Cupe de măsurare pentru baruri

2 articole în total
Cupa de măsurare pentru bar LOFT BAR, WMF
135 lei
WM0600126030
Cupa de măsurare pentru bar GRUNGE, House Doctor
93 lei –13 %
80 lei
HD211290813

Jiggers - un accesoriu precis pentru cocktailurile dvs

Ce sunt jiggerii de cocktail?

Jiggerii pentru cocktailuri sunt instrumente de măsurare utilizate în baruri pentru măsurarea și turnarea precisă a unor cantități mici de componente lichide în băuturi. De obicei, acestea sunt alcătuite din două conuri mici de diferite volume conectate între ele, câte unul la fiecare capăt.

Pe Kulina, puteți găsi mai multe cupe de măsurat pentru cocktailuri de la producători renumiți, cum ar fi Rosendahl și WMF.

Care este diferența dintre jiggers simple și jiggers duble?

Distincția fundamentală între jiggerii simpli și cei dubli constă în modul în care sunt concepuți și în modul în care funcționează. Ambele sunt echipamente de bar utilizate pentru măsurarea și turnarea ingredientelor lichide în timpul preparării cocktailurilor.

Un jigger simplu este un pahar de măsurare simplu, cu laturi drepte, cu o singură cameră pentru stocarea și distribuirea lichidului. Pentru a asigura turnarea și măsurarea exactă, acesta prezintă adesea măsurători interne pe pereți.

Un jigger dublu conține două compartimente care au dimensiuni diferite și care pot conține și măsura diferite cantități de lichid. Acestea sunt mai practice decât jiggerii individuali, deoarece le permit barmanilor să măsoare diferite volume de lichid mai repede și fără a fi nevoie să schimbe instrumentele.

În afară de un jigger, este posibil să aveți nevoie și de alte instrumente de barman, așa că asigurați-vă că verificați colecțiile noastre de linguri de bar, seturi de barman și alte instrumente de barman. Iar dacă sunteți un fan al cocktailurilor de lux sau dacă sunteți în căutarea unui cadou elegant, ar trebui să răsfoiți și colecțiile noastre de pahare de cocktail și pahare pentru băuturi lungi pentru a vă bucura de băuturi elegante.

De ce este important să folosiți cupe de măsuratpentru cocktailuri?

Este esențial să folosiți un jigger de cocktail din mai multe motive:

Consecvență - Un jigger se asigură că fiecare ingredient este adăugat în aceeași cantitate de fiecare dată când se amestecă o băutură. Acest lucru este deosebit de important în baruri și restaurante, unde mai mulți barmani pot pregăti aceeași băutură.

Precizie - Un jigger se asigură că fiecare ingredient este dozat corect, eliminând turnarea excesivă sau insuficientă. Atât aroma, cât și tăria băuturii depind de acest lucru.

Eficiență - Prin eliminarea necesității de a măsura din ochi sau de a folosi linguri de măsurare, utilizarea unui jigger poate contribui, de asemenea, la accelerarea procesului de preparare a cocktailurilor.