Seturi de farfurii

9 articole în total
Set de sushi, 6 buc, simbol geometric, MIJ
279 lei –5 %
263 lei
MIJC0308
Farfurie BOSSA NOVA 32 cm, set de 2 buc, Nachtmann
219 lei
NM89994
Farfurie BOSSA NOVA 32 cm, set de 2 buc, Nachtmann
185 lei
NM93511
Bol de servit BOSSA NOVA, set de 2 bucNachtmann
159 lei –8 %
146 lei
NM99681
Farfurii Emma albastre 2 buc danez modern 2.0 Stelton
196 lei
SNX209
Farfurie pentru desert BOSSA NOVA 23 cm, Nachtmann
114 lei –23 %
87 lei
NM98035

Seturi de farfurii - adăugați un pic de stil masă de sufrageriedvs. masă de sufragerie

Care sunt diferitele stiluri de seturi de plăci?

Pe Kulina vă oferim o mare varietate de seturi de farfurii, în funcție de ocazie și de preferințele dumneavoastră în materie de stil. Acestea sunt câteva exemple de modele de seturi de plăci obișnuite:

Clasic: Seturile de farfurii clasice includ adesea modele simple, frumoase și texturi subtile. Acestea pot avea un aer puțin formal datorită accentului pus pe forme și culori convenționale.

Asiatic: Modelele tradiționale chinezești sau japoneze de porțelan și ceramică sunt folosite în mod obișnuit ca sursă de inspirație pentru seturile de farfurii în stil asiatic. De obicei, acestea au o estetică minimalistă, cu linii curate și o schemă de culori neutre, și pot avea desene florale sau geometrice delicate. Dacă sunteți în căutarea unui set de ceramică japoneză făcută manual, consultați oferta noastră de marcă Made in Japan - o marcă cu adevărat făcută în Japonia.

Rustic: Seturile de farfurii rustice includ, de obicei, motive organice, cu textură aspră și în tonuri de pământ. Acestea au adesea un aspect artizanal sau imperfect și pot fi construite din materiale precum faianță sau gresie. Dacă vă place acest stil, verificați produsele de la Bitz.

Minimalist: Seturile de farfurii minimaliste includ adesea linii clare, modele simple și pun mai mult accent pe caracterul practic. De obicei, acestea au un aer foarte modern sau contemporan și pot fi construite din materiale precum porțelanul alb.

Farfurii din plastic: Farfuriile din plastic sunt ideale pentru petreceri în grădină, petreceri aniversare sau grătare. Asigurați-vă că verificați oferta de la Koziol pentru o gamă de culori diferite.

Este nepoliticos să stivuiești farfurii la masă?

În unele culturi și contexte, stivuirea farfuriilor la masă poate fi considerată nepoliticoasă sau lipsită de respect, deoarece poate fi văzută ca un semn de nerăbdare. Cu toate acestea, stivuirea vaselor ar putea fi permisă sau chiar promovată în diferite medii sau culturi. Este esențial să înțelegeți normele sociale și culturale locale.

Cum așez farfuriile pe masă?

Așezați farfurie pentru cină în fața scaunului, pe un covoraș de masă. Puneți farfurie pentru supă pe ea. Farfuria pentru pâine poate fi poziționată deasupra furculițelor, în partea stângă a mesei. În cazul în care se servește tortul, se poate pune o farfurie separată pentru tort deasupra cuțitelor.

Asigurați-vă că există un spațiu adecvat între farfurii, astfel încât oaspeții să le poată folosi fără să se simtă înghesuiți. Fiecare farfurie trebuie să fie distanțată în mod egal de celelalte și de celelalte elemente ale mesei.

Descoperiți colecția de farfurii de supă și boluri de masă Kulina's, care pot fi folosite pentru a servi supa și alte mese lichide într-o abordare distinctă.