Covoare de baie

4 articole în total
Covor pentru baie TWIN 60 x 100 cm, bej, Blomus
509 lei
BM69089
Covor pentru baie TWIN 60 x 100 cm, gri închis, Blomus
509 lei
BM69088
Covor pentru baie TWIN 60 x 60 cm, gri închis, Blomus
329 lei
BM69091
Covor pentru baie TWIN, 60 x 60 cm, bej, Blomus
329 lei
BM69092

Covorașe de baie - fără podea rece în baie

La ce se folosește un covoraș de baie?

Baia este una dintre cele mai importante încăperi din orice casă și este locul în care ne petrecem o bună parte din timp în fiecare zi. Băile pot fi atât funcționale, cât și elegante, iar covorașul de baie este unul dintre accesoriile care pot adăuga un confort elegant acestei zone.

Covorașele de baie sunt un element esențial pentru baie, care poate aduce eleganță, dar și funcționalitate zonei dvs. Acestea sunt o componentă esențială a oricărei băi, oferind o platformă moale și absorbantă pe care să călcați atunci când ieșiți din cadă sau din duș, motiv pentru care, la Kulina, am ales cu grijă cel mai bun covoraș de baie pentru dvs. de la mărci renumite, cum ar fi Blomus.

Care este diferența dintre covorașele de baie și covoare?

Covorașele de baie și covoarele pot fi folosite în baie pentru a spori confortul și estetica, dar există câteva deosebiri importante între cele două, și anume funcția lor.

Covorașele de baie sunt destinate utilizării în baie și au rolul de a absorbi apa și de a evita alunecările și căzăturile la ieșirea din cadă sau duș, în timp ce covoarele pot fi utilizate în mai multe zone din casă pentru a adăuga confort interiorului.

Covoarele, spre deosebire de covorașele de baie, nu sunt de obicei destinate să absoarbă apa și este posibil să nu aibă un suport antiderapant. Acest lucru le face nesigure pentru a fi utilizate în băi, unde siguranța este primordială.

Cum îmi îngrijesc și întrețin covorașul de baie?

Îngrijirea și întreținerea corespunzătoare a covorașului de baie sunt necesare pentru a garanta că acesta rămâne curat, igienic și în stare bună, permițându-i să arate și să miroasă proaspăt. Iată câteva sugestii pentru curățarea covorașului de baie:

  • Spălați-o frecvent: În funcție de cât de des folosiți covorașul de baie, ar trebui să îl spălați la fiecare săptămână sau două. De asemenea, puteți verifica eticheta de îngrijire pentru instrucțiuni de spălare specifice.
  • Agățați-l la uscat: Agățați covorașul de baie la uscat după fiecare utilizare pentru a preveni apariția mucegaiului și a mucegaiului. Puteți folosi un suport de prosoape pentru a face acest lucru.
  • Scuturați apa în plus: Pentru a împiedica acumularea excesului de umiditate în covorașul de baie, scuturați-l energic după fiecare utilizare.
  • Evitați înălbitorii și balsamurile de rufe: Înălbitorul și balsamurile de rufe pot afecta fibrele covorașului de baie și trebuie evitate.

Puteți să vă mențineți covorașul de baie curat, igienic și în stare bună timp de mulți ani, urmând aceste sugestii simple de îngrijire și întreținere.

Pentru a oferi și mai mult confort și confort interiorului dvs., asigurați-vă că selectați cele mai bune umerașe pentru prosoape pentru a vă păstra prosoapele organizate și pentru a le lăsa să se usuce în mod corespunzător după utilizare.