Recipiente pentru depozitarea untului

11 articole în total
Farfurie pentru unt DRESSED, 12 cm, alb, Alessi
360 lei –3 %
349 lei
ALMW16
Farfurie pentru unt SHIP SHAPE, negru, Alessi
144 lei –3 %
139 lei
ALASG13B
Farfurie pentru unt BASIC S, oțel inoxidabil, Blomus
250 lei
BM63637
Farfurie pentru unt LEGIO NOVA, Eva Solo
148 lei –6 %
138 lei
ES886263
Farfurie pentru unt BASIC M, Blomus
309 lei
BM63638
Farfurie pentru unt RIO 17,5 cm, bej, plastic, Koziol
39 lei
KOZ7619700
Farfurie pentru unt RIO 17,5 cm, coral, Koziol
55 lei
KOZ7619704
Farfurie pentru unt RIO 17,5 cm, gri natural cenușă, plastic, Koziol KOZ7619701
Farfurie pentru unt 9,5 x 7 cm, ceramică, Continenta
79 lei
CONT3925

Farfurii pentru unt - păstrați untul proaspăt

Ce sunt vasele de unt?

Vesela cunoscută sub numele de "farfurii pentru unt" este folosită pentru a servi și a depozita untul. În general, acestea au o capacitate de stocare a unui baton sau a unui bloc de unt și sunt disponibile într-o gamă largă de materiale și modele pentru a putea găzdui diferite tipuri de unt.

În mod obișnuit, o farfurie pentru unt are două componente: o bază și un capac. Pentru a păstra untul proaspăt și pentru a-l proteja de aer și de alți poluanți, untul este așezat pe bază, iar capacul este așezat deasupra.

La Kulina, farfuriile noastre pentru unt sunt atent selectate de la producători renumiți, cum ar fi Koziol, WMF, și Continenta.

Unde pot pune o farfurie pentru unt?

farfurie pentru unt poate fi amplasată într-o varietate de locații, în funcție de preferințele și poziția dumneavoastră. Acestea sunt câteva alegeri tipice:

  • Blat de bucătărie: Dacă folosiți în mod regulat unt și doriți să îl aveți la îndemână, păstrați farfurie pentru unt acolo. Aceasta este o alegere practică, care vă permite să obțineți rapid o bucată de unt ori de câte ori aveți nevoie.
  • Suprafața de masă: Puteți, de asemenea, să așezați farfurie pentru unt pe blatul de masă dacă serviți cina și doriți ca oaspeții să aibă acces la unt. Toată lumea poate acum să obțină cu ușurință untul și să se răsfețe.
  • Frigider: Puteți pune untul în farfurie pentru unt în frigider dacă doriți să îl păstrați la rece sau doriți să nu se topească pe vreme caldă. Dacă locuiți într-o zonă caldă sau în timpul verii, acest lucru este deosebit de important.

De ce sunt importante farfuriile/accesoriile mici, cum ar fi farfuriile pentru unt, în aranjarea elegantă a mesei?

Un aranjament atractiv al mesei este vital, deoarece conferă prezentării un sentiment de clasă și rafinament. Mâncărurile și accesoriile mici, cum ar fi vasele de unt, borcanele de miere, borcanele de gem, joacă un rol cheie în acest sens.

Aceste mici atenționări pot îmbunătăți experiența culinară a oaspeților și le dau un sentiment de importanță și grijă. De asemenea, existența unor vase specifice pentru condimente precum mierea ajută la menținerea ordinii și curățeniei mesei.

În plus, utilizarea unor farfurii sau accesorii pentru unt atrăgătoare și bine concepute poate contribui, de asemenea, la estetica generală a mesei, îmbunătățind atractivitatea vizuală a decorului.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a îmbunătăți aspectul mesei dumneavoastră, vă oferim, de asemenea, diverse accesorii mici de servire, cum ar fi suporturi pentru ouă, coșuri de pâine, zaharnițe sau ulcioare pentru lapte.