Carafă

8 articole în total
Recipient pentru lapte PILAR 1 l, gri, Blomus
219 lei
BM63806
Recipient pentru lapte PILAR 1 l, kaki, ceramică, Blomus
219 lei
BM63805
Recipient pentru lapte PILAR, 1 l, crem, Blomus
219 lei
BM63804
Recipient pentru lapte PILAR, 1 l, gri închis, ceramică, Blomus BM63973
Ulcior pentru apă SABLO, 1 l, nisip, Blomus
219 lei
BM64160
Recipient pentru lapte PILAR, 500 ml, gri gark, ceramică, Blomus BM63970
Recipient pentru lapte PILAR, 500 ml, kaki, Blomus
106 lei
BM63712
Recipient pentru lapte PILAR, 500 ml, gri, Blomus
106 lei –8 %
97 lei
BM63723

Bine ați venit în colecția noastră extinsă de decantoare Blomus! Fie că sunteți un cunoscător al băuturilor fine sau pur și simplu căutați un accesoriu elegant pentru masa dvs. de luat masa, decantoarele noastre Blomus oferă combinația perfectă de stil și funcționalitate.

Decantoarele noastre sunt realizate cu o atenție meticuloasă la detalii și sunt concepute pentru a vă îmbunătăți experiența de băut. Blomus, un brand renumit, cunoscut pentru designul său inovator și contemporan, a creat o gamă de decantoare care combină perfect estetica modernă cu caracterul practic.

Decantoarele noastre Blomus sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și materiale pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră. De la decantoarele elegante din oțel inoxidabil la variantele din sticlă, veți găsi alegerea perfectă pentru stilul personal și pentru ocazie.

Decantoarele noastre nu numai că arată bine pe orice masă, dar se remarcă și prin funcționalitatea lor. Mânerele lor bine concepute și mânerele ușor de prins fac ca turnarea și servirea băuturilor să fie floare la ureche. Calitatea înaltă a materialelor folosite garantează durabilitatea și durata de viață lungă, ceea ce le face o investiție înțeleaptă pentru mulți ani.

Fie că serviți apă, suc, vin sau alte băuturi, carafele noastre Blomus sunt concepute pentru a păstra și a spori aroma. Sigiliile etanșe și mecanismele inovatoare de turnare previn scurgerile și vărsările nedorite, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare înghițitură fără mizerie și risipă.

Pe lângă caracteristicile lor funcționale, carafele noastre Blomus sunt, de asemenea, ușor de curățat și întreținut. Pur și simplu clătiți-le cu apă caldă și săpun blând și vor fi gata pentru următoarea întâlnire sau pentru utilizarea zilnică.

Descoperiți colecția rafinată de carafe rafinate Blomus pe care o oferim și duceți experiența dvs. culinară la un alt nivel. Cu designul lor atemporal și calitatea lor excepțională, aceste decantoare nu servesc doar ca o completare practică, ci și ca piesă centrală uimitoare atunci când aranjați orice masă. Răsfoiți gama noastră astăzi și găsiți decantorul Blomus perfect pentru a vă completa gustul și a vă îmbunătăți servirea.