REVOL Basalt seria

9 articole în total
Bol pentru servit BASALT 10 cm, efect ardezie, ceramică, REVOL
71 lei
RV642035
Farfurie pentru friptură BASALT 33 x 24 cm, efect ardezie, ceramică, REVOL RV647781
Platou pentru servit BASALT 29 x 13,4 cm, efect ardezie, ceramică, REVOL RV643456
Farfurie pentru cină BASALT 26 cm, efect ardezie, ceramică, REVOL RV646193
Bol de servit BASALT 17 cm, efect ardezie, ceramică, REVOL
92 lei
RV642496
Farfurie Tapas BASALT 30 x 11 cm, efect ardezie, ceramică, REVOL RV640602
Platou pentru servit BASALT 25 x 12 cm, efect ardezie, ceramică, REVOL RV640595

Vă prezentăm REVOL Basalt - o colecție de produse care redefinește eleganța și funcționalitatea. Realizată cu precizie și pasiune, această colecție oferă o gamă largă de piese rafinate care vă vor ridica experiența culinară.

Explorați lumea REVOL Basalt, unde frumusețea întâlnește durabilitatea. De la veselă elegantă la platouri de servire versatile, fiecare piesă este o dovadă a angajamentului REVOL față de măiestrie și design. Fie că găzduiți o cină formală sau o întâlnire casual, aceste piese vor adăuga o notă de rafinament la orice ocazie.

Ceea ce diferențiază REVOL Basalt este durabilitatea sa excepțională. Realizate din materiale de înaltă calitate, aceste piese sunt construite pentru a dura. Nu numai că sunt rezistente la cuptorul cu microunde și la mașina de spălat vase, dar sunt și rezistente la ciobire și crăpare, asigurându-se că vor rămâne o parte din colecția dvs. de veselă pentru anii următori.

Designul colecției Basalt este inspirat de frumusețea robustă a pietrei naturale. Fiecare piesă are un finisaj texturat care imită aspectul și senzația bazaltului real. Acest design unic adaugă o notă de farmec rustic la decorarea mesei dvs., ceea ce îl face ideal atât pentru estetica modernă, cât și pentru cea tradițională.

Fie că sunteți un bucătar profesionist care caută să vă impresioneze clientela sau un bucătar casnic cu un ochi pentru stil, colecția REVOL Basalt oferă o pânză versatilă pentru creațiile dvs. culinare. Aceste piese nu sunt doar frumoase; ele sunt, de asemenea, extrem de practice, ceea ce le face un accesoriu esențial pentru orice bucătărie.

Pe scurt, colecția REVOL Basalt este un amestec perfect de artă, durabilitate și funcționalitate. Ridicați experiența dvs. culinară și faceți o declarație cu aceste piese rafinate care se inspiră din frumusețea atemporală a pietrei naturale. Fie că este vorba de o ocazie specială sau de mesele de zi cu zi, această colecție adaugă o notă de eleganță la masa dvs.