Spiralizatoare

7 articole în total
Spiralizator electric CULT X, WMF
444 lei
WM0416480011
Spiralizator SPIROGO 20133, Joseph Joseph
69 lei
JS20133
Spiralizator SPIRO, Joseph Joseph
125 lei
JS20105
Spiralizator SPIRO 20158, albastru, Joseph Joseph
125 lei
JS20158
Spiralizator GOOD GRIPS 13 cm, verde, plastic, OXO
159 lei –10 %
143 lei
OXO11194200
Spiralizator GOOD GRIPS 9 cm, verde, plastic, OXO
99 lei –7 %
92 lei
OXO11151300
Spiralizator DUO COMPACT, Joseph Joseph
67 lei
JS20134

Spiralizatoare - transformați legumele și fructele în tăiței

Ce face un spiralizator de legume?

Mașinile de tăiat legume în spirală sunt unelte culinare pentru a crea fire de legume asemănătoare cu o limbă, cum ar fi dovlecei, cartofi, castraveți, morcovi, mere, păstârnac și sfeclă roșie.

Unele roboți de bucătărie sau mixere de masă sunt dotate și cu accesorii pentru spiralizator.

Ce legume poți spirala?

Majoritatea legumelor care își pot păstra forma atunci când sunt tăiate în felii pot fi spiralate. Puteți folosi un spiralizator cu morcovi și dovlecei, dar și cu alte legume rădăcinoase, ardei, șalote, ceapă, sfeclă, napi și cartofi.

Înainte de a folosi spiralizatorul, puteți îndepărta pielea legumelor cu un curățător de legume, dar în multe cazuri nu este necesar.

Sunt spiralizatoarele de legume merită?

Absolut. Spiralizatoarele de legume au mai multe avantaje care le fac să merite investiția. Următoarele motive sunt câteva dintre ele:

  • O alternativă excelentă la pastele obișnuite - un spiralizator vă permite să transformați practic orice legumă sau fruct în tăiței, așa că este perfect dacă doriți să reduceți consumul de carbohidrați. Puteți mânca acești "tăiței" proaspeți sau prăjiți. Cei mai populari înlocuitori ai pastelor sunt morcovii, dovleceii galbeni și dovleceii.
  • O modalitate frumoasă de a crește aportul de legume - Aveți nevoie de o încurajare pentru a mânca mai multe legume? Acest lucru ar putea fi mai distractiv cu un spiralizator. Veți găsi cu siguranță mai plăcută mestecarea panglicilor de sfeclă, varză, ardei, cartofi dulci și alte legume
  • Excelent pentru copii - Spiralizatoarele de legume sunt excelente dacă doriți să încurajați copiii să vă ajute în bucătărie și să mănânce mai multe legume. Folosirea unui spiralizator este sigură, iar legumele care au fost pregătite în acest fel, dispar din farfurii mult mai repede!

Ce rețete puteți pregăti cu un spiralizator de legume?

Dovleacul este unul dintre legumele pe care oamenii le spiralizează cel mai frecvent, dar există multe alte feluri de mâncare pe care le puteți prepara cu spiralizatorul dumneavoastră; câteva dintre ele sunt evidențiate mai jos:

  • Tăieței calzi de cartofi dulci, varză și linte caldă
  • Zucchini Alfredo
  • Legume spiralate cu ierburi prăjite
  • Paste de legume Pesto
  • Caprese cu tăiței de dovlecel
  • Cuiburi de ouă de cartofi dulci spiralate
  • Salată de varză

și multe altele!

De asemenea, ați putea dori să treceți prin colecția noastră de răzătoare de bucătărie și mașini de feliat mandoline, iar dacă aveți nevoie să vă ocupați de o cantitate mai mare de alimente, puteți verifica și oferta noastră de tocătoare și tocătoare electrice de alimente.