pâine de vânzare aici.

La ce se folosește un cuțit pentru pâine ?

Un cuțit pentru pâine ine este foarte versatil și poate fi folosit nu numai pentru a tăia pâine. Datorită lamei sale zimțate, este perfect pentru tăierea atât a prăjiturilor moi (burete), cât și a prăjiturilor dense (pound cake), a tuturor fructelor și legumelor cu coajă tare - roșii, ananas, dovleac, pepene verde etc.

Cum să ascuțiți un cuțit pentru pâine?

Un cuțit de pâine trebuie ascuțit, dar nu trebuie ascuțit la fel de des ca un cuțit de bucătar. Nu există un ascuțitor de cuțite automat ascuțitor de cuțite zimțate, așa că trebuie să o faceți manual. Pentru a ascuți un cuțit cu lamă zimțată, veți avea nevoie de o tijă de honuire din ceramică sau oțel. Luați cuțit pentru pâine, așezați-l pe tijă și mișcați-l în sus și în jos de câteva ori. Trebuie să faceți acest lucru dinte cu dinte pe toată lungimea cuțitului, trecând ușor tija prin fiecare crestătură. Puteți, de asemenea, să duceți cuțitul la un specialist.

Cum să aveți grijă de cuțit pentru pâine?

Dacă vreți ca cuțit pentru pâine să reziste o veșnicie, asigurați-vă că respectați aceste reguli simple pentru curățarea și depozitarea cuțitelor:

  • cuțitele sunt adesea lavabile în mașina de spălat vase, dar vă recomandăm să curățați cuțitul manual, deoarece detergenții din mașina de spălat vase pot deteriora suprafața lamei de oțel
  • dacă un cuțit are un mâner din lemn, nu-l introduceți în mașina de spălat vase
  • pentru a preveni uscarea mânerelor din lemn, ungeți-le în mod regulat cu ulei de in sau ceară de albine
  • depozitați-vă separat cuțitul, astfel încât lamele să nu se tocească. Utilizați un bloc de cuțite sau o cutie pentru cuțite
  • ascuțiți-vă cuțitul în mod regulat