Wok AFFINITY 32 cm, De Buyer

Cod: DB374332
Marcă: de Buyer
1 742 lei
În stoc (1 buc.)

Wok-ul din oțel inoxidabil de înaltă calitate din seria Affinity este fabricat dintr-un material cu cinci straturi, cu o suprafață lucioasă și lustruită. Produs dintr-o singură bucată, formele frumos rotunjite și mânerele nituite sunt un semn al măiestriei de calitate, care este tipică renumitului brand francez de Buyer.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Wok-ul din oțel inoxidabil de înaltă calitate din seria Affinity este fabricat dintr-un material cu cinci straturi, cu o suprafață lucioasă și lustruită. Produs dintr-o singură bucată, formele frumos rotunjite și mânerele nituite sunt un semn al măiestriei de calitate, care este tipică renumitului brand francez de Buyer.

Tigăile funcționale Affinity combină utilitatea oțelului inoxidabil durabil și a aluminiului termoconductor. Materialul unic este format dintr-un strat interior din oțel inoxidabil 18/10, trei straturi de aluminiu și un strat exterior feromagnetic din inox pentru o conductivitate perfectă a căldurii la plitele cu inducție. Tigăile reacționează rapid la schimbările de temperatură ale plitei, răspândind căldura rapid și uniform pe întreaga suprafață. Ideale pentru gătitul sănătos, cu păstrarea vitaminelor, reducerea sosurilor sau prăjirea la temperaturi ridicate.

Oțelul inoxidabil este curat din punct de vedere igienic, nu absoarbe gusturi sau mirosuri și este ușor de curățat. Tigăile Affinity sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție și pentru utilizarea în cuptorul tradițional. Pentru a economisi timp și energie, acestea pot fi spălate în mașina de spălat vase.

  • Tigaie din oțel inoxidabil în design purist
  • Suprafață lustruită foarte lucioasă pentru o întreținere ușoară
  • Fabricată din material cu 5 straturi: oțel inoxidabil / aluminiu / oțel inoxidabil
  • Pentru o conductibilitate termică perfectă, este potrivită pentru o gătire sănătoasă cu păstrarea vitaminelor
  • Răspunde rapid la căldură, încălzește întregul conținut deodată, eficientă din punct de vedere energetic
  • Grosimea materialului variază între 2,3 și 2,8 mm, în funcție de tipul și dimensiunea tigăi
  • Articol de gătit de durabil, care nu se deformează la temperaturi ridicate
  • Potrivite pentru toate sursele de căldură, inclusiv inducție, pot fi folosite și într-un cuptor tradițional
  • Mânere din oțel inoxidabil nituite pentru o prindere ergonomică
  • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase

Compania franceză de Buyer, fondată în 1830, este recunoscută de zeci de ani, în special în gastronomia profesională. Cu gama de vase de gătit Affinity, compania își extinde aria de acoperire în gospodăriile pretențioase. Tigăile cu un fund special feromagnetic sunt potrivite pentru toate tipurile de aragazuri, dar mai ales pentru inducție. Designul modern al formelor rotunjite din seria Affinity este potrivit pentru toate tipurile de gospodării. Datorită duratei lor lungi de viață și a utilității excelente, vasele de gătit de Buyer sunt cadoul perfect pentru toată lumea.

Parametri suplimentari

Categorie: Wok-uri
Greutate: 2 kg
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 32 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie WOK
Seria: de Buyer Affinity
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: